سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ الهی همتون چاق و خپل بشید و من لاغر بشم بگو آمین داری آمین میگی واسه منم بگو 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ داری آمین میگی واسه منم بگو پس من چی 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ پس من چی در چه زمینه ای آمین می خوای ؟؟ بگو رسیدگی کنم 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ در چه زمینه ای آمین می خوای ؟؟ بگو رسیدگی کنم 4 کیلو کم شدن لطفا زود رسیدگی کن 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ 4 کیلو کم شدن لطفا زود رسیدگی کن حتما لحاظ می شه ... پس من و تو شقایق تو یه لیست اون خوشبختای در آرزوی تپلی هم تو لیست دیگه 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ حتما لحاظ می شه ... پس من و تو شقایق تو یه لیست اون خوشبختای در آرزوی تپلی هم تو لیست دیگه منم بلحاظ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ شما خودتون اوندفعه گفتین اگه منفجر شین تا یه سال استخون میباره چون یه مقدار لاغرین:banel_smiley_4: اون دفترچه آرزوهامو خوندی تو واقعیت چیز دیگریست 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ اون دفترچه آرزوهامو خوندی توواقعیت چیز دیگریست ما که نفهمیدیم واقعیت چیه ولی فک کنم همون اول راس گفتین لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ من یه معجزه پیدا کردم واسه کسایی که سالمن و اشتها ندارن واسه باز شدن اشتها یکیش خوردن قرص ویتامین b1 100 یکی دیگشم اگه اجازه بدن و اسم دارو موردی نداشته باشه بهم اطلاع بدین بگم بهتون اون یکی معجزه رو هم بگو لطفن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده