دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ آری تو یه ماهگفته بودم فبلا من وضعیت روحی و اعصابم اصلا خوب نبود ... بعد که اعصابم اومد سرجاش شروع کردم وزن اضافه کردن قشنگ هفته به هفته هرکی میدید منو میگفت از هفته پیش پرتر شدی الان دیگه قهر کرده اضافه نمیشه یعنی توو تغذیه ات هیچ تغییری ایجاد نکردی؟ چیز خاصی نمیخوردی؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی توو تغذیه ات هیچ تغییری ایجاد نکردی؟چیز خاصی نمیخوردی؟ فرقش این شد که با اشتها تر غذا خوردم بعدش(بخاطر اون مسئله ای که پیش اومده بود تقریبا اصن غذا نمیخوردم) نودل و سیب زمینی آبپز هم زیاد میخوردم یه مدت دکترم رفته بودم ویتامین اینا داد بهم (از لحاظ جسمی واقعا ضعیف شده بودم) اونام بی تاثیر نبودن اگه اعصابتون سرجاشه و نمیچاقین سیب زمینی چیز خوبیه واسه چاقی بستنی هم خوبه ... الانم که فصل بستنی خورونه خودم میخوام استارت بزنم هی بستنی بخورم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ آری تو یه ماهگفته بودم فبلا من وضعیت روحی و اعصابم اصلا خوب نبود ... بعد که اعصابم اومد سرجاش شروع کردم وزن اضافه کردن قشنگ هفته به هفته هرکی میدید منو میگفت از هفته پیش پرتر شدی الان دیگه قهر کرده اضافه نمیشه منم دقیقا به خاطر استرس و اینا نمیتونستم غذا بخورم و خوابم کم شده بود ولی تو چرا 6 کیلو من 4 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ چرا دوس دارین وزنتون اضافه شه؟!! بعدا اگه یکم بیشتر اضافه شه چجوری میخواین کمش کنین.. من خیلی لاغر بودم الان هی دارم الکی الکی تپل میشم..آخه چراااا؟!!! 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ چرا دوس دارین وزنتون اضافه شه؟!! بعدا اگه یکم بیشتر اضافه شه چجوری میخواین کمش کنین.. من خیلی لاغر بودم الان هی دارم الکی الکی تپل میشم..آخه چراااا؟!!! چون لاغرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوبه دیگه...چاق میشی چله میشی مثل یه دسته گل میشی 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ چون لاغرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3خوبه دیگه...چاق میشی چله میشی مثل یه دسته گل میشی اصنم خوب نیس..:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ اونایی که لاغرن شبی نصفی از قرص سیپروهپتادین بخورن به مدت یه هفته ، مث برق اشتهاشون باز میشه و زود چاق میشن 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ خواهشا از خودتون قرص وشربت برای دیگران تجویز نکنید.. این قرص شاید وزن رو افزایش بده ولی ممکنه اثرات بدی داشته باشه.. 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ اونایی که لاغرن شبی نصفی از قرص سیپروهپتادین بخورن به مدت یه هفته ، مث برق اشتهاشون باز میشه و زود چاق میشن من یه بار یک چهارمشو خوردم 3 شبانه روز خوابیدم :| 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ اونایی که لاغرن شبی نصفی از قرص سیپروهپتادین بخورن به مدت یه هفته ، مث برق اشتهاشون باز میشه و زود چاق میشن وای چه باحال امتحان کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ من یه بار یک چهارمشو خوردم 3 شبانه روز خوابیدم :| من درمورد عوارضش با دکتر صحبت کردم مصرف کمش عوارضی نداره . جدی ؟ من یکی کامل خوردم خوابم زیاد شده بود ولی نصف و یک چهارم نه ، خیلی زیاد نشده ، الان میخورم چون تعطیلاته بخوابمم مشکلی نداره . اما مصرف زیادش خشکی دهن میاره واگرنه یه هفتش مشکلی نداره 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ وای چه باحالامتحان کردی؟ اره ، اگه پستای اولمو تو این تاپیک خونده باشی میدونی چه وضعیتی داشتم ، تازه 3 ، 4 روزه شرو کردم ولی خیلی خوبه و احساس میکنم چاقتر شدم 3 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ من 3 ماه از وعده ی غذاییم یک/سوم کم کردم و تونستم کلی وزن کم کنم... راحت ترین راه وزن کم کردن همینه. 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ فاطمه قرصهای سیپروهپتادین تاثیری داشت ؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ 1 راه سریع السیری برا افزایش وزن به من معرفی کنین 1 راهی که زیاد مجبور نباشم بخورم چون واقعا نمیتونم ،از 1 حدی به بعد دیگه نمیکشم:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ تا یک ماه پیش 52 ام رسوندم خودموهااا الان شدم 48 ... 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ 1 راه سریع السیری برا افزایش وزن به من معرفی کنین1 راهی که زیاد مجبور نباشم بخورم چون واقعا نمیتونم ،از 1 حدی به بعد دیگه نمیکشم:icon_razz: منم زود سیر میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فک کنم تنها راهش همون زیاد کردن اشتها باشه فاطمه بیا بگو قرصها تاثیر داشته یانه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ منم زود سیر میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3فک کنم تنها راهش همون زیاد کردن اشتها باشه فاطمه بیا بگو قرصها تاثیر داشته یانه داشت قرص اهنم تاثیر داره و یه قطره تریمیپرامین که چون سالم بودم فقط واسه اشتها دکتر متخصص بهم داد ، ولی هر چی میخواین بخورین قبلش با دکتر هماهنگ کنید و از دنیز ( آرام جان ) هم بپرسین ولی روی من که غصه زیاد میخورم نه ، مث بادکنک بود که بادش خالی شد 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ داشت قرص اهنم تاثیر داره و یه قطره تریمیپرامین که چون سالم بودم فقط واسه اشتها دکتر متخصص بهم داد ، ولی هر چی میخواین بخورین قبلش با دکتر هماهنگ کنید و از دنیز ( آرام جان ) هم بپرسین ولی روی من که غصه زیاد میخورم نه ، مث بادکنک بود که بادش خالی شد مرسی گــــــلم ان شالله هیچ وقت غصه نخوری عزیزم 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ دکترم یه پودری بهم داد بعد از هر وعده غذایی با آب یا آبمیوه یا شیر باید مخلوطش کنم بخورم( من خودم با شیر و عسل میخورم) ... پودر پروتیین پُرن ... اشتها میاره عینه چیییی واسه اشتها خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده