رفتن به مطلب

از این پسرها دوری کنید

ارسال های توصیه شده

هوس‌بازها

این پسرها بیشتر از آنکه عاشق شما باشند، عاشق تجربه عشق و عاشقی هستند، بنابراین احتمال خیانت آنها چه پیش از ازدواج و چه پس از ازدواج زیاد است.

هفت‌خط‌ها

چنین پسرهایی با چرب‌زبانی و هفت‌خط‌بازی به‌گونه‌ای که خودتان هم متوجه نمی‌شوید خرج و مخارج هر سفر یا حتی کافی‌شاپ رفتنی را به گردن شما می‌اندازند و به نوعی فقط برای سوءاستفاده مالی به شما ابراز علاقه می‌کنند.

افراد معتاد و دائم‌الخمر

اعتیاد شوخی‌بردار نیست و نمی‌توان به امید قولی مبنی‌بر ترک به فردی معتاد دل بست؛ چرا که اغلب این افراد ثبات شخصیتی ندارند و زندگی را برای شما به یک جهنم واقعی تبدیل می‌کنند.

بیکارها و لافزن‌ها

اگر پسری مدام از این شاخه به آن شاخه پرید و کسب و کار مشخص و درست و حسابی نداشت، اما دائما از توانایی‌ها یا آرزوهایش گفت، حتما از او دوری کنید.

دمدمی‌مزاج و بی‌اراده

چنین مردانی مسئولیت‌پذیر نیستند و نمی‌توان در زندگی به آنها تکیه کرد؛ این افراد توانایی اداره زندگی خود را هم ندارند چه برسد به زندگی مشترک.

مردان وابسته

مشورت با بزرگترها خوب است، اما اگر طرف مقابل تنها به دنبال پیروی بی‌چون و چرا از دیگران و به‌ویژه پدر و مادرش است، مطمئن باشید نمی‌تواند نقش یک مرد ایده‌آل را در زندگی شما ایفا کند.

خسیس‌ها

اینکه حواس مرد زندگی به دخل و خرج و حساب و کتاب باشد، خوب است، اما اینکه تنها به روز مبادا و آینده بیندیشد و نگذارد از زندگی لذت ببرید، نه! این افراد زندگی را به کام شما تلخ می‌کنند و گاهی ابتدایی‌ترین انتظارات شما را هم برآورده نخواهند کرد، چراکه پای پول در میان است.

مردان کسل‌کننده

پسرهایی که حاضر نیستند با شما به سفر، گردش و تفریح یا مهمانی بیایند، به‌طور حتم حوصله شما را سر خواهند برد. حالا انتخاب با خودتان است، آیا تحمل این‌ همه یکنواختی و سکون را دارید؟

رنجورنماها

در یک رابطه باید هر دو طرف هم غمخوار یکدیگر باشند هم در شادی‌های یکدیگر شرکت کنند، اما بودن با پسری که دائما از بیماری یا رنج‌هایش می‌گوید و همیشه در حال شکایت کردن از یک رنجش‌خاطر است، نمی‌تواند قابل تحمل باشد!

بدبین‌ها

با چنین پسرهایی مدام زیر ذره‌بین هستید و هر حرکت یا رفتار شما برای آنها شک‌برانگیز است. گاهی این شک و تردیدها به توهین و بی‌احترامی هم ختم می‌شود.

سلطه‌جوها

به‌طور حتم هیچ زنی تحمل زورگویی و پرخاشگری طرف مقابلش را ندارد و نمی‌تواند مردی را که مدام برای او تصمیم می‌گیرد و تعیین تکلیف می‌کند، در کنار خود تحمل کند.

گرفتارها

آقایان معمولا در شوخی‌هایشان با یکدیگر و در دوران مجردی از اینکه با شغل خود ازدواج کرده‌اند، می‌گویند، اما گاهی این مسئله به واقعیت می‌پیوندد، بنابراین اگر همیشه طرف مقابل شما برای کار و مسائل شغلی‌اش وقت داشت و شما برای او در درجه دوم اهمیت قرار داشتید، بدانید که نمی‌تواند مرد ایده‌آلی باشد و یک روزی بالاخره کاسه صبر شما هم لبریز می‌شود و لب به شکایت می‌گشایید.

• Like 21
لینک به دیدگاه

متاسفانه اکثر زن ها بسیار مغرور و پر مدعا هستند و مردها رو دسته بندی کردن.

دسته زیادی از گرفتاری ها و همین مشکلات مردها، به خاطر وجود زن هاست.

اتفاقا خیلی خوبه اونایی که آدمارو طبقه بندی میکنند، از اینگونه پسرها دوری کنند و تنها بمانند، البته الان اکثر خانم ها هم شیر هستند و تو جامعه تنها از پس کارهاشون بر میان.

اینقدر که توی این جامعه دیدم دختر به پسر فحاشی میکنه و پسر سکوت میکنه، حد و حسابی نداره.

همین دیروز، یک پسری تو مترو خورد به دختره، اینقدر کولی بازی و جیغ بازی در آورد، هی با کیفش هم میزد تو سرش و پسره فقط سکوت میکرد، جامعه هم فکر میکنه زن مظلوم بوده !!!!!!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

اتفاقا خیلی خوبه اونایی که آدمارو طبقه بندی میکنند، از اینگونه پسرها دوری کنند و تنها بمانند، البته الان اکثر خانم ها هم شیر هستند و تو جامعه تنها از پس کارهاشون بر میان.

اینقدر که توی این جامعه دیدم دختر به پسر فحاشی میکنه و پسر سکوت میکنه، حد و حسابی نداره.

ربطی به دسته بندی نداره !!

ربطی به غرور خانوم ها هم نداره!!!!!!!!

از کجا فهمیدین که نویسنده خانوم بوده؟:ws38:

عین این متتن رو برای خانوم ها هم خونده بودم......پیداش نکردم

اما الان دوباره میگردم!

گاهی یه حرف کلیه و فقط قصد اطلاع رسانیه نه تخریب و مسخره کردن........این متن هم از همون دسته هست:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
ربطی به دسته بندی نداره !!

ربطی به غرور خانوم ها هم نداره!!!!!!!!

از کجا فهمیدین که نویسنده خانوم بوده؟:ws38:

عین این متتن رو برای خانوم ها هم خونده بودم......پیداش نکردم

اما الان دوباره میگردم!

گاهی یه حرف کلیه و فقط قصد اطلاع رسانیه نه تخریب و مسخره کردن........این متن هم از همون دسته هست:icon_gol:

هرکس دسته بندی میکنه به این نحو یکطرفه به نظرم اشتباه هست.

تا حدود زیادی خودم به این نتیجه رسیدم، که رفتار آدم ها نسبت به هم یک حالت عمل و عکس العمل داره.

مثلا اگر پسری هوس باز شده چون دختری فقط به فکر تیغ زدنش بوده.

اگر پسری بدبین شده، بارها سرش توسط دخترها کلاه رفته.

هر صفت رذلی که از یک آدم دیدیم، باید ببینیم ریشه اش کجا بوده.

چنین دسته بندی برای خانم ها هم اشتباه هست، چون اونا هم اگر عکس العملی نشون بدن، به خاطر عمل های بد پسرها بوده.

• Like 5
لینک به دیدگاه
همون سه مورد اول 90 درصد پسرا رو رد می کنه

البته یه نفر می شناسم از همه شون رد میشه ولی بسیجی هستش:ws3:

به نظر من فقط باید از بسیجی ها دوری کنی

دیدم که میگماااا:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
هرکس دسته بندی میکنه به این نحو یکطرفه به نظرم اشتباه هست.

تا حدود زیادی خودم به این نتیجه رسیدم، که رفتار آدم ها نسبت به هم یک حالت عمل و عکس العمل داره.

مثلا اگر پسری هوس باز شده چون دختری فقط به فکر تیغ زدنش بوده.

اگر پسری بدبین شده، بارها سرش توسط دخترها کلاه رفته.

هر صفت رذلی که از یک آدم دیدیم، باید ببینیم ریشه اش کجا بوده.

چنین دسته بندی برای خانم ها هم اشتباه هست، چون اونا هم اگر عکس العملی نشون بدن، به خاطر عمل های بد پسرها بوده.

اون یکی تاپیک رو هم زدم :دی

نه لزوما.....به نظر من اگه یه پسری هوس بازه دلیلش فقط این نیست که دختری به فکر تیغ زدنش بوده........اگه این طور باشه یعنی اون پسر خودش هیچ فهم و شعور و اختیار و اراده ای نداشته و راحت خودش رو تسلیم شرایط میکرده

یا بدبینی یه آدم بیشتر به گذشتش بر میگرده نه این لزوما که توسط دخترها سرش کلاه رفته:w58:

موافقم..........دسته بندی آدما در حالت کلی درست نیست

اما اینجا به نظرم رفتار و صفات آدما دسته بندی شده ..........و ریشه یابی رفتار آدما هم خیلی خوبه.......اما به شرط این که درست ریشه یابی کنیم

• Like 4
لینک به دیدگاه

گذشته از شوخی جامعه فعلی ما داره به سمت قهقرا میره ، نه میشه به پسری اعتماد نه به دختری ، متاسفانه تا 10 سال آینده جامعه ایرانی تبدیل شده به یک مرداب متعفن

• Like 1
لینک به دیدگاه

همین دیروز، یک پسری تو مترو خورد به دختره، اینقدر کولی بازی و جیغ بازی در آورد، هی با کیفش هم میزد تو سرش و پسره فقط سکوت میکرد، جامعه هم فکر میکنه زن مظلوم بوده !!!!!!!!!!!!

این تاپیک نگفته مردها 10 دسته اند و شروع کنه به توضیح دادن که! فقط گفته از این قسم مردها دوری کنید.

این دوتا موضوع با هم فرق داره

• Like 2
لینک به دیدگاه
این تاپیک نگفته مردها 10 دسته اند و شروع کنه به توضیح دادن که! فقط گفته از این قسم مردها دوری کنید.

این دوتا موضوع با هم فرق داره

چه کسانی از این قسم مردها دوری کنند؟ دخترای معصوم و پاک یا همونایی که جز 10 قسم دختران در تاپیکی مشابه هم هستند؟

از کسی نباید دوری کرد، بلکه باید فهمید مشکل و درد هرکسی چی هست.

آدمی که فارغ از صفات منفی باشه وجود نداره، اما همه عادت کردیم، عمل ناپسند دیگران رو بزرگ جلوه بدیم، عمل ناپسند خودمون رو توجیه کنیم و منطقی بدونیمش.

اینی که گفتم هم شامل خودم میشه هم دیگران.

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب و بد همه جا هست هم زن ها هم مردها.اینقدر همدیگرو با سنگ نزنید!هر کی هر قصدی داره چشماشو واکنه تا سرش کلاه نره.

تجربه بقیه و دسته بندی و این ملاکا هم بیشتر به درد خودشون میخوره من که تا حالا تجربیات دیگران به دردم نخورده امیدوارم بقیه بتونن نکات کلیدی تجربیات رو به کار ببرن و موفق هم باشن.بانک اطلاعاتی هر فردی بهترین منبع برای خودشه.

مواظب باشین بانکتون رو نزنن:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه کسانی از این قسم مردها دوری کنند؟ دخترای معصوم و پاک یا همونایی که جز 10 قسم دختران در تاپیکی مشابه هم هستند؟

از کسی نباید دوری کرد، بلکه باید فهمید مشکل و درد هرکسی چی هست.

آدمی که فارغ از صفات منفی باشه وجود نداره، اما همه عادت کردیم، عمل ناپسند دیگران رو بزرگ جلوه بدیم، عمل ناپسند خودمون رو توجیه کنیم و منطقی بدونیمش.

اینی که گفتم هم شامل خودم میشه هم دیگران.

اینها یه سری معیار واسه انتخاب شریک زندگیه. یعنی شخص شامل هرکدوم اینها باشه زندگی باهاش مشکل ساز میشه. زندگی بازی نیست، پس اگه کسی میخواد انتخاب بهتری داشته باشه باید بهشون توجه کنه و مدنظر قرار بده

تاپیک مشابه درمورد دخترا هم همین حالت رو داره، این موضوع دختر و پسر نداره!!

اینهایی هم که اینجا گفته شده صفات معمول و عادی نیست! همه اش افراط و تفریط داشتن تو یه مورد خاصه، یعنی اگه شخص ادمیه که به حد افراط از یه خصوصیت اخلاقی داره اونوقته که مشکل داره نه همه کسایی که کمترین حدی از اینهارو درخودشون دارن. چون بلاخره همه اینها خصوصیتهای انسانیه و همه تا حدی اونو دارن ولی فقط تا وقتی کنترل بشه و از حد نگذره طبیعیه.

اینکه میگی باید درک کرد و فهمید مشکل و دردش چیه اصلا منطقی و عاقلانه نیست! ما روانشناس و رواندرمانگر نیستیم. زندگی هم دفتر مشاوره و رواندرمانی نیست. پس انتظار اینکه یکی برای حل مشکل و درد اون یکی یکی دیگه باهاش ازدواج کنه عقلانی نیست!

ادما باید به یه حد قابل قبول و از نظر روحی و روانی و فهم و شعور رسیده باشن که بشه تا حدی امیدوار بود که زندگیت در اینده به مشکل نخوره. بحث یه بازی دو سه روزه نیست! صحبت یه عمر زندگیه! یه انتخاب مهم. پس باید منطقی و عاقلانه باشه نه فقط از روی احساس!

یعنی اگه کسی اینطوره باید قبل از ازدواج بره و برای درمان خودش اقدام کنه و بعد به فکر ازدواج بیفته! درغیر اینصورت هم زندگی خودشو خراب میکنه هم کسی که باهاش ازدواج میکنه.

اما درکل نمیفهمم ناراحتیت از چیه! چون الان بحث سر یه شخص خاص نیست که میگی صفات بد بقیه رو بزرگ جلوه ندیم!!! صفات کیو الان بزرگ کردیم؟! اگه یکی اینطور افراطی این خصوصیاتو نداره خب ادم نرمالیه و شامل حال این تاپیک هم نمیشه! مشکل کجاست؟ معیارت کی بوده که اینهارو براش زیاد و بزرگ دونستی؟ یعنی میگی هیچکس با این خصوصیات افراطی وجود نداره؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه

اما درکل نمیفهمم ناراحتیت از چیه! چون الان بحث سر یه شخص خاص نیست که میگی صفات بد بقیه رو بزرگ جلوه ندیم!!! صفات کیو الان بزرگ کردیم؟! اگه یکی اینطور افراطی این خصوصیاتو نداره خب ادم نرمالیه و شامل حال این تاپیک هم نمیشه! مشکل کجاست؟ معیارت کی بوده که اینهارو براش زیاد و بزرگ دونستی؟ یعنی میگی هیچکس با این خصوصیات افراطی وجود نداره؟!

ناراحتیم کجا بود؟ :ws38:

توی اون نوشته صحبتی از افراط نبودش، خودت افراط رو بهش اضافه کردی.

وگرنه اون صفاتی رو که مطرح کرده، اکثر آدم ها به نظر من دارن، کم و زیادش هم قابل کنترل هست.

مثلا نوشته طرف رنجورها نرین، آدم 24 ساعت که توی زندگیش رنجور نیست.

در اثر مشکلات رنجور میشه، مشکل نباشه رنجور نمیشه، یعنی اصلا نمیشه هیچکدوم از این صفت هارو در ذات کسی دونست.

بسته به زمان و عمل شما، هر کدوم از اون صفت ها میتونه از هر کسی سر بزنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

وگرنه اون صفاتی رو که مطرح کرده، اکثر آدم ها به نظر من دارن، کم و زیادش هم قابل کنترل هست.

در اثر مشکلات رنجور میشه، مشکل نباشه رنجور نمیشه، یعنی اصلا نمیشه هیچکدوم از این صفت هارو در ذات کسی دونست.

اسی فک کنم تو توی زندگیت آدمی که یکی از این ویژگیها رو بطور بارز داشته باشه ندیدی.:ws38:

همه شخصیتا نرمال بودن دور و بر تو.

• Like 3
لینک به دیدگاه

هم متن هم کلماتی که برای عناوین استفاده شده افراط رو در ذاتشون دارن لزومی نداشت گفته بشه!

مثلا ادم خسیس به کسی میگن که بیشتر از حد پول جمع میکنه و برای مواردی که معموله استفاده نمیکنه و ...

درضمن دقت کن شما، نگفته رنجور، گفته رنجور نما! :banel_smiley_4:

رنجورنماها

در یک رابطه باید هر دو طرف هم غمخوار یکدیگر باشند هم در شادی‌های یکدیگر شرکت کنند، اما بودن با پسری که دائما از بیماری یا رنج‌هایش می‌گوید و همیشه در حال شکایت کردن از یک رنجش‌خاطر است، نمی‌تواند قابل تحمل باشد!

منم خودم گفتم تمام اینها خصوصیات انسانیه و هرکسی تا حدیشو در خودش داره و این نرماله، ولی وقتی هرکذوم اینها افراطی بشه میشه غیرطبیعی و مشکل ساز میشه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...