رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

مواد لازم:

كره 140 گرم

شكر 100 گرم

آرد 250 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

وانيل يك چهارم قاشق چاي‌خوري

نمك يك چهارم قاشق چاي‌خوري

بادام خرد شده 50 گرم

پسته خرد شده 50 گرم

طرز تهيه:

كره و شكر را مخلوط كرده با هم‌زن مي‌زنيم تا به‌صورت مايه كرم‌رنگي در بيايد ( اصطلاحن مي‌گوييم سفيد شود)

زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده, زرده‌ها را با نمك و وانيل، به مخلوط كره و شكر اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سپس آرد را كم كم به مايه اضافه كرده و خوب ورز مي‌دهيم تا خمير يك‌دست شود.

سفيده تخم‌مرغ‌ها را با چنگال كمي مي‌زنيم. سپس از خمير گلوله‌هاي كوچكي بر مي‌داريم ، با قلم‌مو از سفيده تخم‌مرغ به آن مي‌زنيم و در پودر پسته يا بادام مي‌غلتانيم و در سيني فر با فاصله مي‌چينيم.

اين شيريني با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 15- 20 دقيقه مي‌پزد. بعد از سرد شدن در ظرف بچينيد.

اين شيريني را بجز بادامي و پسته‌اي, بصورت گردويي و كنجدي و كاكائويي هم مي‌توانيد درست كنيد يعني گلوله‌هاي خمير كه روي آن سفيده تخم‌مرغ زديد را در كنجد يا پودرگردو و يا كمي كاكائو بغلتانيد. البته نوع بادامي و پسته‌اي آن از همه خوشمزه‌تر است.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...