meysam62 4529 ارسال شده در 21 آذر، 2012 سلام دبستان شهید هدایتی مدرسه راهنمایی فضیلت هنرستان شهید چمران دانشگاه جامع علمی- کاربردی یزد محل های تحصیل بنده بوده اند. 8
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 آذر، 2012 منم بگم ابتدایی:پوشینه بافت راهنمایی:شیما دیرستان:انقلاب اسلامی 10
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 22 آذر، 2012 تهران: مهدکودک و پیش دبستانی: نسل انقلاب ابتدایی: نمونه مردمی قدر اول راهنمایی : نمونه مردمی ابو علی سینا کاشان: دوم و سوم راهنمایی : غیر انتقاعی ملامحسن اول دبیرستان : غیر انتقاعی دانشگاه دوم دبیرستان :غیر انتفاعی علامه دهخدا سوم بیرستان و پیش دانشگاهی :غیر انتفاعی الغدیر خیلی زیاد شد؟:icon_pf (34): 18
mim-shimi 25686 ارسال شده در 22 آذر، 2012 من اول تا پنجم دبستان= تربیت اول تا سوم راهنمایی= فرهنگیان اول تا پیش دانشگاهی=هراتی هراتی، جای به اون خفنی گریه داره؟ 10
parsamir 596 ارسال شده در 25 آذر، 2012 منم اول و دوم ابتدایی نواب صفوی سوم وچهارم و پنجم ایت الله کاشانی راهنمایی ملاصدرا دبیرستان دکتر علی شریعتی پیش دانشگاهی جواد الائمه چه زود,دیر می شود 10
fateme-bay 1232 ارسال شده در 27 آذر، 2012 اول تا چهارم دبستان مکتب الزهرا پنجم دبستان ایثار راهنمایی مکتب الزهرا دبیرستان مکتب الاحرار پیش دانشگاهی ایران دانشگاه پیام نور واحد شهریار ... ما جنوب شهر مینشستیم تا دبیرستان آذری-خیابان قزوین..اون ورا 9
sokut.n 1212 ارسال شده در 27 آذر، 2012 ابتدايي:خاتم النبيين راهنمايي:الزهرا دبيرستان:مركز استعدادهاي درخشان فرزانگان 6
Pixie 533 ارسال شده در 6 دی، 2012 دبستان: صنایع هواپیمایی (جنت آباد) کلاس سوم امام سجاد بودم راهنمایی: جابرابن حیان دبیرستان: شهید بهشتی پیش دانشگاهی: شهید مطهری 6
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 27 بهمن، 2012 دبستان : وحدت اسلامی راهنمایی : شهید فهمیده ( الان دیگه وجود نداره ) دبیرستان : شاهد پیش دانشگاهی : دکتر امیدی الان دوتای اخری باهم یکی شده شده شاهد دکتر امیدی 5
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 27 بهمن، 2012 دبستان : وحدت اسلامی راهنمایی : شهید فهمیده ( الان دیگه وجود نداره ) دبیرستان : شاهد پیش دانشگاهی : دکتر امیدی الان دوتای اخری باهم یکی شده شده شاهد دکتر امیدی چقد واسم این اسما آشناس همکلاسی من نبودی حمید؟ 6
VINA 31339 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 مهد کودک :عطا افرین راهنمایی :سال اولشو انقلاب اسلامی بودم و دوم و سوم پروین اعتصمامی(یهترین مدرسه:hapydancsmil:البته الان درش تخته شده) دبیرستان:اردشیری پیش دانشگاهی:خدیجه کبری(چرت ترین مدرسه) 4
VINA 31339 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 تهران:مهدکودک و پیش دبستانی: نسل انقلاب ابتدایی: نمونه مردمی قدر اول راهنمایی : نمونه مردمی ابو علی سینا کاشان: دوم و سوم راهنمایی : غیر انتقاعی ملامحسن اول دبیرستان : غیر انتقاعی دانشگاه دوم دبیرستان :غیر انتفاعی علامه دهخدا سوم بیرستان و پیش دانشگاهی :غیر انتفاعی الغدیر خیلی زیاد شد؟:icon_pf (34): مختلط بود؟ 5
*lotus* 20275 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 پیش دبستانی:طوس ابتدایی:آزادی راهنمایی:جهاد دبیرستان:پروین اعتصامی-فاطمه زهرا-حضرت معصومه پیش دانشگاهی:علامه حلی 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 مختلط بود؟ آره از نظر جنسیتی که مختلط بود سه طبقه بود طبقه بالاش شیر خوار ها بودن وسطش مهد کودک و بود طبقه پایین هم پیش دبستانی که بهش می گفتن آمادگی مامانم معلم بود من و خواهرمو میزاشت اینجا ظهر میومد دنبالمون تا بریم خونه.یادش بخیر 3
VINA 31339 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 آره از نظر جنسیتی که مختلط بود سه طبقه بود طبقه بالاش شیر خوار ها بودن وسطش مهد کودک و بود طبقه پایین هم پیش دبستانی که بهش می گفتن آمادگی مامانم معلم بود من و خواهرمو میزاشت اینجا ظهر میومد دنبالمون تا بریم خونه.یادش بخیر اسمش منو جذب کرد یادش بخیر منم تا میرفتم گریه میکردم مامانمو میخوام 2
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 چقد واسم این اسما آشناس همکلاسی من نبودی حمید؟ نمیدونم شاید معلمات کیا بودن؟ 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 اسمش منو جذب کرد یادش بخیر منم تا میرفتم گریه میکردم مامانمو میخوام من میرفتم همه مربیا گریه می کردن که مامانت کی میاد دنبالت 2
ارسال های توصیه شده