B nam o neshan 12214 ارسال شده در 29 دی، 2014 خانوم پاک دوست ایشالا هر جا هستن، سلامت و شاد باشن من خیلی دوسشون داشتم و البته دارم
sama-sh 6913 ارسال شده در 29 دی، 2014 خانوم قربانی.. انشالله همیشه سلامت باشه که خیلی خوب همه چیزو از پایه بمن یاد داد..
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 30 دی، 2014 اقای قاسمی خدا از سر تقصیراتش نگذره هنوز که هنوزه انگشتای دستم کجه بخاطر خودکارهایی که میگذاشت لای انگشت من و بچه های کلاس
amin202 13419 ارسال شده در 30 دی، 2014 چرا معلم کلاس اول اکثراً خانم بوده؟ الان چرا نیست؟ :| خانم یثرب دوست-دبستان ایثار-کلاس 2-2 خانم به تمام معنا... بهترین هارو براش آرزو دارم...همونطوری که اون برام آرزو داشت...
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 30 دی، 2014 این یه سوالیه که دنبالشم جالب اونجاس همکلاسیهامم یادشون نیست به نتیجه رسیدم میام میگم.
ali jaafari 1206 ارسال شده در 1 بهمن، 2014 آخي، برديم تو خاطرات كودكي خانم صياد خيلي دوستش دارم هميشه تو قلبمه ، مهربون ، فداكار (كودكستان خانم خوديان اقليت بود من رو دوست داشت دخترش رو ميآورد پيش من مينشوند تو كلاس)(كلاس دوم خانم احمدي يه كم تپل بود)(سوم خانم هنرپيشه هميشه براي جدول ضرب تنبيهم ميكرد بد اخلاق و عصبي)(چهارم خانم خوشقدم)(پنجم آقاي دولتخواه واقعا دوستش دارم با قد بلند و شلوار پاچه گشاد)
masi eng 47044 ارسال شده در 1 بهمن، 2014 منم خانوم فتحی دبستان عطار دبستانت دبستان دختر دایی من بوده من شمال دزس خوندم منظورم سنا بود لطفا اسپم نشه...ممنونم/داخل پروفايل خودتون مرسي/:icon_gol:فقط اسم معلم كلاس اول.. و تشكري كه ميخوايد از ايشون كنيد/:icon_gol:
ارسال های توصیه شده