B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ خانوم پاک دوست ایشالا هر جا هستن، سلامت و شاد باشن من خیلی دوسشون داشتم و البته دارم لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ خانوم قربانی.. انشالله همیشه سلامت باشه که خیلی خوب همه چیزو از پایه بمن یاد داد.. لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ خانم رقیه شعبانیان امیدوارم تنشون سالم باشه هرجا هستن لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ خانم علیدادی هنوزم گاهی میبینمشون لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اقای قاسمی خدا از سر تقصیراتش نگذره هنوز که هنوزه انگشتای دستم کجه بخاطر خودکارهایی که میگذاشت لای انگشت من و بچه های کلاس لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ چرا معلم کلاس اول اکثراً خانم بوده؟ الان چرا نیست؟ :| خانم یثرب دوست-دبستان ایثار-کلاس 2-2 خانم به تمام معنا... بهترین هارو براش آرزو دارم...همونطوری که اون برام آرزو داشت... لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ این یه سوالیه که دنبالشم جالب اونجاس همکلاسیهامم یادشون نیست به نتیجه رسیدم میام میگم. لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ آخي، برديم تو خاطرات كودكي خانم صياد خيلي دوستش دارم هميشه تو قلبمه ، مهربون ، فداكار (كودكستان خانم خوديان اقليت بود من رو دوست داشت دخترش رو ميآورد پيش من مينشوند تو كلاس)(كلاس دوم خانم احمدي يه كم تپل بود)(سوم خانم هنرپيشه هميشه براي جدول ضرب تنبيهم ميكرد بد اخلاق و عصبي)(چهارم خانم خوشقدم)(پنجم آقاي دولتخواه واقعا دوستش دارم با قد بلند و شلوار پاچه گشاد) لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ خانم فتحی منم خانوم فتحی دبستان عطار لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ منم خانوم فتحی دبستان عطار دبستانت دبستان دختر دایی من بوده لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ دبستانت دبستان دختر دایی من بوده من شمال دزس خوندم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ من شمال دزس خوندم منظورم سنا بود لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ خانم کاظمینی... آخی... یاد اون دوران بخیر لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ منم خانوم فتحی دبستان عطار دبستانت دبستان دختر دایی من بوده من شمال دزس خوندم منظورم سنا بود لطفا اسپم نشه...ممنونم/داخل پروفايل خودتون مرسي/:icon_gol:فقط اسم معلم كلاس اول.. و تشكري كه ميخوايد از ايشون كنيد/:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده