Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی هستید، باید از خوردن زرده تخم مرغ اجتناب کنید، زیرا این ماده غذایی باعث سختتر شدن رگهای خونی میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تحقیقات نشان میدهد مصرف زرده تخممرغ باعث پر شدن دیواره داخلی رگها با پلاکهایی میشود که از کلسترول انباشته شدهاند. تشکیل پلاک یکی از دلایل شایع حملات قلبی و سکته به شمار میآید و سالانه جان تعداد زیادی از مردم را میگیرد. به این ترتیب افرادی که مستعد ابتلا به بیماری قلبی هستند باید این غذا را از وعده صبحانه خود کنار بگذارند. برای بررسی این موضوع، دانشمندان رژیم غذایی بیمارانی که دارای میانگین سنی 61/5 سال بودند را تحت نظر قرار داده و با استفاده از تجهیزات پیشرفته میزان انباشت چربی در رگهای آنها را اندازهگیری کردند. تقریبا از 40 سالگی به بعد میزان پلاکهای انباشته شده در دیواره داخلی رگها افزایش پیدا میکند، اما سیگار کشیدن و مصرف زرده تخم مرغ میتواند به این عامل خطرناک سرعت ببخشد. افرادی که در هفته بیش از 3 زرده تخممرغ میخورند بسیار بیشتر از افرادی که حداکثر 2 زرده تخممرغ مصرف میکنند دارای پلاک در رگهای خود هستند. زرده تخممرغ یکی از منابع بسیار غنی از کلسترول است و میتواند به جمع شدن کلسترول در رگها کمک کند. 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی مصرف محدودش هم برای بیمارای قلبی خطرناکه؟ مثلا دو بار در هفته میتونن بخورن؟ 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ اره فک کنم ... چون کلسترلش خیلی خیلی بالاست ... 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی مصرف محدودش هم برای بیمارای قلبی خطرناکه؟مثلا دو بار در هفته میتونن بخورن؟ دکتر واسه مامان بزرگ من منع مصرف تجویز کرده. خوشمزگیش به زرده ست... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده