pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ درود دوستان چند وقتی هست به یک موردی تو یکی از آشنایان برخورد کردم و برام سوال شده بود خواستم با زدن این تاپیک نظر دوستان رو بدونم مظلوم نمایی!! نمیدونم شما هم برخورد داشتید یا نه با افرادی که مظلوم نمایی میکنن و به هر طریق سعی میکنن توجه دیگران و بخصوص نزدیکان رو بخودشون جلب کنن جالب اینکه اینکار حتی به قیمت نگران کردن و عذاب دادن اطرافیانشون میشه مثلا فکرشو بکنید شخصی با یه سری کارها برای مثال فرار کردن و یا دیر اومدن به خونه و بیخبر رفتن و یا حتی دروغ گفتن در مورد خودشون سعی میکنن توجه بقیه رو جلب کنن و... دیگه طولانیش نکنم سوالم اینه که چرا؟؟ و به چه دلیل چنین رفتاری وجود داره و ریشه اون رو در کجا میشه یافت؟ و راه برخورد با چنین افرادی چی هست؟ ممنون 26 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ هرچا مظلوم نمایی رو دیدی، اول دنبال ریشه ظلم باش و یک ظالم که میتونه درونی باشه یا بیرونی. راه برخوردی نداره، بهتره خودت رو جای اون متصور بشی، ببینی تا کجا پیش میری. برخی از این کارها رو من واسه مظلوم نمایی انجام دادم، از دروغ گرفته تا نقش بازی کردن، مخصوصا جایی که زورم نرسیده حرفم رو مستقیم و روک بگم. خوشبختانه ایران سرزمین اخلاق مدارهاست، آدم های مظلوم نما در اقلیتند، چون ظالمین اکثریتند. :icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ به به چه تاپیک به جایی! کسی که غرور به جا داره و البته عزت نفس + سلامت روان تحت هیچ شرایطی مظلوم نمایی نمیکنه! نمونه ش ماشالله فراوونه! و البته کسانی که فریب این ظاهر مظلوم رو میخورن! خیلی حرکت چندش اوریه ولی در نهایت من برای اون ادم مریض دلم میسوزه!! 11 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مظلوم نما همونجور ک اسمش مشخصه مظلوم نماس! پس مطمئنن مظلوم واقع نشده فقط سعی داره بگه مظلومه و بهش ظلم شده! این افراد خطرناک هم میتونن باشن! گاهی واسه جلب توجه مظلوم نمایی میکنن گاهی واسه در رفتن از کاری ک کردن! میخوان خودشونو بی گناه جلوه بدن! ب شخصه از انسانهایی ک حتا اگه مورد ظلم قرار بگیرن ولی سعی میکنن نشون ندن ک آزار دیدن و غرورشون رو حفظ میکنن و حاضر نیسن دل کسی واسشون بسوزه و ابراز احساسات صدقه بگیرن, خیلی خوشم میاد.. و چندشم میشه از مظلوم نما! مثل گدای دروغگو میمونه! ریشه روانی داره مظلوم نمایی مسلمن! مظلوم نماها هم خب انواع دارن.. بعضیهاشون شاید فقط کمبود دارن و نیاز ب توجه.. ولی بعضی هاشونم همونجور ک گفتم مظلوم نمایی میکنن ک از زیر عمل خلافی ک انجام دادن در برن! من از مورد دومه ک بدم میاد...جدا کاره چندش آوریه... مخصوصا اگه با دروغهایی ک ب دیگران ضربه میزنه همراه باشه! 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون برای شرکت در تاپیک دیشب که تاپیک رو استارت کردم فکر نمیکردم انقدر نظر در موردش داده بشه الان که دیدم شوکه شدم فقط یه نکته رو همین اول کاری بگم و اون اینکه امیدوارم این تاپیک به صحنه جنگ تبدیل نشه! چون واقعا دوست دارم یه بحث خوب ، جدی و مفید جریان داشته باشه و بتونیم یه اطلاعاتی در کنار هم کسب کنیم ممنون از همکاریتون... هرچا مظلوم نمایی رو دیدی، اول دنبال ریشه ظلم باش و یک ظالم که میتونه درونی باشه یا بیرونی. راه برخوردی نداره، بهتره خودت رو جای اون متصور بشی، ببینی تا کجا پیش میری. برخی از این کارها رو من واسه مظلوم نمایی انجام دادم، از دروغ گرفته تا نقش بازی کردن، مخصوصا جایی که زورم نرسیده حرفم رو مستقیم و روک بگم. خوشبختانه ایران سرزمین اخلاق مدارهاست، آدم های مظلوم نما در اقلیتند، چون ظالمین اکثریتند. :icon_razz: نکته ای که از نوشتت برداشت کردم اینکه هر کسی ممکنه مظلوم نمایی کنه و این به قشر خاص و فرد بخصوص (مثلا بیمار و..) مربوط نمیشه که بنظرم جالب بود. حالا در مورد مثالی که از خودت زدی (شما نوعی) آیا این کار نتیجه ای برات داشته یا خیر؟ و آیا راهکاری داری در کل؟ به به چه تاپیک به جایی! کسی که غرور به جا داره و البته عزت نفس + سلامت روان تحت هیچ شرایطی مظلوم نمایی نمیکنه! نمونه ش ماشالله فراوونه! و البته کسانی که فریب این ظاهر مظلوم رو میخورن! خیلی حرکت چندش اوریه ولی در نهایت من برای اون ادم مریض دلم میسوزه!! خب اینطور که بنظر میرسه شما خودت رو در برابر یک فرد مظلوم قرار دادی و فکر میکنی که از این بابت ضرر دیدی فکر میکنی چه باید کرد؟ باید ازشون دور شد و یا نزدیک شد؟ جنگید؟ و یا.... 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مظلوم نما همونجور ک اسمش مشخصه مظلوم نماس! پس مطمئنن مظلوم واقع نشده فقط سعی داره بگه مظلومه و بهش ظلم شده! این افراد خطرناک هم میتونن باشن! گاهی واسه جلب توجه مظلوم نمایی میکنن گاهی واسه در رفتن از کاری ک کردن! میخوان خودشونو بی گناه جلوه بدن! ب شخصه از انسانهایی ک حتا اگه مورد ظلم قرار بگیرن ولی سعی میکنن نشون ندن ک آزار دیدن و غرورشون رو حفظ میکنن و حاضر نیسن دل کسی واسشون بسوزه و ابراز احساسات صدقه بگیرن, خیلی خوشم میاد.. و چندشم میشه از مظلوم نما! مثل گدای دروغگو میمونه! ریشه روانی داره مظلوم نمایی مسلمن! مظلوم نماها هم خب انواع دارن.. بعضیهاشون شاید فقط کمبود دارن و نیاز ب توجه.. ولی بعضی هاشونم همونجور ک گفتم مظلوم نمایی میکنن ک از زیر عمل خلافی ک انجام دادن در برن! من از مورد دومه ک بدم میاد...جدا کاره چندش آوریه... مخصوصا اگه با دروغهایی ک ب دیگران ضربه میزنه همراه باشه! اون قسمتی که قرمز کردم بنظرم جالب بود که اشاره کردی بهش و منم فکر میکنم اینطور افراد بیشتر از دیگران شاکی هستن و همیشه نسبت به اطرافیانشون شکایت دارن و ارتباطات خوبی ندارن. ولی چرا چندش؟ اگه اونها رو بیمار فرض کنیم چرا باید چندشمون بشه؟ آیا سعی کردی هیچوقت به چنین آدمایی کمک کنی؟ دو تا از پستها قبلا از اینکه پاسخ بدم پاک شد... ممنون میشم از دوستان که تو این تاپیک شرکت کنن شاید به نتایج خوبی برسیم... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ نکته ای که از نوشتت برداشت کردم اینکه هر کسی ممکنه مظلوم نمایی کنه و این به قشر خاص و فرد بخصوص (مثلا بیمار و..) مربوط نمیشه که بنظرم جالب بود. حالا در مورد مثالی که از خودت زدی آیا این کار نتیجه ای برات داشته یا خیر؟ و آیا راهکاری داری در کل؟ من صحبت هام کلی بود، هیچ نمونه خاصی مد نظرم نیستند. مثلا یک نمونه بارزش میتونه جنش هایی باشه که توی دو سال پیش در ایران رخ دادن، اونا زورشون به کسانی که ابزار قدرت داشتن نمیرسید، هر باطومی که میخوردن، سریع میگفتن حقوق ما ضایع شد. ولی همه جای دنیا پلیس به کسی که شورش کنه، ضربه میزنه و این طبیعی هست به غیر از کشتن و اینا البته. اینکه شعر بخونی فلانی دو هفته حموم نرفته، مسخره اش کنی و زیر زیرکی توطئه کنی، قابل توجیه برای اونا هست ولی برای حاکمیت نه. عاقبت مظلوم نمایی هم به مرور کمرنگ شدن و محو از جامعه متناسب با افرادش هست. هرکسی یک جایی به دلیل نداشتن ابزار و بلندگو کم میاره و مظلوم نمایی میکنه، تنها راهش اینست که بلندگوهای لازم به همه داده باشه تا نیازی به این حرکات دیده نشه. این بلندگوهارو هم آدم خودش باید سعی کنه فراهم کنه، هم جامعه از خانواده تا کشور تا.... در اختیار همه بذارن. 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون به نظر من این به سادگی ما هم بر میگرده کلا باید اول ریشه این کلمه رو بررسی کنیم مظلوم نما؟؟پ چرا یه فرد مظلوم نمایی میکنه چون خواستگاه اون افراد رو در نظر میگیره میبینه اگ دست به مظلومیت بزنه افراد بیشتری قبولش میکنن پس اون درخواست میکنه و دست به مظلوم نمایی میزنه تا مورد توجه قرار بگیره و این توجه تا حدی اون نیازش رو تامین میکنه مثل همون فردی که دیر میره خونه تا مورد توجه قرار گیره و کسی نگرانش بشه و بهش زنگ بزنه حالا دو حالت 1 اینکه اون افراد متوجه میشن که طرف داره مظلوم نمایی میکنه میان بد تر لج بازی میکنن و اصلا زنگی بهش نمیزنن که نتیجه عکسی میگیرن و فرد مظلوم نما کاری بدتر و مظلوم نمایی بزرگتری رو انجام میده این بار تا حدی که به واقعیت نزدیکتر شه به نظر من بهترین برخورد با این افراد درک کردن اون فرد و قرار دادن خودمون تو شرایط اون فرده من به شخصه چه تو این انجمن چه دنیای حقیقی به این نتیجه رسیدم که این افراد رو باید درک کرد مبارزه با این افراد چیزی جز ناهنجاری و اعصاب خوردی و دعوا بحث نداره امیدوارم باقی دوستان هم به نتیجه برسند 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ :w58: پستم چرا پاک شده حداقل به خودم میگفتید چرا تا خودم پاک میکردم ترسوهاااااا 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یه نوع دیگه از مظلوم نمایی ، اینه که با مظلوم و ناراحت و غمگین و... نشون دادن خود ، طرف مقابلمون رو مجبور کنیم خواسته ی ما رو براورده کنه. به شدت متنفرم از این کار... در کل مظلوم نمایی به نظرم بزرگترین توهینیه که یه ادم میتونه ب خودش و دیگران بکنه 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی بحث خوبیه. من روابط تنگاتنگی دارم با یکی که خیلی مظلوم نمایی میکنه. هیچ راهی هم براش پیدا نکردم. گاهی کسی که مظلوم نمایی میکنه تا حد آسیب های جسمی به خودش پیش میره. و در نهایت کسی که میخواد ثابت کنه مورد ظلم قرار گرفته تا خودکشی برای جلب توجه ها و فرار از اشتباهات و مسئولیت ها پیش میره. من خودم یه مدت سعی کردم منم در برابرش مظلوم نمایی کنم تا احساس طرف مقابلش رو درک کنه ولی متاسفانه اوضاع بدتر شد و شگردهاش در این کار حرفه ای تر شد. در واقع براش به یک حریف تمرینی تبدیل شدم و عوض اینکه طرف رو متوجه اشتباهش بکنم باعث شدم در این کار اهتمام بیشتری بورزه. سخت پیگیرم ببینم از دوستان اهل فن کسی میتونه یک راهکار خوب ارائه کنه یا نه. 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی از تاپیک خوبت حامدجان خب مظلوم نمایی ریشه گرفته از یه مشکل بزرگتر درمورد جلب توجه قرار گرفتنه. کسی که دوست داره به شیوه های مختلف کانون توجهات باشه، یکی از راه هایی که استفاده میکنه همین مظلوم نمایی هستش. یکی از بزرگترین ریشه های این قضیه هم کمبودهای مختلفی هست که شخص تو زندگی خودش با اونا مواجه بوده. که حالا میتونه ریشه گرفته از دوران کودکی باشه یا دوره جوونی. فرقی نداره. وقتی فرد تو مسئله ای احساس کمبود کنه، و اون قدرت ارادی رو برای جبران این قضیه نداشته باشه، دست به شیوه های نامتعارف میزنه واسه اینکه بتونه اون کمبودش رو تو زندگیش جبران کنه که یکیش همین مظلوم نمایی هست. ولی غافل از اینکه با اینکار بزرگترین ضربه ها رو اول به خودش میزنه و بعد به اطرافیانش. حالا هرجا هم فضا مهیاتر باشه واسه این افراد، کارشون هم راحت تره. هرجا راحت تر بشه ریاکاری کرد. راحت تر بشه دروغ گفت، راحت تر هم میشه مظلوم نمایی کرد. راه برخوردی که من پیش می گیرم با این افراد معمولاً بی توجهی هستش. یعنی وقتی متوجه بشم، اصلاً اهمیتی به مظلوم نماییشون نمیدم میذارم واسه خودشون دست و پا بزنن. چون دقیقاً اون افراد به دنبال جلب توجه هستن و همین که بتونن توجه رو به خودشون جلب کنن یعنی تونستن موفق باشن. حالا بعضی وقتا این توجه به اصطلاح به صورت ناز کردن طرف میشه. بعضی وقتا هم به صورت تو سر زدنشون و هو کردنشون که آی چرا همچین کاری کردی چرا اونجوری کردی. در هر دو صورت به هدف خودشون که جلب توجه بوده تونستن برسن. پس بهتره که نه نازشون کرد نه تو سرشون زد. بذاریمشون تو حال خودشون غلت بزنن تا بالاخره سرشون به سنگ بخوره از جاشون بلند شن و با اراده محکم و راه درست برن اون کمبودشون رو جبران کنن. 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ همه ما نیاز داریم که یه جاهایی مورد حمایت و توجه قرار بگیریم اگه تو خانواده و اونجایی که باید مورد توجه قرار گرفتیم که حله اگر نه میشه یه کمبود! میشه یه عقده! آدمایی که به شدت احساس کمبود میکنن و هیچوقت نتونستن به خاطر موفقیتشون و یا مفید بودنشون مورد توجه دیگران قرار بگیرن به خاطر اون حس حب ذات که اینجا سرکوب شده و مورد توجه قرار نگرفته شروع میکنه به انجام کارهایی که به نحوی مورد توجه قرار بگیره! کارهای زیادی هست! یکیش مظلوم نمایی هست. به نظر من این دست آدمها بیمارن. بیمار! که گاهی حتی میتونن خطرناک هم باشن. برای خودشون یا اطرافیانشون چاره ایم نیست اگه راه درمان بود که هیچ اگر نه فقط مدارا. مث بقیه بیمارها 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مرز مشخص و دقیقی بین مظلوم نمایی و ناتوانی و عدم اعتماد به نفس نیس یه جاهایی هس که قانون یا یک نیروی قهری جلوی دادخواهی فرد رومیگیره اونجاست که باید یه جورایی درمورد ستم هایی که بهش شده حرف بزنه و دنبال دادخواهی باشه یا حتی همدردی یه جاهایی هس فرد از نظر اعتماد به نفس در سطح خیلی پایینیه درخودش اون نیرو و توان رو نمی بینه که کار رو انجام بده اینجاست که شروع به دلیل اوردن برا اینکه توجیه کنه ناتوانی خودشو که خب به نظرم این میشه همون naysayer که نوتورون یه زمونی تاپیکشو زده بود یه زمونی هس فرد از نظر شخصیتی وابسته بار می اد اینجور افراد دوست دارن همش دیگرون بهشون برسن از یه لیوان اب گرفته یا اینکه مثلا ازش بپرس میوه می خوری گشنته اونم شروع کنه به اه و ناله واییییییی فلان جام درد می کنه همش گشنگی کشیدم و اینا اینجور افراد همش دوست دارن بهشون توجه بشه از بی توجهی افسرده میشن 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون بابت نظراتتون منم مثل آتروس و بعضی دوستان دیگه فکر میکنم باید اینجور افراد رو درک کرد ولی مشکل اینه که ما نمیدونیم در برخود با اونها چه راهی رو پیش بگیریم چون دانشش رو نداریم و ممکنه مثل مثالی که ابوالفضل زد بدتر به طرف و یا خودمون ضربه بزنیم و چون که طرفمون رو دوست داریم رفتار احساسی بکنیم که کار رو بدتر بکنه فکر میکنم باید دست به دامن یه روانشناس بشیم... 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خب اینطور که بنظر میرسه شما خودت رو در برابر یک فرد مظلوم قرار دادی و فکر میکنی که از این بابت ضرر دیدی فکر میکنی چه باید کرد؟ باید ازشون دور شد و یا نزدیک شد؟ جنگید؟ و یا.... نه حامد جان من قرار ندادم! اینجوری ادما هم زیادن هم براشون فرقی نمیکنه در مقابل همه کس وقتی لازم بدونن نقاب به چهره میزنن و سعی میکنن جلب ترحم کنن حالا یه جواب میگیرن یه جا جواب نمیگیرن! قبلا اگه میپرسیدی میگفتم اگه قادر باشیم باید کمکشون کنیم ولی الان میگم فقط باید چهره واقعیشون رو رو کرد چون معمولا ادمای بی لیاقتی هستند 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ بچه ها چرا همتون خشن برخورد مینمایید؟ یه سوالی برام هست چه طور میشه فرق یه ادمی که واقعا داره مظلوم نمایی میکنه رو با یه آدمی که فقط حرکاتش این نمود رو برا بقیه داره اما خودش این نیت رو نداره تشخیص داد؟ 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ آره زیاد دیدم از این دسته افراد رو... کسانی که تا بهشون میگی چشمت بالای ابرو اشکشون درمیاد. بعضی ها وقتی میبینند منافعشون در خطره و دستشون کوتاه؛مظلوم نماییشون گل میکنه! دوسشون ندارم... 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ بچه ها چرا همتون خشن برخورد مینمایید؟ یه سوالی برام هست چه طور میشه فرق یه ادمی که واقعا داره مظلوم نمایی میکنه رو با یه آدمی که فقط حرکاتش این نمود رو برا بقیه داره اما خودش این نیت رو نداره تشخیص داد؟ وقتی نیت این نباشه چه دلیلی داره مظلوم نمایانه رفتار کنه؟ 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ وقتی نیت این نباشه چه دلیلی داره مظلوم نمایانه رفتار کنه؟ خب همون دیگه......شاید از یه مشکلی رنج میبره و رفتارهاش طوریه که نمود مظلوم نمایانه داره ولی واقعا منظورش این نباشه مثلا تو مثالایی که پست اول حامد زد، دیر اومدن به خونه یا فرار کردن، شاید واقعا هدفش جلب توجه نباشه.....شاید از موضوعی رنج میبره و به خاطر اون فرار میکنه که کمتر در موقعیتی مثل خونه باشه.....اما هدفش جلب توجه افراد خونواده نیست یا دروغ گفتن در مورد خودشون، گاهی به خاطر کمبود محبت و جلب توجهه.....ولی گاهی برای پنهان کردن حقیقت های دیگست نه جلب توجه قدم اول یعنی فهمیدن علت رفتار یه آدم خیلی سخته و به نظرم از پیدا کردن راه حل براش هم سخت تره 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده