- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ مواد لازم: ماكاروني فرمي پاپيوني نصف بسته قارچ ورقه اي خرد شده يك بسته بزرگ (300 گرم) پياز رنده شده 3 قاشق غذاخوري (معادل يك پياز متوسط) سير له شده يك حبه خامه 200 گرم شير نصف پيمانه كره 50 گرم آبليمو يك قاشق غذاخوري جعفري خردشده 3 قاشق غذاخوري روغن 3 قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: پياز را در روغن تفت داده و اجازه دهيد كمي نرم شود. سپس سير را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. بلافاصله قارچ ها را همراه يك قاشق آبليمو، نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد و تفت دهيد. حرارت بايد به اندازه اي باشد كه قارچ ها آب نيندازد. خامه را با نصف پيمانه شير مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. بعد آن را به مخلوط قارچ و پياز اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط غليظ شود. جعفري خرد شده و كره را به مخلوط اضافه كنيد و مواد را از روي حرارت برداريد. ماكاروني ها را به آب درحال جوشي كه به آن نمك زده ايد، اضافه كنيد. پس از پختن، آبكش كنيد و بلافاصله با سس قارچ مخلوط كرده و داغ سرو كنيد. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده