!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ عجب مهندس مکانیک هنرمند میخوان اونوقت؟! 2 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ ثبت شرکت زیاد کار سختی نیست سخته کلی باید بدوویی از این اداره به اون اداره اعصاب قوی میخواد 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ :ws28: فکر نکنم تا خواهر بسیجی ها باشن نوبت من برسه:tt2: اگر هم قسمت شد اشکال نداره همه میرن منم میرمخوش میگذره که!20 -30 سال هم برا پسرم خاطراتم رو تعریف میکنم ایشالا ببرنت خط مقدم تو جنگ به عنوان "مین خنثی" کن:w000:12-24 بیفتی خواب از چشات بگیرن پوستت شه عین ...شوخی کردم،سربازی خیلی داغونه ولی عجب مهندس مکانیک هنرمند میخوان اونوقت؟! همه نکته ش تو اون هنرشه باو سخته کلی باید بدوویی از این اداره به اون ادارهاعصاب قوی میخواد راس میگه،اصن کاری نداره،با یه هزینه کم میتونی راه بندازی و خیلی هم راحت اما رو پا موندن اون شرکت و اداره کردنش مهمه... 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ ایشالا ببرنت خط مقدم تو جنگ به عنوان "مین خنثی" کن:w000:12-24 بیفتی خواب از چشات بگیرن پوستت شه عین ...... 12-24 ینی چی؟ مگه قراره جنگ بشه؟ اصن مگه تو خط مقدم مین میزارن؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ خدمت شما عارضم که با توجه به کاهش فرزندان و به تبع اون کاهش تعداد افراد ذکور هم شرایط معافیت به شدت سخت هس( معاف شده ها منتظر فراخوان باشن) و همچنین مدت خدمت افزایش پیدا کرده ، و اصلا بعید نیس خواهران عزیز در آینده ای نزدیک در پادگان ها حضورشون رو شاهد باشیم من باب توصیه لوازم آرایش به هیچ وجه به دردتون نمیخوره با خودتون نبرید ، کرم ترک پا فراموش نشه از عوارض رژه و صف جمع ترک پاست در ضمن ازونجایی که نسوان محترم شکمو تشریف دارند مواد غذایی خشک حتما همراه ببرید :(50): ازونجایی خانم هستید و صدای گلوله ممکنه براتون عواقب داشته باشه جوانب احتیاط رو رعایت فرمایید:icon_pf (95): موارددیگه در اطلاعیه های بعدی... ماها شكمو هستيم؟!!!ديگه اينو همه مي دونن كه عقل مرد جماعت به طور مستقيم به شكمش وصله 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ راس میگه،اصن کاری نداره،با یه هزینه کم میتونی راه بندازی و خیلی هم راحت اما رو پا موندن اون شرکت و اداره کردنش مهمه... دقیقا یکی از دوستام تو یه شرکت خصوصی تازه تاسیس کار میکنه(زمینه مکانیک) مالیات سال اولشونو حساب کردن دیدن باید دفتر شرکتشونم بفروشن تا مالیاتو بدن میگه درآمدیم نداریم - یعنی هر چی حساب میکنیم چیزی نمی مونه - نیومده میره... همش هم سر تورم و ... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ماها شكمو هستيم؟!!!ديگه اينو همه مي دونن كه عقل مرد جماعت به طور مستقيم به شكمش وصله من یادمه تو دانشگاه تو کوله دخترا قد یه سوپر مارکت هله هوله بود لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ 12-24 ینی چی؟ مگه قراره جنگ بشه؟ اصن مگه تو خط مقدم مین میزارن؟:vahidrk: 12-24 که خیلی خوبه خوش بحالت میشه فقط پسرا میدونن 12-24 یعنی چی اونم خدمت رفته ها فک کن ببین چیه لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ 12-24 که خیلی خوبه خوش بحالت میشه فقط پسرا میدونن 12-24 یعنی چی اونم خدمت رفته ها فک کن ببین چیه همچینم چیز سختی نیست ینی 12 ساعت پاس میدن 24 ساعت میخوابن!!!! مثل اینا که میرن ماموریت 14-14 دوروز هم توراهن بدبختا 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ همچینم چیز سختی نیست ینی 12 ساعت پاس میدن 24 ساعت میخوابن!!!! مثل اینا که میرن ماموریت 14-14 دوروز هم توراهن بدبختا کی بهت تقلب رسوند بعیده خودت بهش رسیده باشی 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ کی بهت تقلب رسوند بعیده خودت بهش رسیده باشی برقیا ذاتا باهوشن لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ دقیقا یکی از دوستام تو یه شرکت خصوصی تازه تاسیس کار میکنه(زمینه مکانیک) مالیات سال اولشونو حساب کردن دیدن باید دفتر شرکتشونم بفروشن تا مالیاتو بدن میگه درآمدیم نداریم - یعنی هر چی حساب میکنیم چیزی نمی مونه - نیومده میره... همش هم سر تورم و ... آخه من تجربه همه جور کاری رو داشتم،شرکت هم زدم،فقط نصب ده تا دونه کولر آبی خورد بهمون!هیچی نداشت برامون-این چزءکارای باکلاس بوده بهم خورده و الا خیلی کارای بدتر از این هم کردم شرکت زدن هیچ کاری نداره باید رابطه داشتی،رابطه داشته باشی و در آخر هم رابطه داشتی باشی...تا شاید بتونی کاری رو بگیری که بهش امیدوارم باشی... 12-24 ینی چی؟ مگه قراره جنگ بشه؟ اصن مگه تو خط مقدم مین میزارن؟:vahidrk: تو بری میذارنمن هماهنگ میکنم باهاشون 12-24 که خیلی خوبه خوش بحالت میشه فقط پسرا میدونن 12-24 یعنی چی اونم خدمت رفته ها فک کن ببین چیه 24-24 بره پس همچینم چیز سختی نیست ینی 12 ساعت پاس میدن 24 ساعت میخوابن!!!! مثل اینا که میرن ماموریت 14-14 دوروز هم توراهن بدبختا همنشونم سخته برقیا ذاتا باهوشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده