سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ چیزی که تو فرهنگ عامه رایجه دزدی رو بالا رفتن از دیوار مردم ، و خالی کردن خونه شون میگن اما به نظر میرسه این معنی بیشتر خاص گذشته باشه و الان معناهای دیگه ای رو هم بده! دزدی یعنی این که بی هیچ دلیلی قیمت محصولاتت رو زیاد کنی و صرفا به این خاطر که مشتری اگر نخواهد نمی خرد، خودت رو راضی کنی. که حالا مشتری یا در اجبار خرید محصول توست یا اساسا فاقد درک قیمت اصلی کالاست. اما پولی که میگیری دزدیست! دزدی یعنی مطابق با پولی که میگیری خدمات عرضه نمیکنی. مطابق با حقوقت کار نمیکنی. کم کاری انجام شده و پولی مازاد بر ان از رییست یا از طرف حسابت مثل مراجعه کننده ای دریافت میکنی. دزیدی یعنی خرج بودجه مملکت برای ساختن سریال ها و فیلم های چیپ دزدی یعنی باز گذاشتن شیر آب بی هیچ منطق، در شرایطی که هنوز مناطقی هستند که با مشکل کم آبی روبرو هستند دزدی یعنی این که وقتی در ماشین نفر کناری کیف پولش را در میآورد، با گوشه چشم محتویات داخل کیف و اسکناس ها و عکس ها را رصد کردن. دزدی یعنی گرفتن فرصت از دیگران، فرصت کاری ، درسی، زندگی......هر فرصتی که به راحتی حق کس دیگری بود. دزدی یعنی سهمیه های دانشگاه از همه انواعش دزدی یعنی پارتی بازی از کوچک تا بزرگ....برای عزیزترین فرد یا غریبه....... دزدی یعنی بازی با احساس دیگران صرفا برای ساعات و روزهایی خوش بودن دزدی یعنی کار آن معلمی که فقط برای تمام شدن تایم کاری اش، شاگردانش را به تکلیف های بیمورد وادار میکند، دزدیدن بهترین زمان ها و فرصت ها و استعدادهای انها دزدی یعنی فروش محصول با نامی به غیر آن چه هست......چه این محصول شیر موزی باشد که از آب برای رقیق کردنش و از اسانس برای طعم دار شدنش استفاده شده باشد، چه کتابی باشد که یک صدم تبلیغی که برای خریدش میشود محتوا نداشته باشد دزدی های مجازی : سرقت های ادبی سرقت های هنری سرقت های علمی دزدی یعنی اوردن مطالب بدون ذکر منبع دزدی یعنی عوض کردن فرم جمله، مثلا معلوم بودن آنرا مجهول کردن و بعد به نام خود عنوان کردن دزدی یعنی برچسب گذاری های بیمورد برای مطالب فقط برای بالا بردن آمار بازدیدکنندگان........مثلا فقط متن یک شعر آورده شود در برچسب ها بنویسی "دانلود آن شعر".....با این وضعیت سرعت نت اگه کسی به خاطر دانلود به اشتباه وارد این صفحه شود، هم اینترنت وی دزدیده شده هم شعورش! دزدی یعنی حاصل کار دیگران را در نت به نام خود ثبت کردن دزدی یعنی با چراغ خاموش وارد پروفایل دیگران شدن و بدون باقی گذاشتن اثر و گذاشتن پیغام، فقط پیغام ها را خواندن !!!!! دزدی خیلی معناهای دیگه هم میده......فقط کافیه یکم دقیق شیم خیلی سخته درست زندگی کردن 20 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ تو فیلم گشت ارشد خیلی خوب حرفی میزد میگفت حرام اون ماشینیه که پول آینه بغلش اندازه ی پول خونه ما سه تاست هرروزم این اختلاف داره بیشتر میشه دزد همونه که حق منو از سرمایه ی کشورم بالا میکشه بعد چیکه چیکه میریزه توگلوم که نمیرم و دستشم ببوسم 6 لینک به دیدگاه
senaps 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ ساندیس، نوشیدنیی میباشه که به سرعت وحشتناکی اواسط 89 یا شایدم قبل تر تو شهر های بزرگ تر، با طعم انگور جای خودش رو توی بازار باز کرد و رفت اون بالای بالا نشست...چند وقت پیش یه دونه قوطی فلزیش رو خریده بودم و خوردم.... نمیدونم سر چی عصبی شدم که قوطیش رو تو مشتم جمع کردم و پیچوندم به خودش که دیدم برچسپش کنده شد و زیرش نوشته شده بود: ونوس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا این مارک ونوس کیه و چیه خدا عالمه!! اینکه اسم سابق این نوع نوشیدنی بوده یا چی هم خدا عالمه!!!! ماشین مربوطه میاد دم مرز، حدودا 30 میلیون تومن... دو برابر قیمت خودش میره روش برای هزینه های گمرک و مالیات و .... میشه حدود 60 میلیون(یعنی این قیمت یه متر بعد از مرزش میباشه!!).... بعد همین ماشین تا برسه دم یه بنگاهی خوب تو کلانشهرها، میشه مثلا 70 تومن!!! بعد اون اقای بنگاهی هم خودش بالاخره باید یه سودی بکنه دیگه!!! نهایتا ماشینی که قرار بوده به قیمت نهایی 30 میلیون برسه دست مشتری، بهش میرسه حدود 90 میلیون تومن.... حالا، هزینهی گمرک برا چیه؟! برای اینکه مردم نتونن این ماشین رو بخرن و مثلا سوار پراید بشن!! بعد پرایدی که تا دیروز 6 تومن بود، با نصف کیفیت اون زمانش میاد تو بازار 12 میلیون!! به نظر من، این بدترین نوع دزدی از مردم میباشه... 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ نان حلال خيلي خيلي خوب است. من نان حلال را خيلي دوست دارم. ما بايد هميشه دنبال نان حلال باشيم. مثل آقا تقي. آقاتقي يك ماستبندي دارد. او هميشه پولِ آبِ مغازه را سر وقت ميدهد تا آبي كه در شيرها ميريزد و ماست ميبندد حلال باشد. آقا تقي ميگويد: آدم بايد يك لقمه نان حلال به زن و بچهاش بدهد تا فردا كه سرش را گذاشت روي زمين و عمرش تمام شد، پشت سرش بد و بيراه نباشد. دايي من كارمند يك شركت است. او ميگويد: تا مطمئن نشوم كه ارباب رجوع از ته دل راضي شده، از او رشوه نميگيرم. آدم بايد دنبال نان حلال باشد. داييام ميگويد: من ارباب رجوع را مجبور ميكنم قسم بخورد كه راضي است و بعد رشوه ميگيرم! عموي من يك غذاخوري دارد. عمو هميشه حواسش است كه غذاي خوبي به مردم بدهد. او ميگويد: در غذاخوري ما از گوشت حيوانات پير استفاده نميشود و هر چه ذبح ميكنيم كره الاغ است كه گوشتش تُرد و تازه است و كبابش خوب در ميآيد. او حتماً چك ميكند كه كره الاغها سالم باشند وگرنه آنها را ذبح نميكند. عمويم ميگويد: ارزش يك لقمه نان حلال از همهي پولهاي دنيا بيشتر است!! آدم بايد حلال و حروم نكند. عمو ميگويد: تا پول آدم حلال نباشد، بركت نميكند. پول حرام بيبركت است. من فكر ميكنم پدر من پولش حرام است؛ چون هيچوقت بركت ندارد و هميشه وسط برج كم ميآورد. تازه يارانهها را خرج ميكند و پول آب و برق و گاز را نداريم كه بدهيم. ماه قبل گاز ما را قطع كردند چون پولش را نداده بوديم. ديشب ميخواستم به پدرم بگويم: اگر دنبال يك لقمه نان حلال بودي، پول ما بركت ميكرد و هميشه پول داشتيم؛ اما جرأت نكردم. اي كاش پدر من هم آدم حلال خوري بود 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ دزدی یعنی گرفتن دو ملیت!...یکی برای بار کردن یکی برای خوردن!!! دزدی یعنی تظاهر به احترام به بیت المال و استفاده نکردن از جوهر یک خودکار اداری!!!..در حالی که با فشار دادن یک دکمه کیسه ها رفتن اون ور!!! دزدی یعنی الان اونور دارم به ریشت می خندم:biggrin:،تونستی بیا بگیرم!!!! دزدی یعنی مصلحت!!!...که به واسطه ش...سر و ته بیت بعضی آقایان راحت از کشور خارج می شوند در حالی که پرونده شون از شجرنامه ی جد و آباد من هم بیشتره.. دزدی یعنی رانت!!!..که برای بعضی ها اسمش هست سوبسید!!! دزدی یعنی.... دزدی یعنی ولش کن...حالم از این یعنی ها بهم خورد............ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده