- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ آری , آدم کم کم خیلی خسته میشود , خسته از مشقت هایش ... خسته از قلم پَرَش ... قلم می افتد , ثبت شد . ساموئل بکت 23 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ این آدمی زاد گاهی از زندگی گاهی از بهار گاهی از پاییز گاهی از شروع دوباره خسته می شود . . . 16 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ خسته ام از آرزوها، آرزوهای شعاری شوق پرواز مجازی، بال های استعاری لحظه های کاغذی را روز و شب تکرار کردن خاطرات بایگانی زندگی های اداری با نگاهی دل شکسته چشم های پینه بسته خسته ام از چشم انتظاری، خسته از درهای بسته سقف های سرد و سنگین، پله های رو به پایین، دست های سرد و بی روح. آسمان های اجاری صندلی های خمیده میز های صف کشیده خنده های لب پریده گریه های اختیاری خسته ام از بی قراری پارک های این حوالی پرسه های بی خیالی..... 13 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ و تو خسته تر از آن بودی که حتی بیاندیشی چقدر، دوستت دارم..... 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ سپيــداري خستــه ام! در مــن، بپيــچ . . . پژمان الماسی نیا 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خسته که باشی بهانه گیر می شوی از همه .... حتی خودت .... 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ خسته و کلافه پشت خنده هایی که پر از درد اند پنهان می شوم .... 13 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خسته است احوال روزگارم در روزهایی که حسرت دارم برای خنده هایی که گذشته اند... گذشته اند و می گذرند در حال از جلوی چشمانم مثل یک آپارات سیار... از این پرده خسته شدم....بریم فیلم بعد.. 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خسته اما با لبخند... خسته اما با امید... با امید فرداهای بهتر به خانه بر میگردیم... (تیتراژ اول برنامه به خانه بر میگردیم)عاشق این شعرم من... 7 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خسته ام ، فردا نگاهت را برایم پست کن یک بغل حال هوایت را برایم پست کن گوشم از آواز غمگین سکوت شب پر است لطفا آن لحن صدایت را برایم پست کن... 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بیدار باش... بس است چقدر میخوابی. دیگر خسته نشده ای... بس است....دیگر بس است... من در بیداری عاشقت شدم تو هنوز خوابی.. من در بیداری تو را شریک خود کردم.تو هنوز خوابی.. بیدار باش... بیدار شو.. کم کم دارد چشم هایم کم سو میشود از انتظار نشستن و تو را ندیدن... تو مانند سرابی که همیشه خیالی ست در پشت یک واقعیت محال... من دیگر خسته شدم از این بیداری و انتظار کشیدن میخوابم برای همیشه.. تو بیدار میشوی و حسرت یک لحظه بیداری من را میکشی... حسرت یک لحظه بیدار بودن با هم را... اما افسوس که دیگر دیر شده.... من میخوابم... تو بیدار باش... 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ خَــسته اَمــ بَـسـ کــه پـنهان کــردَمـ ـ دُوسـتــ داشـتنـتـ رآ مَنـ بـدهـ کـارَم بـ ـه دلـ ــم بـخـآ طـرتـمامــ لـحظـه هـایـیــ کـــِ مَحـ ـکـومَش کَـردمــ بـــه سُــکـوتــــ 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خدایا.... می خواهم اعتراف کنم ! خسته ام .... من امانت دار خوبی نیستم , "مرا" از من بگیر....مال خودت ! من نمی توانم نگهش دارم ...!!! 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ هندوانه ای گذاشته ای زیر بغلم ای روزگار.... دستانم طاقت تحمل این همه اضافه بار را ندارد... دیگر خ س ت ه شدم از این همه سادگی... تو همیشه مرا با یک آبنبات چوبی فریب می دهی.... دیگر خ س ت ه شدم... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ دمش گرم، باران را میگویم، به شانه ام زدو گفت: میدانم خسته ای، امشب را تو استراحت کن، من بجایت میبارم 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ با توام ، با توخــــــــدا.. یک کمی معجزه کن چند تا دوست برایم بفرست... پاکتی از کلمه جعبه ای از لبخند... نامه ای هم بفرست کوچه های دل من باز خلوت شده است... قبل از اینکه برسم دوستــی را بردند یک نفر گفت به من: باز دیر آمده ای .... دوست قسمت شده است با توام با تو خدا .... یک دل قلابی ... یک دل خیلی بد... چقدر می ارزد؟ .... من که هرجا رفتم جار زدم : شده این قلب حراج ... بدوید... یک دل مجانی قیمتش یک لبخند.... به همین ارزانــــی هیچ وقت اما... هیچ کس قلب مرا قرض نکرد... هیچ کس دل نخرید... با توام... با تو؛ خـــــدا... پس بیا... این دل من ... مال خودت... من که دیگر رفتم اما... ببر این دل را... دنبال خودت 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ فریدون مشیری: تنها، غمگین، نشسته با ماه.در خلوت ساکت شبانگاه. اشکی به رخم دوید،ناگاه روی تو شکفت در سرشکم . دیدم که هنوز عاشقم ،اه! 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ خسته ام از بغض . . . نیاز به بغض شکن دارم . . . 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ لی لی مي گيرم از روی خستگی هايم بپرم اما خانه های اين بازی آنقدر بزرگ است كه فقط بايد پر داشت! تا بتوان از خانه ای به خانه ای پريد.. قاسم بحرانی 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ معمایی شدم حل ناشدنی، مانند جدول کنار خیابان از کنارم عبور میکنند آدمها همین...!!!... بهونه راد 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده