Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ظهر یکی از روزهای رمضان بود ....منصور حلاج همیشه برای جزامی ها غذا می برده و اون روز هم ...داشت از خرابه ایی که بیماران جزامی توش زندگی می کردند می گذشت ....جزامی ها داشتند ناهار می خوردند ...ناهار که چه ؟ ته مونده ی غذاهای دیگران و و چیزهایی که تو اشغال ها پیدا کرده بودند و چند تکه نان...یکی از اون ها بلند میشه به حلاج می گه : بفرما ناهار ! - مزاحم نیستم ؟ - نه بفرمایید. منصور حلاج میشینه پای سفره ....یکی از جزامی ها رو بهش می گه : تو چه جوریه که از ما نمی ترسی ...دوستای تو حتی چندششون می شه از کنار ما رد شند ...ولی تو الان.... حلاج میگه : خب اون ها الان روزه هستند برای همین این جا نمیاند تا دلشون هوس غذا نکنه . - پس تو که این همه عارفی و خدا پرستی چرا روزه نیستی ؟ - نشد امروز روزه بگیرم دیگه ... حلاج دست به غذا ها می بره و چند لقمه می خوره ...درست از همون غذا هایی که جزامی ها بهشون دست زده بودند ... چند لقمه که می خوره بلند میشه و تشکر می کنه و می ره .... موقع افطار که میشه منصور غذایی به دهنش می زاره و می گه : خدایا روزه من را قبول کن .... یکی از دوستاش می گه : ولی ما تو را دیدیم که داشتی با جزامی ها ناهار می خوردی منصور حلاج در جوابش می گه : روزه ی من برای خداست ...اون می دونه که من اون چند لقمه غذا را از روی گرسنگی و هوس نخوردم ....دل بنده اش را می شکستم روزه ام باطل می شد یا خوردن چند لقمه غذا ؟؟؟ 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ قومی متفکرند اندر ره دین ............. قومی به گمان فتاده در راه یقین. میترسم از آنکه بانگ آید روزی ......... کای بیخبران راه نه آنست و نه این. 13 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ حالا میان از این حکایت ها نقل میکنن و میگن هر کاری کنین فقط دلتون پاک باشه! با حلاج کاری ندارم ولی بقیه فکر میکنن دلشون پاکه!کی معیار میده ؟خودشون؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ حالا میان از این حکایت ها نقل میکنن و میگن هر کاری کنین فقط دلتون پاک باشه! با حلاج کاری ندارم ولی بقیه فکر میکنن دلشون پاکه!کی معیار میده ؟خودشون؟ پیام اصلی این حکایت مردم داریه 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ پیام اصلی این حکایت مردم داریه کیه که یاد بگیره؟!!!! 4 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ کل سال میان می گن بدن باید روزی 8 لیوان آب بخوره!!6 تا وعده کوچیک غذا بخوره...آب رو سریع بعد غذا نخوره!! تو گرما آب بیشتر بخوره..و هزار و یک چیز دیگه ولی ماه رمضون که می شه همه چیز برعکسش ثابت می شه!!!!! الان یک خانم چادری که نوشته خانم دکتر، تو شبکه سلامت یه جوری از فواید آب نخوردن تو گرمای تابستان از نظر پزشکی دفاع میکنه ، که باید ببینیم این درساشو با چند پاس کرده. آدماییکه اینقدر قابلیت تناقض پذیریشون بالاس، فرق نمیکنه نخورن یا واسه رضای خدا بشکنن نه از روی هوس. چون به هر حال خودشون رو توجیه میکنن که کارشون درسته. روزه میزان خوبی واسه تشخیص آدمایی که عقلشون دست خودشونه تا آدمایی که عقلشون دست تاریخ هست، هست. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ کل سال میان می گن بدن باید روزی 8 لیوان آب بخوره!!6 تا وعده کوچیک غذا بخوره...آب رو سریع بعد غذا نخوره!! تو گرما آب بیشتر بخوره..و هزار و یک چیز دیگه ولی ماه رمضون که می شه همه چیز برعکسش ثابت می شه!!!!! الان یک خانم چادری که نوشته خانم دکتر، تو شبکه سلامت یه جوری از فواید آب نخوردن تو گرمای تابستان از نظر پزشکی دفاع میکنه ، که باید ببینیم این درساشو با چند پاس کرده. آدماییکه اینقدر قابلیت تناقض پذیریشون بالاس، فرق نمیکنه نخورن یا واسه رضای خدا بشکنن نه از روی هوس. چون به هر حال خودشون رو توجیه میکنن که کارشون درسته. روزه میزان خوبی واسه تشخیص آدمایی که عقلشون دست خودشونه تا آدمایی که عقلشون دست تاریخ هست، هست. چند روز پیش داشتم یه چیزی تو اینترنت میخوندم میگفت از یکی پرسیدن دکترا میگن روزه ضرر اره چرا روزه میگیری میگفت چون وقتی همین دکترا ازت قطع امید میکنن میری در خونه اون دکتری رو میزنی که میگه روزه بگیر 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ من شش تا گرفتم روز ششم از درد به خودم پیچیدم درد کلیه ای ک سنگ داره وحشتناکه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ من شش تا گرفتم روز ششم از درد به خودم پیچیدم درد کلیه ای ک سنگ داره وحشتناکه خب تو مشکل داری بحثت جداس از منی که سالمم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ خب تو مشکل داری بحثت جداس از منی که سالمم با اینکه 17ساعت تشنگی تو تابستون ضرر داره ولی لذت بخشه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ با اینکه 17ساعت تشنگی تو تابستون ضرر داره ولی لذت بخشه شقی باور کن همه چربیایی که مدتها میخواستم آب کنم اب شداصن خیلی خوبه بی ورزش:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ من واقعا از الان دلم تنگ شد واسش. کی میدونه سال بعدیم باشه برامون. خوشبحال اونایی که از ماه رمضون فقط تشنگی و گشنگی رو نمیبینن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده