رفتن به مطلب

خانواده،تک فرزندی یا چندفرزندی؟

peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

راستش من خودم به دلیل اینکه پدر مادرم به تک فرزندی علاقه داشتند سالها تک فرزند بودم تا بچه بعدی آمد اما جدا میگم خیلی اذیت شدم خیلی تنها بودم اصلا دوست نداشتم بعد از اینکه نفر بعدی اومد با اینکه اختلاف سنیمون زیاد هست اما خیلی خوب شد من به گمانم که 2 تا خوب هست هم بچه ادیت نمیشه هم پدر مادر ....تک فرزندی کمی وسواس میاره و مادو پدر رو زیادی سر بچه حساس میکنه ... اما در مجموع با نظر اسی موافقم بچه یعنی همیشه جایی در بیرون قلبت رو پراکنده کردی ... بچه مثل شوکران میمونه .... بچه یه فریب بزرگه که همه زیر بارش میرند ... عجب موجودی هست این وروجک :ws28:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 78
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که خودم تو خونواده ای هستم که دو فرزند دارن ... خیلی هم راضی م ...خدا رو شکر :ws3:

ولی فک میکنم واسه ی خونواده یک فرزند بسیار کمه ... سه تا هم بسیار زیااااااااااد

همون دو تا خوبه ....... خیرشو ببینید :w000:

ولی زیاااد بودن بچه ها فقط و فقط و فقط زمانی خوبه که بزرگ شن و دور هم که جمع شن خیلی حال میده :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خیلی باید دو نفر کامل باشن و دارای هدفی تقریبا مشترک که برن زیر یک سقف و خانواده رو تشکیل بدن.

مرد و زنی هم اگر بچه نمیخوان، لزومی نداره ازدواج کنن، دوست بمونن و روابطشون هم برقرار باشه، چون بچه تعهد میخواد.........

اینجا ایران است!

:banel_smiley_4:

اصلا هم لازم نیست کامل باشن یا 100 درصد همسان باشن که برن زیر یه سقف!اگه کاملن دیگه چرا ازدواج کردن؟!

• Like 6
لینک به دیدگاه
اینجا ایران است!

:banel_smiley_4:

اصلا هم لازم نیست کامل باشن یا 100 درصد همسان باشن که برن زیر یه سقف!اگه کاملن دیگه چرا ازدواج کردن؟!

ایران باشه، کم کم داره جا میوفته واسه خیلی ها که فقط دوست بمونن و تعهد زندگی نداشته باشن و از طرفی نیازهاشون رو برطرف کنند، وقتی قرار نیست بچه ای باشه، فرق ازدواج با دوستی چیه؟

میدونی من باورهای اعتقادی ناشی از مکاتب کهن رو ندارم، اما به نظرم ازدواج جز اخلاق های مقدس و نیکوی آدمیزاد هست.

وقتی میگم کامل، یعنی دو انسانی که حد نسابی از اخلاق و انسانیت و معرفت رو دارن، تو ازدواج این حد نساب هارو بیشتر تکامل میدن.

پس هم جذابیت جسمی، هم اخلاقی، هم رفتاری و....باید باشه که یک خانواده رو شکل بدن.

• Like 8
لینک به دیدگاه
ایران باشه، کم کم داره جا میوفته واسه خیلی ها که فقط دوست بمونن و تعهد زندگی نداشته باشن و از طرفی نیازهاشون رو برطرف کنند، وقتی قرار نیست بچه ای باشه، فرق ازدواج با دوستی چیه؟

شاید به بحث ربطی نداشته باشه ..اما واقعا تفاوتی بین دوستی و ازدواج نیست؟یعنی به همون میزان که نسبت به دوست پسر/دوست دختر تعهد و وفاداری هست میان همسران هم هست؟:ws52:

واقعا شما به همون میزان که واسه همسرتون مایه میگذارید واسه دوست تون هم میگذارید؟

به همون میزان بهش وفادارید؟و واقعا به همون میزان نیازهای شما برطرف میشه؟:ws38:

• Like 8
لینک به دیدگاه

.

این مدل زندگی فقط برای دوران خاصی جواب میده!کسی که سنش بالا و بالاتر میره چقدر از نیازهاشو با دوستی برآورده میکنه؟

با مکاتب کهن کاری نداریم ولی اگه چیزی به نام ازدواج-حتی بدون بچه- نباشه بی هدفی و تنوع طلبی و .....کنترل نمیشه!

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام علیکم خواهر:ws3:

این دسته بندی رو طبق چه معیاری کردی؟این بعضیا کیا هستند؟

علیکم سلام :ws3:

افرادی که ژن های داغون دارن و از نظر فرهنگی و شعوری و اقتصادی در حد پایین هستن صفر فرزند و عکس این افراد یک فرزند :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

دو تا که حتما

به نظرم اگه شرایط خیلی مهیا باشه، تا سه تا هم جا داره

نظرات متفاوته. داشتن بچه واقعا لذت بخشه. از طرفی در قبال درست بزرگ کردن اون مسئولیم:ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
شاید به بحث ربطی نداشته باشه ..اما واقعا تفاوتی بین دوستی و ازدواج نیست؟یعنی به همون میزان که نسبت به دوست پسر/دوست دختر تعهد و وفاداری هست میان همسران هم هست؟:ws52:

واقعا شما به همون میزان که واسه همسرتون مایه میگذارید واسه دوست تون هم میگذارید؟

به همون میزان بهش وفادارید؟و واقعا به همون میزان نیازهای شما برطرف میشه؟:ws38:

این مدل زندگی فقط برای دوران خاصی جواب میده!کسی که سنش بالا و بالاتر میره چقدر از نیازهاشو با دوستی برآورده میکنه؟

با مکاتب کهن کاری نداریم ولی اگه چیزی به نام ازدواج-حتی بدون بچه- نباشه بی هدفی و تنوع طلبی و .....کنترل نمیشه!

منم منظورم برای سنین جوانی بود، که توش باید هدف از ازدواج اول تعریف بشه.

اگر قرار باشه فرزندی نیاد (منظورم اونایی که مشکل بچه دار شدن دارند نیست)، مفهوم خانواده یک جورایی بی معنی هست، دو نفری که همدیگه رو دوست دارند، هرچقدر هم دوست داشته باشن، زندگی براشون یکنواخت میشه.

تو دوستی فقط تعهد نفقه نیست، وگرنه تعهد پشت هم بودن و کمک در مواقع سختی چرا نباشه. :ws38:

اما برای سن های بالا که جاذبه های زندگی کمرنگ میشن، درسته ازدواج فقط برای یک همدم بودن هست.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اگه شرایط مالی جور باشه، 2 تا نی نی خوبه:icon_redface:

هیچ وقت دوست نداشتم یه فرزند داشته باشم،چون همیشه اون بچه احساس تنهایی میکنه،تک فرزندی خوب نیست:hanghead:

صدالبته،تربیتشون از همه مهمتره،چه یه فرزند چه چند فرزند،مهمتر از تعدادشون،پذیرفتن این مسئولیت بزرگ و تربیت درست بچه است:w16:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

اگر قرار باشه فرزندی نیاد (منظورم اونایی که مشکل بچه دار شدن دارند نیست)، مفهوم خانواده یک جورایی بی معنی هست، دو نفری که همدیگه رو دوست دارند، هرچقدر هم دوست داشته باشن، زندگی براشون یکنواخت میشه.

تو دوستی فقط تعهد نفقه نیست، وگرنه تعهد پشت هم بودن و کمک در مواقع سختی چرا نباشه. :ws38:

اما برای سن های بالا که جاذبه های زندگی کمرنگ میشن، درسته ازدواج فقط برای یک همدم بودن هست.

شما چرا دیدگاهتون به ازدواج اینقدر صرفا حنسیه؟؟؟؟!!!!!

شاید کشش اولیه با نیازهای جنسی باشه اما بعد از یه مدت دیگه این یه چیزه عادی میشه و شما از لحاظ روحی به آرامش میرسید چیزی که توی دوستی های دختر/پسری هیچ وقت بهش نمی رسین. شاید یک روز ، دو روز ، یه هفته سرگرم و خوش باشی اما به اون آرامش روحی نمیرسی.

اون دیدگاهی هم که شما میگی تو بعضی کشورا دوستی داره جا میوفته من مخالفم.

اگر دوستی اونجا هست به قصده ازدواجه نه مثله کشوره ما که دوستیا ...........

شما از این چیزایی که تو فیلما و سریالیای اونوری می بینیم تصمیم گیری نکن که اونا چطورن

• Like 5
لینک به دیدگاه
شما چرا دیدگاهتون به ازدواج اینقدر صرفا حنسیه؟؟؟؟!!!!!

شاید کشش اولیه با نیازهای جنسی باشه اما بعد از یه مدت دیگه این یه چیزه عادی میشه و شما از لحاظ روحی به آرامش میرسید چیزی که توی دوستی های دختر/پسری هیچ وقت بهش نمی رسین. شاید یک روز ، دو روز ، یه هفته سرگرم و خوش باشی اما به اون آرامش روحی نمیرسی.

اون دیدگاهی هم که شما میگی تو بعضی کشورا دوستی داره جا میوفته من مخالفم.

اگر دوستی اونجا هست به قصده ازدواجه نه مثله کشوره ما که دوستیا ...........

شما از این چیزایی که تو فیلما و سریالیای اونوری می بینیم تصمیم گیری نکن که اونا چطورن

مطمئنین کامل نظرات من رو خوندی؟ :banel_smiley_4:

نوشتم ازدواج فرای دوستی هست و میتونه حالتی مقدس از نظر اخلاقی داشته باشه، اگر بناست افرادی صرف مسائل جنسی و جذابیت جسمی به فکر ازدواج بیوفتن، بهتره قدم در راه دوستی بذارن.

حداقل فرزندی هم پدید نمیاد که بعد از دوسال که جذابیت رفت، قربانی طلاق و جدایی باشه.

اکثر ازدواج های امروز هم بیشتر انگیزه جنسی داره برای همین آمار طلاق بالا رفته چون بعد دو سال از هم خسته میشن.

خواهشا مطالب رو کامل مطالعه کنین. :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من قبول ندارم که زندگی یکنواخت بشه ... من زوج های زیادی رو میشناسم که شاید 30 سال به بالا هست و هنوز عاشقانه زندگی میکنند ... پس از اول علاقه ای نیست ... علاقه تکرار زدگی نمیاره ... تغییر میکنه ... به نظرم باید اول مفهوم علاقه رو تعریف کنیم ... و اصلا موافق نیستم که سنین بالا جاذبه های زندگی کم میشه :ws38: اتفاقا چون دیگه دو طرف هم رو میشناسند و به قول معروف آردارو بیختندو الکا رو آویختند بهترین زمان برای آرامش و لذت بردن از زندگی هست :ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه

میدونی من باورهای اعتقادی ناشی از مکاتب کهن رو ندارم، اما به نظرم ازدواج جز اخلاق های مقدس و نیکوی آدمیزاد هست.

وقتی میگم کامل، یعنی دو انسانی که حد نسابی از اخلاق و انسانیت و معرفت رو دارن، تو ازدواج این حد نساب هارو بیشتر تکامل میدن.

پس هم جذابیت جسمی، هم اخلاقی، هم رفتاری و....باید باشه که یک خانواده رو شکل بدن.

این تفکر خیلی خطرناکه ، جای اخلاقیات کجاست ؟ ما ایرانی هستیم ، مسلمان هستیم و پایبنده خانواده و اخلاقیات

• Like 1
لینک به دیدگاه
این تفکر خیلی خطرناکه ، جای اخلاقیات کجاست ؟ ما ایرانی هستیم ، مسلمان هستیم و پایبنده خانواده و اخلاقیات

خطرناک نیست عزیز جان.

حداقل خواهشا بحث نهاد خانواده در اسلام رو مطرح نفرمایید که باید دنبال چندین مادر رسمی و غیر رسمی در خانواده باشیم.

تک همسری به شیوه امروزی رو ایرانیان به اسلام عزیز تحمیل کردن و اسلام در تمامی خیر و برکاتش، زن بیشتر رو برکت دونسته توی نهاد خانواده با هووهایی که ثواب جهاد میبرن.

از باب اخلاقیات هم، نهاد خانواده در آمریکا مستحکم تر از ایران هست.

دو نفر یا برای بودن کنار هم تشکیل خانواده میدن، یا نمیدن.

اینکه چپ و راست ازدواج پشت ازدواج و طلاق پشت طلاق و تحمل پشت تحمل، ارزش نیست.

ارزش اینست که ده تا ازدواج صورت بگیره، 9 تاش موفق باشه.

نه اینکه 100 تا صورت بگیره، 50 تاش موفق باشه.

فرزندان هم قرار هست نسل بعدی کی جامعه باشن، زن و مرد خیلی باید به شعور برسن که آدمی درست تحویل جامعه بدن.

وگرنه چیزی که زیاد هست با عرض معذرت عوام و حشم.

چه مزیتی میلیاردها جمعیت برای این کره زمین داشته، به قول مسلمانان عزیز، الله اعلم.:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...