fanous 11,130 ارسال شده در 23 شهریور 1391 این ژله هم خیلی ساده درست میشه مواد لازم : یک بسته ژله به رنگ ابی(بلو بری) سنگ کاکائوی پاستیل پودر ژله رو روی بخار آب با اضافه کردن یک لیوان آب حل کنید تا خوب شفاف شود سپس ته ظرف مرد نظر را با پاستیلهای دریایی پوشانده وقتی مایعه ی ما حسابی خنک شد به روی پاستیلها میریزیمش سپس در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد در آخر با سنگهای کاکائویی و پاستیل تزئینش میکنیم نوش جان 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
- Nahal - 47,858 ارسال شده در 24 شهریور 1391 بیسکوییت ساقه طلایی هم می تونیم پودر کنیم و شبیه ساحل درست کنیم 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hasti1988 22,044 ارسال شده در 20 اسفند 1391 این هم ژله آکواریومی من (از آرشیوم پیدا کردم مربوط به 2-3 سال قبل) 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ala Agrin 14,476 ارسال شده در 20 اسفند 1391 این ژله هم خیلی ساده درست میشهمواد لازم : یک بسته ژله به رنگ ابی(بلو بری) سنگ کاکائوی پاستیل پودر ژله رو روی بخار آب با اضافه کردن یک لیوان آب حل کنید تا خوب شفاف شود سپس ته ظرف مرد نظر را با پاستیلهای دریایی پوشانده وقتی مایعه ی ما حسابی خنک شد به روی پاستیلها میریزیمش سپس در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد در آخر با سنگهای کاکائویی و پاستیل تزئینش میکنیم نوش جان سمیرا جان اولش که دستت درد نکنه دوم تاپیک رو دیدم چشام پر از اشک شد اگه بدونی چقدر دلتنگتم عزیزم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ala Agrin 14,476 ارسال شده در 20 اسفند 1391 این هم ژله آکواریومی من (از آرشیوم پیدا کردم مربوط به 2-3 سال قبل) مرسی هستی جان .عالیه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال