fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ این ژله هم خیلی ساده درست میشه مواد لازم : یک بسته ژله به رنگ ابی(بلو بری) سنگ کاکائوی پاستیل پودر ژله رو روی بخار آب با اضافه کردن یک لیوان آب حل کنید تا خوب شفاف شود سپس ته ظرف مرد نظر را با پاستیلهای دریایی پوشانده وقتی مایعه ی ما حسابی خنک شد به روی پاستیلها میریزیمش سپس در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد در آخر با سنگهای کاکائویی و پاستیل تزئینش میکنیم نوش جان 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ بیسکوییت ساقه طلایی هم می تونیم پودر کنیم و شبیه ساحل درست کنیم 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ این هم ژله آکواریومی من (از آرشیوم پیدا کردم مربوط به 2-3 سال قبل) 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ این ژله هم خیلی ساده درست میشهمواد لازم : یک بسته ژله به رنگ ابی(بلو بری) سنگ کاکائوی پاستیل پودر ژله رو روی بخار آب با اضافه کردن یک لیوان آب حل کنید تا خوب شفاف شود سپس ته ظرف مرد نظر را با پاستیلهای دریایی پوشانده وقتی مایعه ی ما حسابی خنک شد به روی پاستیلها میریزیمش سپس در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد در آخر با سنگهای کاکائویی و پاستیل تزئینش میکنیم نوش جان سمیرا جان اولش که دستت درد نکنه دوم تاپیک رو دیدم چشام پر از اشک شد اگه بدونی چقدر دلتنگتم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ این هم ژله آکواریومی من (از آرشیوم پیدا کردم مربوط به 2-3 سال قبل) مرسی هستی جان .عالیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده