*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ چقدر سرعتتون بالاست شمـا! تا اومدم گوش بدم نت قاط زد و بعدش همه هر چی من بلد بودم گفتن! این چه وضعیـه آخــه! آهنگ ها رو بیشتر کنین خُب... حال مشتاقان موسیقی گرفته میشه، هی دیر میرسن! 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دیر اومدم من که تو 17 تشکر زده بودم دعوتم نکردید 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ صد هزار بار گفتم ... هر شماره رو تشکر بزنی شماره بعدیشو دعوت میشی خب حتما تشکر نزدی دیگه مثه همین الان که نزدی خیلی هم آهنگام خوشگله جیغ جیغوووو این چه قانونیه؟! اومدیم و من یه ماه نیومدم انجمن تو باید منو حذف کنی از لیست؟ چندبار که زدم یعنی میخوام حالا بعدا اگه پشیمون شم نخوام پیغام میدم میگم حذف کن اسممو و نفرست. خودتی 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ دیر اومدم من که تو 17 تشکر زده بودم دعوتم نکردید این لیست تشکر کننده های شماره هفده هه ...اسمت کووو ؟ این چه قانونیه؟! اومدیم و من یه ماه نیومدم انجمن تو باید منو حذف کنی از لیست؟ چندبار که زدم یعنی میخوام حالا بعدا اگه پشیمون شم نخوام پیغام میدم میگم حذف کن اسممو و نفرست. خودتی اولا که این قانون نیس ، توی همه مسابقه ها استارتر حال کنه دعوت میکنه حال نکنه دعوت نمیکنه منم فقط با این شرایطی که گفتم حال میکنم دعوت کنم دوما که لیستی در کار نیست که بخوام کسیو ازش حذف کنم ، من هر بار که تاپیک میزنم میرم تاپیک مسابقه قبلی رو باز میکنم خیلی شیک اسامی تشکر کننده هارو کپی میکنم توی پ.خ بعدم لینک مسابقه رو میفرستم واسه همون افراد سوما اگه یه ماه نیومدی انجمن هر وقت که برگشتی میتونی خیلی راحت بری توی تالار موسیقی زیر آخرین تاپیک مسابقه تشکر بزنی که مسابقه بعدیشو دعوت بشی به من چه کی میخواد یه ماه بیاد یه ماه نیاد ! جیغ جیغوووووو :(50): 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ جیغ جیغوووووو خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ مهند اهنگ هایی که کسی جوابشو نده جایزه اش رو خودت میبری 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ 2 تا آهنگ دیگه اضافه شد 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ مهند اهنگ هایی که کسی جوابشو نده جایزه اش رو خودت میبری نه جایزه شو میندازم تو صندوق صدقات 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ شماره هشت: هایده | نگو نگو نمیام پ.ن: اسم آهنگشو یادم نیست،فکر کنم همینه،ولی خوانندشو مطمئنم هایده است 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ 8- آهنگ دست های تو از هایده 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ دو تا آهنگ جدید رو بلد نیستم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 نوازش مهسا آیا؟ شماره 1 نوازش از مهسا نوابی 1- نوازش از مهسا آهنگ اول "نوازش ، از مهسا ناوی " بود 20 امتیاز به Sepideh.mt __________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 صندی شماره 2: شهرام صولتی؟ 2 دختر آبادانی بی قراراه نیست؟ ادامه ی پست قبل از سندی یه کمی شبیه یکی از آهنگای لیلا فروهرم هست ولی مخچه یاری نمیکنه بیشتر از این شمار 2 داود بهبودی جشن شادی بکنیم دلمون راضی بکینیم م م مم بیا ای دختر بیا بیا جون من بیا بیا تا باهم بریم کنار شط کارون 2- دختر بیا از داوود بهبودی آهنگ دوم "بیا دختر (رقص و شادی) ، از داود بهبودی " بود 20 امتیاز به pesare irani:a030: ______________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 آریان ستاره 3 گروه آریان 3. از گروه آریان ستاره آی ستاره از اوج آسمونا بگو تا بشنون نا مهربوناااا 3-گروه آریان...ستاره 3- گروه آریان آهنگ سوم "ستاره ، از گروه آریان " بود 20 امتیاز به ooraman:a030: _______________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 نوش آفرین ولی من فکر میکنم 4 جواد یساریه یکی از اعضای خانواده گفت 4 جواد یساریه...خسته ام من خسته ام من همچو مرغی بال و پر شکسته ام من شماره 4 جواد یساری یه تیکه هاشو بلد ام اما کامل بلد نیستم بنویسمش خسته ام من خسته ام من آهنگ چهارم "خسته ام من ، از جواد یساری " بود 10 امتیاز به panisa:a030: 20 امتیاز به Sepideh.mt:a030: _______________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ پنجم " Sweet Dreams ،از Beyonce" بود هیشکی نتونست بحدسه ___________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 مرتضی پاشایی...یکی هست 6 مرتضی پاشایی فک کنم گریه شماره 6: مرتضی پاشایی آهنگ ششم" یکی هست ، از مرتضی پاشایی " بود 20 امتیاز به FatiMa ___________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ هفتم" با من بمون ، از محسن چاوشی " بود اینم هیشکی نتونست بحدسه ! _____________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره هشت: هایده | نگو نگو نمیام پ.ن: اسم آهنگشو یادم نیست،فکر کنم همینه،ولی خوانندشو مطمئنم هایده است 8- آهنگ دست های تو از هایده آهنگ هشتم " دستهای تو ، از هایده " بود 10 امتیاز به fargol_2408 20 امتیاز به *Mina* _____________________________ مرسی از تمام دوستانی که شرکت کردن 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ___________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ هفتم" با من بمون ، از محسن چاوشی " بود اینم هیشکی نتونست بحدسه ! این آهنگو بعدا گذاشتی من ندیدم وگرنه می گفتم حیف شد! 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ عه اولین باره واسه من همچین اتفاقی میافته 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوازش ، از مهسا ناوی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیا دختر (رقص و شادی) ، از داود بهبودی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستاره ، از گروه آریان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خسته ام من ، از جواد یساری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Sweet Dreams ،از Beyonce برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی هست ، از مرتضی پاشایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با من بمون ، از محسن چاوشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دستهای تو ، از هایده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده