EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ از بدترین بلاهایی که ممکنه سرت بیاد اینه که یه متن رو بنویسی کپی کنی بعد یادت نباشه و یه متن دیگه رو هم روش کپی کنی و همه اون نوشته اول رو از دست بدی :4564: حالا یه چیزی خورده بود به ذهنم گفتم بیام بگم دو تا دوست که هم کلاسی مقطع لیسانس هم بودن بعد از مدت طولانی همدیگه رو توی پارک . خیابون یا هر جایی می بینن و شروع می کنن از حال و زندگی همدیگه پرسیدن . یکی که خوشحال و خندونه می گه که شاغله و داره مثلا توی مقطع ارشد یا دکتری ادامه تحصیل می ده . اون یکی با افسون و ناراحتی عنوان می کنه که " من بعد از لیسانس دیگه ادامه ندادم و برای آدم لیسانسه هم که توی این دوره کاری پیدا نمی شه و از طرفی هم انگیزه ام رو برای ادامه تحصیل از دست دادم و نه هم پای خوبی برای درس خوندن دارم و نه جزوه درست و درمونی و ........" فرد مقابل هم که همون موقع لپ تاپش روی پاش بوده که دوستش رو می بینه و مثلا از اول داشته یه مقاله رو می خونده به دوستش اون مقاله رو نشون می ده و میگه نظرت در این مورد چیه ؟ دوستش هم که یه نگاه کوتاه به نوشته می اندازه و خیلی استقبال می کنه که این مقاله برای کیه ؟ اون فرد هم با صمیمیت به دوستش می گه اگر واقعا مشکل تو همینیه که می گی پس من می تونم کمکت کنم . همون موقع صفحه نواندیشان رو براش باز می کنه و با چند تا از بچه ها آشناش می کنه و توی تاپیک "اونایی که کنکور نود و چند (!) دارن " معرفیش می کنه براش یه فرم کاریابی هم پر می کنه و ..... از طرف دیگه بچه ها به تالار مربوطه دعوتش می کنن و جزوه هایی رو در اختیارش قرار می دن (خلاصه که خیلی مختصر و مفید تمام بخش های سایت در حد یه کلیک کردن و .... نمایش داده می شه ) تا این که یک سال بعد رو نشون می ده که اون فرد توی محل کارش پشت لپ تاب با یه چهره آسوده نشسته و داره سرچ می کنه و خودش هم حالا بنفش شده و بچه ها هم براش تاپیک تبریک قبولی ارشد زدن (البته در حد حرف و نوشته طولانیه اما عملی خیلی راحت می شه جمعش کرد.... با توجه به این که نه افراد اضافه می خواد نه افکت خاص و ادیت های گرافیکی ) _______________________________ در کل به نظرم یکی از مشکلات بچه ها الان همین کنکور و راهی برای قبولی و داشتن منابع مفید و کاره که با نشون دادن این مسائل فکر می کنم بشه افراد رو ترغیب کرد در کل به نظر من ایتم هایی که باید برای این نوع تیزر در نظر گرفته بشه : نمایش همه امکانات سایت (نه آنچنان گستره فقط در حد معرفی اما به گونه ای که حس کنجکاوی دیگران برای بازدید رو برانگیزه ) نو اندیشی جمع صمیمی و دوستانه حاکم کسب اطلاعات عمومی در کنار اطلاعات تخصصی و .............. 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ از بدترین بلاهایی که ممکنه سرت بیاد اینه که یه متن رو بنویسی کپی کنی بعد یادت نباشه و یه متن دیگه رو هم روش کپی کنی و همه اون نوشته اول رو از دست بدی :4564: حالا یه چیزی خورده بود به ذهنم گفتم بیام بگم دو تا دوست که هم کلاسی مقطع لیسانس هم بودن بعد از مدت طولانی همدیگه رو توی پارک . خیابون یا هر جایی می بینن و شروع می کنن از حال و زندگی همدیگه پرسیدن . یکی که خوشحال و خندونه می گه که شاغله و داره مثلا توی مقطع ارشد یا دکتری ادامه تحصیل می ده . اون یکی با افسون و ناراحتی عنوان می کنه که " من بعد از لیسانس دیگه ادامه ندادم و برای آدم لیسانسه هم که توی این دوره کاری پیدا نمی شه و از طرفی هم انگیزه ام رو برای ادامه تحصیل از دست دادم و نه هم پای خوبی برای درس خوندن دارم و نه جزوه درست و درمونی و ........" فرد مقابل هم که همون موقع لپ تاپش روی پاش بوده که دوستش رو می بینه و مثلا از اول داشته یه مقاله رو می خونده به دوستش اون مقاله رو نشون می ده و میگه نظرت در این مورد چیه ؟ دوستش هم که یه نگاه کوتاه به نوشته می اندازه و خیلی استقبال می کنه که این مقاله برای کیه ؟ اون فرد هم با صمیمیت به دوستش می گه اگر واقعا مشکل تو همینیه که می گی پس من می تونم کمکت کنم . همون موقع صفحه نواندیشان رو براش باز می کنه و با چند تا از بچه ها آشناش می کنه و توی تاپیک "اونایی که کنکور نود و چند (!) دارن " معرفیش می کنه براش یه فرم کاریابی هم پر می کنه و ..... از طرف دیگه بچه ها به تالار مربوطه دعوتش می کنن و جزوه هایی رو در اختیارش قرار می دن (خلاصه که خیلی مختصر و مفید تمام بخش های سایت در حد یه کلیک کردن و .... نمایش داده می شه ) تا این که یک سال بعد رو نشون می ده که اون فرد توی محل کارش پشت لپ تاب با یه چهره آسوده نشسته و داره سرچ می کنه و خودش هم حالا بنفش شده و بچه ها هم براش تاپیک تبریک قبولی ارشد زدن (البته در حد حرف و نوشته طولانیه اما عملی خیلی راحت می شه جمعش کرد.... با توجه به این که نه افراد اضافه می خواد نه افکت خاص و ادیت های گرافیکی ) _______________________________ در کل به نظرم یکی از مشکلات بچه ها الان همین کنکور و راهی برای قبولی و داشتن منابع مفید و کاره که با نشون دادن این مسائل فکر می کنم بشه افراد رو ترغیب کرد در کل به نظر من ایتم هایی که باید برای این نوع تیزر در نظر گرفته بشه : نمایش همه امکانات سایت (نه آنچنان گستره فقط در حد معرفی اما به گونه ای که حس کنجکاوی دیگران برای بازدید رو برانگیزه ) نو اندیشی جمع صمیمی و دوستانه حاکم کسب اطلاعات عمومی در کنار اطلاعات تخصصی و .............. اینکه برعکس بود چون الان فوق و دکترا ها بیکارن که 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خوشحالم که خوشتون اومد... اما اون پسره ..نه دیگه ..خجالت زده شده از کارش ..یه مین شیطون رفته تو جلدش که بعد خجالت زده شده ...:icon_razz: پس ترغیب نمیشن ملت طولانی هم فکر نکنم بشه ها...مثل فلش بک ..سریع یه معرفی کوتاه و اینکه یه جورایی بتونه در مخاطب حس انگیزشی ایجاد کنه... به نظر من که ایده خیلی بکری بود طنزشم بالا بود 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ نگاهی به هزینه ساخت تبلیغات تلویزیونی [TABLE=width: 751] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 751] [TR] [TD=width: 751] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 751] [TR] [TD=width: 51] [/TD] [TD=width: 662] تعرفه طراحی و ساخت هر یک ثانیه تیزر های تبلیغاتی با قالب موشن گرافیک از 270000 تومان تعرفه طراحی و ساخت هر یک ثانیه تیزر های تبلیغاتی با قالب انیمیشن 3 بعدی از 450000 تومان تعرفه طراحی و ساخت هر یک ثانیه تیزر های تبلیغاتی با قالب رئال (فیلمبرداری) از 480000 تومان تعرفه طراحی و ساخت هر یک ثانیه تیزر های تبلیغاتی با قالب رئال با دکور صحنه از 590000 تومان تعرفه طراحی و ساخت هر یک ثانیه تیزر های تبلیغاتی با قالب ترکیبی (رئال - انیمیشن) از 970000 تومان تعرفه طراحی و ساخت شعر و موزیک سازمانی از 700000 تومان تا 3000000 تومان [/TD] [TD=width: 38] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 751] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 751] [TR] [TD=width: 751] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 751] [TR] [TD=width: 51, bgcolor: #C0C0C0] [/TD] [TD=width: 662, bgcolor: #C0C0C0][h=1]تعرفه ساخت تیزر تبلیغاتی كلاس C[/h]زمان تولید: 12 الی 25 روز ( با توجه به متن سناريو زمان توليد مشخص می گردد.) هزینه تولید: 5.500.000 الی 9.000.000 تومان ( به تناسب سناريو) [h=1]تعرفه ساخت تیزر تبلیغاتی كلاس B[/h]زمان تولید: 35 روز هزینه تولید: 12.000.000 الی 16.500.000 تومان (لطفا تماس بگيريد) [h=1]تعرفه ساخت تیزر تبلیغاتی كلاس A[/h]زمان تولید: از زمان پایه 80 روز هزینه تولید: از پایه 28.000.000 تومان (لطفا تماس بگيريد)[/TD] [TD=width: 38, bgcolor: #C0C0C0][/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ الان تبلیغات در یوتیوب و فیس بوک به صرفه تره 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ الان تبلیغات در یوتیوب و فیس بوک به صرفه تره دقیقا یه مدت خوب بود بچها ایده میدادن ولی تاپیک خوابید دوستان اگز نظر دیگه ای دارن بدن 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ چیز جالبی در نیومده ولی چون قول داده بودم کشیدم... 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ من نمیدونم چرا هر چی فکر می کنم چیزی به ذهنم نمیرسه اونروزا ایده های خوبی جرقه میزدا فکر کنم دارم پیر میشم از نظر مغزی مثلا میشه تو خونه باشه که پسره دانشجو هست و داره توی نواندیشان دنبال مطالب علمی و مقاله و پایان نامه می گرده که همش پدر و مادرش صداش میزنن که مثلا فلان کار و بکن همش تو نواندیشانی تا اینکه بابا از سر کنجکاوی میره سر بزنه به نوادیشان ببین چه خبره که کم کم جذبش میشه پسره فارغ التحصیل میشه یه روز که با باباش قرار بوده بره بیرون هی منتظر میشه ولی پدرش نمیاد تا اینکه میره تو خونه می بینه که باباش تو نواندیشانه! ولی اینا کلیشه ای شده دنبال یه چیز نو هستم ولی مغز جواب نمیده انگار یا مثلا آزمون کامپیوتری چیزی باشه تو دانشگاه یکی از سوالا این باشه که بهترین سایت علمی یا همچین چیزی چیست ؟ که همه بلا استثنا جواب بدن نواندیشان که باعث تعجب همه بشه که جواب همه یکی بوده به این سوال:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بازم فکر می کنم 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام. سر وقت میام نوشته ها رو میخونم میام ایدمو میگم. قبلا کار تبلیغات انجام دادم. چرا منو دعوت نمیکنید اخه 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ چیز جالبی در نیومده ولی چون قول داده بودم کشیدم... بابا اینکاره بابا پیکاسو ایول داری داداش دومی یه کاره فوق حرفه ای شده خیلی حال کردم شک نکن اگه تیزری باشه اینم هست:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ من نمیدونم چرا هر چی فکر می کنم چیزی به ذهنم نمیرسه اونروزا ایده های خوبی جرقه میزدا فکر کنم دارم پیر میشم از نظر مغزی مثلا میشه تو خونه باشه که پسره دانشجو هست و داره توی نواندیشان دنبال مطالب علمی و مقاله و پایان نامه می گرده که همش پدر و مادرش صداش میزنن که مثلا فلان کار و بکن همش تو نواندیشانی تا اینکه بابا از سر کنجکاوی میره سر بزنه به نوادیشان ببین چه خبره که کم کم جذبش میشه پسره فارغ التحصیل میشه یه روز که با باباش قرار بوده بره بیرون هی منتظر میشه ولی پدرش نمیاد تا اینکه میره تو خونه می بینه که باباش تو نواندیشانه! ولی اینا کلیشه ای شده دنبال یه چیز نو هستم ولی مغز جواب نمیده انگار یا مثلا آزمون کامپیوتری چیزی باشه تو دانشگاه یکی از سوالا این باشه که بهترین سایت علمی یا همچین چیزی چیست ؟ که همه بلا استثنا جواب بدن نواندیشان که باعث تعجب همه بشه که جواب همه یکی بوده به این سوال:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بازم فکر می کنم اون سواله که پرسیدن و همه نو اندیشان رو چواب میدن جالب بود میتونه تشریحی باشه و هرکس به یه خط زیبایی بنویسه انجمن نواندیشان به نظر خیلی جالب خوشم اومد هنوز پیر نشدی داش هادی 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام. سر وقت میام نوشته ها رو میخونم میام ایدمو میگم. قبلا کار تبلیغات انجام دادم.چرا منو دعوت نمیکنید اخه تاریخ عضویت23-07-2012نوشته ها591محل سکونتجایی که ارامش داشته باشم...هیچ جا مهندسی شهرسازی میخوام طراحی شهری بخونم از روی اینا باید حدس میزدم که کار تبلیعاتی کردی یه ایده بده کمک کن خب ماهی رو هر وقت از آب بگیری میمیره 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ بنظرم صوتی و تصویری باشه خیلی بهتره....یک جوری هر کس که میبینه تشویق بشه یکبار از این سایت دیدن کنه........... اولش در حالیکه تصویر نشون داده میشه یک متن ملی در مورد ایران بصورت دکلمه ای خونده بشه و بعد یکدفعه اهنگ ضربدار و در آخر هم ملایم بشه..... تصویری که همراه با دکلمه نمایش داده میشه، نمایی از ایران و خلیج فارس و تخت جمشید و اینا باشه....محتوای دکلمه هم از نو دوباره ساختن و از گزند در امان ماندن و این چیزا) قسمت دوم که تم تند داره، همراه با کوشش و تلاش و سازندگی باشه، دانشگاه، صنعت، پژوهشکده و کلی جوان کوشا و ساعی و پر جنب و جوش... قسمت سوم، راه حل رو پیدا کردن و همه با خیال آسوه وارد سایت نواندیشان شدن و در این قسمت بخش های مختلف انجمن روی سیستم هر کدام بصورت کوتاه نمایش داده میشه، کاریابی، مترجم انلاین ، تالار های مختلف و ............. در اخر هم یک جمله کلیدی گفته بشه که در ذهن مخاطب حک بشه، مثل همه با هم برای ساخت ایران بهتر و این تیپ ها.... 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ بنظرم صوتی و تصویری باشه خیلی بهتره....یک جوری هر کس که میبینه تشویق بشه یکبار از این سایت دیدن کنه...........اولش در حالیکه تصویر نشون داده میشه یک متن ملی در مورد ایران بصورت دکلمه ای خونده بشه و بعد یکدفعه اهنگ ضربدار و در آخر هم ملایم بشه..... تصویری که همراه با دکلمه نمایش داده میشه، نمایی از ایران و خلیج فارس و تخت جمشید و اینا باشه....محتوای دکلمه هم از نو دوباره ساختن و از گزند در امان ماندن و این چیزا) قسمت دوم که تم تند داره، همراه با کوشش و تلاش و سازندگی باشه، دانشگاه، صنعت، پژوهشکده و کلی جوان کوشا و ساعی و پر جنب و جوش... قسمت سوم، راه حل رو پیدا کردن و همه با خیال آسوه وارد سایت نواندیشان شدن و در این قسمت بخش های مختلف انجمن روی سیستم هر کدام بصورت کوتاه نمایش داده میشه، کاریابی، مترجم انلاین ، تالار های مختلف و ............. در اخر هم یک جمله کلیدی گفته بشه که در ذهن مخاطب حک بشه، مثل همه با هم برای ساخت ایران بهتر و این تیپ ها.... خیلی عالی بود مریم خانم ولی یکم کیلشه ای نیستتکراریه یکم ممکنه مخاطب جذب نشه باید یه جوری باشه که مثلا تو سایت آپارات با این عنوان زده بشه تیزر جالب نواندیشاناگر از این حارجی ها کپی برداریم چیزای جالبی کار کردن ایرانیزش میکنیم با آهنگ وطن ای هستی من شروع بشه جالب میشه به نظرم اولش رو موافقم اون خلیج فارس و پاسارگاد وتخت جمشید باشه 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی عالی بود مریم خانم ولی یکم کیلشه ای نیستتکراریه یکم ممکنه مخاطب جذب نشه باید یه جوری باشه که مثلا تو سایت آپارات با این عنوان زده بشه تیزر جالب نواندیشاناگر از این حارجی ها کپی برداریم چیزای جالبی کار کردن ایرانیزش میکنیم با آهنگ وطن ای هستی من شروع بشه جالب میشه به نظرم اولش رو موافقم اون خلیج فارس و پاسارگاد وتخت جمشید باشه چرا کلیشه ای هست ولی خب دارم از تکنیک بارش افکار میرم اگر بقیه هم نظرشون رو بگن نهایتا یک ایده کامل بدست میاد.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده