رفتن به مطلب

و حالا این شما و این تیزر تبلیغاتی انجمن نواندیشان

Alireza Hashemi

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان عزیز با توجه به پیشنهادهای خیلی از دوستان در صدد ساحتن یه تیزر تبلیغاتی برای انجمن هستیم :w16:

در ادامه کارهایی از خود بچهای انجمن رو میزارم به اینا میگن ایده

دمه داش مهدی گل گرم

mehdi_power

2wber4xvv7myezetax6.jpg

v03d3izs2tjekluwl7j0.jpg

دوستان اگر نظری صحبتی پیشنهادی دارن در همین تاپیک اعلام کنند تا از نظرات جالب و ایدهای خلاقانه استفاده بشه و در

پایان جایزه ای به فعال ترین فردی که بهترین ایده و بیشترین کمک در ساحت این مجموعه رو بکنه اهدا میشه:a030::icon_gol:

خب اول اعلام بکنید چه کارهایی میتنید از طرف خودتون انجان بدین مثلا یکی میگه موزیکش با من یکی میگه ادیت و میکسش با من یکی بخش گرافیکش و جلوهای ویژه یکی انمیشن یکی قیلم برداری یه نفر گویندگی

1.jpg

با توجه به توانایی هاتوون میخواییم یه چیزی درست کنیم دهنه خیلی از سایت ها وا بمونه :w02:

یه تیزر حرفه ای شیک که نمادی از ایران و علم و پژوهش و اینترنت و دنیای مجازی و فروم رو به طور خلاصه بشه تو فیلم درک کرد.

L6344040088221.jpg

زمینه هایی که میشه کار کرد

1- خلاقیت و ایده پردازی(ابتکار در تیزر تبلیغاتی نیازمند دید تبلیغاتی است که بیشتر با دیدن تبلیغات بدست می آید)

نوشتن سناریو برای تیزر تبلیغاتی در نظر داشته باشید که 10 ثانیه اول برای جذب بیننده برای ما خیلی مهمه در مورد ببندگان بیاندیشید و خود را جای اونها قرار بدین که اگر این تبلیغ رو یا معرفی سایت رو ببینن میخ کوب میشن یا نه

2-ایجاد جلوهای ویژه

از حرکت استفاده کنید. فیلم بر خلاف اسلاید، رسانه حرکتی است پس سناریو ای که مینویسید پویا باشه

3- آهنگی جداب و مطابق با فیلم درست یا تهیه و پیدا کنیم.

نمائی از تیزر تبلیغاتی Pepsi

pepsi.jpg

نمائی از تیزر تبلیغاتی Gmc

gmc.jpg

نمائی از پشت صحنه تیزر تبلیغاتی CocaCola

coca_cola.jpg

از آنجا که ساخت یک تیزر تبلیغاتی تماما" بستگی به سلیقه شخص و ایده های موجود در ذهن فرد می باشد بهتر آن است که بگوییم ساخت یک تیزر مستلزم رعایت چنیدین دستور العمل می باشد .

1- زیبا شناسی

2- مخاطب شناسی

3- آشنایی کامل با برنامه های موجود و جلوه های ویژه

4- رعایت افکت گزاری ( افکت اگر بیجا مصرف شود کار را به پایین ترین سطح می رساند )

5- بازار مداری ( آنچه که بازار تبلیغات بیشتر می پسندد )

6- مشتری مداری

7- هزینه های ساخت یک تیزر

• Like 25
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من میتونم ایده بدم ولی چون هیچ آشنایی با کارهای گرافیکی ندارم (جز نرم افزار قدرتمند پینت !!! :w58:) نمیتونم به حرکتش در بیارم.

همین باعث میشه سخت به نظر بیاد.

• Like 14
لینک به دیدگاه
من میتونم ایده بدم ولی چون هیچ آشنایی با کارهای گرافیکی ندارم (جز نرم افزار قدرتمند پینت !!! :w58:) نمیتونم به حرکتش در بیارم.

همین باعث میشه سخت به نظر بیاد.

خب هرکی بنا به تواناییش بیاد یه سری ایده بده بررسی میکنیم ببینیم میشه اجرا کرد یا نه

اولین ایده خود من اینه که شات رو از یه دانشجو تو دانشگاه شروع میکنه وقتی میخواد یه پروژه رو ورداره به عنوان واخد درسیش بعد شروع میکنه به جستجو تو کتابهانه و این دلالهای فروش مقاله ولی به جایی نمیرسه سر درگم لا بلای کتاباس که محمد عارف با یه کارت ویزیت انجمن میاد جلو بعد طرف با سایت ما آشنا میشه:w02:

• Like 16
لینک به دیدگاه
خب هرکی بنا به تواناییش بیاد یه سری ایده بده بررسی میکنیم ببینیم میشه اجرا کرد یا نه

اولین ایده خود من اینه که شات رو از یه دانشجو تو دانشگاه شروع میکنه وقتی میخواد یه پروژه رو ورداره به عنوان واخد درسیش بعد شروع میکنه به جستجو تو کتابهانه و این دلالهای فروش مقاله ولی به جایی نمیرسه سر درگم لا بلای کتاباس که محمد عارف با یه کارت ویزیت انجمن میاد جلو بعد طرف با سایت ما آشنا میشه:w02:

آره جالب بود. :ws38:

البته چهره اونیکه با کارت ویزیت میاد طرف دانشجوی سرخورده بهتره شبیه خنده ترول باشه. :ws3:

و شکل دانشجوی سرخورده هم forever alone !!! :sigh:

به نظرم با کاراکترهای ترول ها که این روزا جذاب هستند میشه کاری کرد، به صورت کتاب های تن تن فرصت کردم میکشم برات. :boos:

• Like 12
لینک به دیدگاه
آره جالب بود. :ws38:

البته چهره اونیکه با کارت ویزیت میاد طرف دانشجوی سرخورده بهتره شبیه خنده ترول باشه. :ws3:

و شکل دانشجوی سرخورده هم forever alone !!! :sigh:

به نظرم با کاراکترهای ترول ها که این روزا جذاب هستند میشه کاری کرد، به صورت کتاب های تن تن فرصت کردم میکشم برات. :boos:

اینم یه ایده خیلی جذابیه میشه روش فکر کرد :ws38:یکم باید روش فکر کرد اینم باید در نظر گرفت که یه تیزر حرفه ای میخوایم یه چیزی که بشه تو جشنواره هام که شرکت میکنیم نمایش بدیم:w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

نمونه ای از تبلیغات سایت های دولتی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

:w02:

,یه سایت علمی

:ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه

ببخشید قصد اسپم ندارم! ولی این قصه برام خیلی آشناست:ws38:

نمونه ای از تبلیغات سایت های دولتی

:w02:

,یه سایت علمی

:ws37:

اولی رو نتونستم درس حسابی ببینم ولی دومی بی ربط بود! به ایده ت امیدوار شدم:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
ببخشید قصد اسپم ندارم! ولی این قصه برام خیلی آشناست:ws38:

اولی رو نتونستم درس حسابی ببینم ولی دومی بی ربط بود! به ایده ت امیدوار شدم:ws3:

یه ایده بده ببینم وضعیت فکریت تا چه حده؟ قدرت تخیل میخواد البته تجربه ودیدن نمونه کار هم میتونه موثر باشه

چه کار جالبی...خوشمان آمد...

اگه وقت کردم یه نقاشی میکشم...

اگه میتونی به صورت انمیشن و متحرکش کنی بهتره:ws38:

• Like 8
لینک به دیدگاه
یه ایده بده ببینم وضعیت فکریت تا چه حده؟ قدرت تخیل میخواد البته تجربه ودیدن نمونه کار هم میتونه موثر باشه

اگه میتونی به صورت انمیشن و متحرکش کنی بهتره:ws38:

متحرک نمیتونم...با دست میکشم بعدش میدم به شما...اگه خواستید از روش هر کاری کنید...کار دیگه ای بلد نیستم...

• Like 8
لینک به دیدگاه
متحرک نمیتونم...با دست میکشم بعدش میدم به شما...اگه خواستید از روش هر کاری کنید...کار دیگه ای بلد نیستم...

ایول داداش منتظرم همین خودش یه استارت خوبه از دوستان عزیز کسی تو کار فیلم برداری هست؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

داشتم فکز میکردم که از دوستانی که تمایل دارن تو قیلم برداری حاظر باشن دعوت کنیم

داستان فیلم رو بر مبنای رفتن به دانشگاه میخواییم بنا کنیم و هر کی بنا به رشته اش ت این تیزر به بازی گرفته بشه نقش مهمد مهدی نوترون که مشخص شد وهمون تو کلاس استاده

وما با رفتن به کلاس از او درحال درس دادن فیلم میگیریم بعد از کلاس خارج و رد بخشهای آزمایشگاه ها و کتابخونه و مدیریت میشیم :w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خیلی طولانی نباید باشه

اینی که شما میگی بیشتر شبیه فیلم کوتاهه

تیزر تبلیغاتی باید کوتاه باشه و در عین حال هم مفهومو برسونه و هم اینکه مخاطب و جذب کنه.

می خوای با کلام باشه یا بی کلام؟

باید یه چیزی باشه که غیر متعارف باشه تا مخاطب با دیدنش ذوق کنه:ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه
خیلی طولانی نباید باشه

اینی که شما میگی بیشتر شبیه فیلم کوتاهه

تیزر تبلیغاتی باید کوتاه باشه و در عین حال هم مفهومو برسونه و هم اینکه مخاطب و جذب کنه.

می خوای با کلام باشه یا بی کلام؟

باید یه چیزی باشه که غیر متعارف باشه تا مخاطب با دیدنش ذوق کنه:ws38:

ببین تیزر میتونه یه فیلم کوناه باشه میتونه یه انمیشن باشه ما میتونیم واسه کاهش زمان روند این حرکت رو تند کنید در حد پلان پلان صفحه سیاه میشه میره سراع پلان بعدی در حد 2-3 دقیقه باشه قکر نکنم زمان زیادی بشه

خب نظر بدید بهترین و انتخاب میکنیم:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ببین تیزر میتونه یه فیلم کوناه باشه میتونه یه انمیشن باشه ما میتونیم واسه کاهش زمان روند این حرکت رو تند کنید در حد پلان پلان صفحه سیاه میشه میره سراع پلان بعدی در حد 2-3 دقیقه باشه قکر نکنم زمان زیادی بشه

خب نظر بدید بهترین و انتخاب میکنیم:a030:

در مورد پایان نامه باشه خیلی بهتره ....

مثلا یه نفر داره دنبال موضوع پایان نامه می گرده یا منبع که یهو تو خیابون توی بیلبورد تبلیغاتی نواندیشان و میبینه و بقیه داشتان....

دارم در مورد موضوعش فکر می کنم و اینکه چطوری شروع بشه.....

حتما میام میگم

• Like 6
لینک به دیدگاه
در مورد پایان نامه باشه خیلی بهتره ....

مثلا یه نفر داره دنبال موضوع پایان نامه می گرده یا منبع که یهو تو خیابون توی بیلبورد تبلیغاتی نواندیشان و میبینه و بقیه داشتان....

دارم در مورد موضوعش فکر می کنم و اینکه چطوری شروع بشه.....

حتما میام میگم

بیلبوردو از کجا بیاریم :w58:

فیلم تخیلی که نمیخواییم بسازیم:ws28:

میشه از ابوالفضلم کمک بگیریم یه بُرد بدیم دستش بشه بیل بورد نو اندیشان:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بیلبوردو از کجا بیاریم :w58:

فیلم تخیلی که نمیخواییم بسازیم:ws28:

میشه از ابوالفضلم کمک بگیریم یه بُرد بدیم دستش بشه بیل بورد نو اندیشان:w02:

خب انیمیشن باشه که بیلبورد واقعی نمی خواید:ws52:

حالا میگم اینقدر مغزمو منحرف نکن با این ایده هات:w000:

• Like 6
لینک به دیدگاه

راستش ایده ای که الان به ذهنم میاد :

_ یه دانشجو (یا هر کسی که در مورد یه تحقیق یا پروژه علمی داره تحقیق می کنه ) برای ارائه کار (پروژه نهایی . تحقیقات برای شرکت در مجامع بین المللی و ...... ) داره دنبال منابع می گرده (که حالا می شه تلی از کتاب ها و مقاله ها رو روی میز کار و ... نشون داد که داره روشون کار می کنه ) اما هر بار به بن بست میرسه

تا این که زمانی که خسته و دپسرده اس مثلا یه جا توی اتوبوس می بینه بغل دستی اش داره با بوک ریدر یکی از مجله های علمی انجمن رو می خونه

توی رادیو در مورد یه سایت علمی (که حالا رتبه های انجمن رو هم می شه تبلیغ کرد) صحبت می کنه

مثلا جای دیگه در مورد بخش آموزش انجمن می شنوه (در کل منظورم اینه که تمام مزایا و محسنات و ابزار های انجمن به طور خیلی کوتاه بیان یا نمایش داده بشه )

در آخر هم نشون می ده که انجمن رو پیگیری و پیدا می کنه و با چهره ای کاملا راضی پشت کامی نشسته و داره توی انجمن سرچ می کنه و از بچه ها کمک می گیره و در نهایت یه صحنه در این مورد که تحقیقاتش با موفقیت پیش رفته و توی یه مجمع عمومی داره تشویق می شه

_ یه مسابقه علمی (هر جایی می تونه باشه اما چون در مورد سایت علمیه ترجیحا دانشگاه باشه بهتره ) برگزار می شه که توی مثلا فقط نشون می ده روی تابلو از افراد (مثلا دانشجوها ) خواسته شده توی این مسابقه شرکت کنن

بعد جمعیت رو نشون می ده که همه توی یه سالن بزرگ نشستن و پرسش ها شروع می شه اما اکثرا یک نفر که تقریبا بالایی هم نداره (مثلا اشاره داره به این که نواندیشان یه سایت برای نسل نو [جوان] هستش) اکثر سوالات رو جواب می ده که در انتها باعث حیرت همه می شه و زمانی که ازش می پرسن چطور با همه رشته ها آشنایی داری و هر گونه سوالی (اطلاعات عمومی . سیاسی . هنری . مربوط به انواع رشته ها) رو می تونی جواب بدی ؟ که جوابش برمی گرده به نواندیشان

البته این ها این طوری طولانی به نظر می رسه اما می شه توی کمتر از 2 دقیقه جمعش کرد

این چیزایی بود که الان به ذهنم اومد شاید باز هم ایده های دیگه باشه اما الان دیگه ذهنم یاری نمی کنه :banel_smiley_4:

این از نظر من :ws37:... حالا دیگه بد و خوبش رو نمی دونم hanghead.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

این دانشجو که داره دنبال پروژه میگرده یهو میرسه به نو اندیشان یکم لوسه :ws3:

یه فیلم بسازین سکانس اول : دقیقا لحظه ای که محمد یا برادرشون به فکر ساختن یه سایت میفتن...........بعد از همون روزای اول لحظه لحظه خاطره های خوب و بد! همه چی رو طبیعی نشون بدین تا الان........بگین چی شد که این شد

• Like 10
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...