*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ نمونه 1 : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********************************** نمونه 2 : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********************************** نمونه 3 : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********************************** نمونه 4: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********************************** نمونه 5 : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه ولی ایکاش دانلود میشد به گمونم شما فرمت مستقیم dwgرو آپلود میکنید پرشین گیگ این فرمت رو ساپورت نمیکنه کاش فشرده کنید بعد آپ کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه ولی ایکاش دانلود میشد به گمونم شما فرمت مستقیم dwgرو آپلود میکنید پرشین گیگ این فرمت رو ساپورت نمیکنه کاش فشرده کنید بعد آپ کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم من با IDM دانلود میکنم. قبلا فرمت DWG رو اضافه کردم به فرمت هایی که ساپورت میکنه، الان بصورت مستقیم دانلود میکنه. مسیر زیر رو در پنجره اصلی IDM دنبال کن، درست میشه: Downloads--->Options--->File Types در این زبونه شما باید DWG رو بصورت دستی اضافه کنید 3 لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ من با IDM دانلود میکنم.قبلا فرمت DWG رو اضافه کردم به فرمت هایی که ساپورت میکنه، الان بصورت مستقیم دانلود میکنه. مسیر زیر رو در پنجره اصلی HDM دنبال کن، درست میشه: Downloads--->Options--->File Types در این زبونه شما باید DWG رو بصورت دستی اضافه کنید ولی سه تای آخری با IDM نشد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ولی سه تای آخری با IDM نشد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چک کردم مشکلی نداشت ! باشه همه رو فشرده میکنم دوباره آپلود میکنم 4 لینک به دیدگاه
emotion11 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من هر کدوم از فایل ها رو سیو کردم فقط همون نمونه دوم برام اومد!:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
t.bahar 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من رشتم شهرسازی نیست ولی علاقه دارم و دانلودشون کردم 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام،ممنون از فایل هایی که برای دانلود گذاشتین،اما نمونه 3 و نمونه 4 یکی هستن، در واقع فایل نمونه 4 موجود نیست. نمونه 4: 1 لینک به دیدگاه
arasharad 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با تشکر فایلی که قرار دادین قابل دانلود نیست دوست عزیز به این فایل نیاز دارم اگه ممکنه فایل فشرده کنید. مرسی 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با تشکر فایلی که قرار دادین قابل دانلود نیست دوست عزیز به این فایل نیاز دارم اگه ممکنه فایل فشرده کنید. مرسی لینک های دانلود اصلاح شد 2 لینک به دیدگاه
mahrooz 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ سلام از لطفتون ممنونم مشکلم رو حل کردین لینک به دیدگاه
nasim mokhtari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ ممنون از قرار دادن این فایلها ، خیلی کمکم کرد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده