Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان محترم. از دوستان تقاضا داشتم كه اگر كسي اين نرم افزار رو Bentley AutoPLANT Plant Design V8i داره يا جايي تو نت ديد لطفا ما رو هم بي نصيب نذاريد. من كه هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم . البته در صنعت نفت و گاز ديگه زياد كه چه عرض كنم ميشه گفت به ندرت از اين نرم افزار استفاده ميشه ، اما براي پروژه هاي كوچيك خيلي خوب هستش . 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام خدمت دوستان محترم.از دوستان تقاضا داشتم كه اگر كسي اين نرم افزار رو Bentley AutoPLANT Plant Design V8i داره يا جايي تو نت ديد لطفا ما رو هم بي نصيب نذاريد. من كه هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم . البته در صنعت نفت و گاز ديگه زياد كه چه عرض كنم ميشه گفت به ندرت از اين نرم افزار استفاده ميشه ، اما براي پروژه هاي كوچيك خيلي خوب هستش . سلام اینو پیدا کردم البته نه برای دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ 195000 تومان ناقابل همش 3 لینک به دیدگاه
h_alimardani 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ گیر آوردن اتوپلانت Bentley سخته میتونید از Cad Plant 3D یا از اتوپلانت ورژن Rebis استفاده کنی من با این ورژن 2000پایپینگ کشتی لندینگ کرافت 1300 تنی و بارج نفت کش5000 تننی، 15000 تنی را طراحی کردم .در ضمن آموزش این نرم افزار را توی سایت کتابناک گذاشتم . البته شرمنده به خاطر مشغله زیاد کاری نتونستم اونو ادیت نهایی کنم. دوشتان عزیز هر کسی نرم افزار و آموزش ورژن Rebis را بخواد در خدمتم. آدرس ایمیل من [EMAIL="ho.alimardani@gmail.com"]ho.alimardani@gmail.com[/EMAIL]:a030::a030::a030::a030: 4 لینک به دیدگاه
mmahdi34 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ آقای علیمردانی سلام و .... و تشکر ، تشکر بابت خیلی از گزینه ها : 1- کتاب خود را به صورت رایگان در اختیار دانشجویان و علاقه مندان قرار دادید 2-نحوه نگارش کتاب با این که کمی قدیمی شده است ولی همچنان شیرین و مفید و جاودانه است 3-همکاری و پاسخگویی جنابتان در موضوعات مرتبط در کل تشکر برادر کوچک خود و برادران دیگر را پذیرا باشید :icon_gol::a030: 1 لینک به دیدگاه
h_alimardani 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ دوست عزیزم سلام AutoPLANT نرم افزار خوبیه من برای طراحی پایپینگ کشتی (بارجهای سوخت بر 1500 تن و 5000 تن ) و لندینگ کرافت 1300 تنی هم و پایپینگ بارج سکو بر 10000 تن از نسخه قدیمی Rebis 2000 استفاده کردم عالیه این ورژنش که معرکه است. اگه نیاز به نرم افزار و جزوه آموزشی و سایر اطلاعات دارید با ایمیل ho.alimardani@gmail.com تماس بگیرید. ممنون هشتم تیر 93 حسین علیمردانی 1 لینک به دیدگاه
meno 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ دانلود [h=2]Bentley AutoPLANT Plant Design V8i[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده