spow 44,181 ارسال شده در 19 شهریور 1391 حسابداری صنعتی ( 3 ) هدف از درس حسابداری صنعتی (3) آشنا ساختن دانشجویان با بودجه بندی جامع درمؤسسات تولیدی ، برنامه ریزی هزینه های سرمایه ای ، تجزیه و تحلیل انحرافات فروش و سود از بودجه جامع ، هزینه های مرتبط با تصمیم گیری و حسابداری مسئولیتی . فصل اول /../ بودجه جامع فصل دوم /.../ بودجه قابل انعطاف و تجزیه و تحلیل گرایشات هزینه فصل سوم /.../ برنامه ریزی هزینه های سرمایه ای فصل چهارم /.../ تجزیه و تحلیل سود ناویژه و انحراف فروش فصل پنجم /.../ هزینه های مرتبط با تصمیم گیری فصل ششم /.../ حسابداری مسئولیتی متن کامل فایل اموزشی حسابداری صنعتی 3 را با فرمت پاورپوینت ودر 180 اسلاید از لینک زیر دریافت نمایید: محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
spow 44,181 ارسال شده در 15 اسفند 1391 دانلود جزوه خلاصه حسابداری صنعتی 3 دانشگاه ازاد تهران جنوب محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
خدیجه 22 11 ارسال شده در 1 مرداد 1392 سلام عزیزم چرا نمیشه دانلودش کرد من به جزوه صنعتی 2 و 3 نیاز دارم اگه بتونی کمک برسونید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hesabdar789 10 ارسال شده در 27 شهریور 1392 با سلام من جزوه کامل و راحتی از صنعتی3و پیشرفته1 میخواستم.ممنون [EMAIL="میشمsamira.32321@YAHOO.com"]میشمsamira.32321@YAHOO.com[/EMAIL] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال