رفتن به مطلب

ویروس های سخت افزاری که هیچ ضد ویروسی قادر به کشتن آن نیست


شقایق31

ارسال های توصیه شده

به گفته کارشناسان امنیت اطلاعات،پیاده سازی و اجرای ویروس هایی مثل رکشاسا که بسیار مخفیانه روی تراشه های سخت افزاری جاسازی می شوند، بسیار دشوار است؛ هر چند سرانجام ردیابی خواهند شد.

این روز ها با وجود حملات کامپیوتری مداوم که برای صنعت امنیت شناخته شده هستند و تلاش های مداومی که برای مبارزه با آنها صورت می گیرد، خیلی بعید است که ویروسی بتواند تا ابد غیر قابل شناسایی بماند.

مثلا رکشاسا، تروجانی است که روی BIOS ، مادر برد دستگاه و سایر اجزای سخت افزاری مثل کارت های شبکه می نشست. به گفته یک مهندس حوزه امنیت ، اگر امثال این ویروس روی تراشه های کامپیوتری بنشینند نه آنتی ویروس ها و نه متخصصین فن آوری اطلاعات با روش های عادی نمی توانند آن را تشخیص دهند . این مهندس امنیت 43 نوع آنتی ویروس مختلف را روی رکشاسا امتحان کرد اما هیچ کدام نتوانستند آنرا پیدا کنند. به گفته او حتی اگر هارد دیسک را عوض کرده و سیستم عامل تان را هم تغییر دهید باز هم از شر آسیب های این ویروس در امان نخواهید بود.

اما یکی دیگر از متخصصین امنیت گفته است که ویروس رکشاسا، برای نشستن و پنهان شدن روی یک کامپیوتر، به شرایط بسیار خاصی نیازمند است. اگر مجرمان سایبری بخواهند این ویروس را روی دستگاهی نصب کرده و کنترلش را در دست بگیرند باید به تولید کنندگان کامپیوتر های شخصی دسترسی داشته باشند. البته این ویروس می تواند از طریق ویروس قبلی که هنوز روی دستگاه هست توسعه یابد.

به گفته مدیر اجرایی ESET، این مسئله برای متخصصین امنیت موضوع جدیدی نیست و حرفه ای های این حوزه سالیان سال است که روی چنین تهدیداتی کار می کنند. توصیه او به کمپانی ها این است که برای به حداقل رساندن خطرات ناشی از ویروس های سخت افزاری ، سخت افزاری های خود را فقط از منابع مورد اعتماد تهیه کنند.

وی افزوده : پیاده سازی رکشاسا نسبت به ویروس های معمول، بسیار وقت گیر و دشوار است. درست است که این ویروس با ابزار های معمولی قابل تشخیص نیست اما در هر صورت از نظر مجرمان سایبری اصلا ارزش این همه وقت گذاشتن و تلاش کردن را ندارد.

سیستم های امنیتی پیچیده کمپانی های بزرگ هم راه هایی برای تشخیص این بدافزار های مبتنی بر سخت افزار ها دارند که البته ازآنتی ویروس های معمولی خیلی گران تر هستند.

به گفته الکساندرو کاتالین ،رئیس پژوهش های امنیتی بیت دیفندر،همیشه برای هر ویروسی یک راه چاره ای هم پیدا می شود و رکشاسا هم از این قائده مستثنی نیست!

 

 

 

[TABLE=class: ncode_imageresizer_warning]

[TR]

[TD=class: td1, width: 20]wol_error.gif[/TD]

[TD=class: td2]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1000x563.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

IMAGE634824570410010657.jpg

 

 

 

khabaronline

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...