رفتن به مطلب

با سقط جنین در صورت فقر مالی پدر و مادر موافقین؟

Mandela.

با سقط جنین در صورت فقر مالی پدر و مادر موافقین؟  

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با سقط جنین در صورت فقر مالی پدر و مادر موافقین؟

ارسال های توصیه شده

من موافقم، فقر اقتصادی فقر فرهنگی رو به دنبال خودش داره و وای به حال وقتی که این قشر بزرگ شن و اکثریت جامعه رو تشکیل بدن اون وقته که عاقل های جامعه جاشون یا تو زندانه و خونه نشینن و بعضی هاشونم فراری.

در ضمن ممکنه اون بچه بزرگتر که شد از پدر و مادرش شاکی بشه.

این شعر کارو هم مناسب حال این آدمه:

پدر آن شب اگر خوش خلوتی پیدا نمی کردی

تو ای مادر اگر شوخ چشمی ها نمی کردی

تو هم ای آتش شهوت شرر بر پا نمی کردی

کنون من هم به دنیا بی نشان بودم

پدر آن شب جنایت کرده ای شاید نمی دانی

به دنیایم هدایت کرده ای شاید نمی دانی

از این بایت خیانت کرده ای شاید نمی دانی

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام.

مرد و زنی در اثر بی احتیاطی یا با برنامه صاحب فرزندی میشن .

در اثر حادثه همه چیز زندگیشون رو از دست میدن.

هیچ سرمایه ای برای سیر کردن شکم خودشون هم ندارن چه برسه به فرزندی که قراره به دنیا بیاد.

آیا شما به عنوان قانون گذار، اجازه سقط جنین رو به این زوجین میدین؟

آیا معتقدین روزی انسان دست پدیده ای به نام خداست و حیات بشر مقدس هست؟

این چالشی هست که خیلی از کشورهای به اصطلاح متمدن تر هم امروز با آن روبرو هستند و هنوز پاسخی قطعی ندادن.

نظر شما چیه؟

بله به نظر من سقط جنین در چنین حالتی مانعی نداره...

خیر روزی انسان دست هیچ پدیده ای نیست... نتیجه ی "هر که دندان دهد نان دهد" رو داریم امروز میبینیم... حیات بشر هیچ تقدسی نداره از نظر من... کلا "تقدس" برای مسئله ای مثل حیات و مرگ بشر برای بنده به شخصه قابل درک نیست...

کشور های پیشرفته ای که امروز درگیر چنین مسائلی هستند معمولا کشور هایی رو شامل میشند که کلیسا و کلا جمعیت های مذهبی در اون قدرت و نفوذ زیادی دارند (مقل آمریکا و انگلیس)در غیر این صورت چنین کشور هایی خیلی وقت پیش با مسئله ی سقط جنین کنار میومدند...

• Like 3
لینک به دیدگاه

به محض اینکه نطفه بسته میشه یعنی که اون سلول زنده است و هیچ کس حق نداره یه موجود زنده رو از بین ببره

حتی اگه خانواده ای نون شب نداشته باشن که بخورن

سقط یعنی قتل!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله به نظر من سقط جنین در چنین حالتی مانعی نداره...

خیر روزی انسان دست هیچ پدیده ای نیست... نتیجه ی "هر که دندان دهد نان دهد" رو داریم امروز میبینیم...

حیات بشر هیچ تقدسی نداره از نظر من... کلا "تقدس" برای مسئله ای مثل حیات و مرگ بشر برای بنده به شخصه قابل درک نیست...

کشور های پیشرفته ای که امروز درگیر چنین مسائلی هستند معمولا کشور هایی رو شامل میشند که کلیسا و کلا جمعیت های مذهبی در اون قدرت و نفوذ زیادی دارند (مقل آمریکا و انگلیس)در غیر این صورت چنین کشور هایی خیلی وقت پیش با مسئله ی سقط جنین کنار میومدند...

شما تقدس بشر رو تنها در آسمانی بودنش میدونین؟

یعنی اگر ثابت شه، انسان آسمانی نیست و یکجورایی از نسل میمون هاست، تقدسش از بین میره؟ :ws38:

سقط جنین، یعنی کشتن یک جاندار.

توجیه برای کشتن این هست که این جاندار درک و شعور دارد اما نسبت به ما هیچ هست.

آدم های عقب افتاده هم درک و شعورشون ممکنه خیلی کم باشه، نگهداریشون هم اسباب دردسره، اونارو هم باید کشت چون کلا انسان بی ارزش شده. :icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اسی در نظر سنجی شرکت نکردی!؟!آره یانه؟:ws38:

من نمیتونم به این سئوال جواب بدم واقعا.

فکر کنم کاملا بستگی به اون لحظه ای داره که توش هستم..

آدم همیشه سعی میکنه برای هر کاری توجیه لازم رو پیدا کنه.

من الان توجیه لازم رو برای کشتن بچه ندارم، ولی ممکنه یه روز توجیهش پیدا بشه. :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

4.jpg

عرضم به حضور دوستان دلرحم زندگی خیلی جدیتر ازین احساسات است.باکسی شوخی نداره:ws37:

چه مادر عقل سلیمی وقتی که خودش نداره بخوره یک بچه دیگم میاره به چه هدف؟؟ چه بعدی از زندگی این انسان میتونه تامین کنه؟اگه ملت باطناب خودشون تو چاه نمیرفتن امثال این تصاویر هم امروز موجود نبود..این مادر الان هدفش از بچه دار شدن چی بوده حاضره بچه دیگه ایم بدنیا بیاره.خیلی دلم میخاد این سوالارو ازش بپرسم.

به نظر شما جوابش چیه؟

از بین بردن یک موجود فاقد عقل و شعور دردناکتر ازین عکسه ایا؟

من تا حالا کسی ندیدم که وقتی سبزی میچینه عذاب وجدان قتل پیدا کنه:banel_smiley_4:یا قطع کردن یک درخت...

ازبین رفتن یک نطفه چه اهمیتی داره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما حق نداریم حق حیات رو که از طرف خداست سلب کنیم ، صرف پدر و مادر بودن این اجازه رو به ما نمیده

• Like 2
لینک به دیدگاه
ما همه کارامون درسته حالا واسه این یه مورد چسبیدیم به خدا و احساس و عذاب وجدان و این حرفا!

شاید ما خیلی گناه کنیم ولی قتل نفس بالاترین گناهیه که بخششی نداره گرفتن جون انسان ها هیچ توجیهی نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید ما خیلی گناه کنیم ولی قتل نفس بالاترین گناهیه که بخششی نداره گرفتن جون انسان ها هیچ توجیهی نداره

هنوز ادم نشده ولی ها

تو سر شماری حساب نشده هنوز:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هنوز ادم نشده ولی ها

تو سر شماری حساب نشده هنوز:ws52:

در چهار ماهگی جنین انسان به حساب میاد و ما حق نداریم انسانی رو به قتل برسونیم البته قبل از اون هم با دلیلی مثل بیماری های مادر زادی و یا نقص عضو مجاز به سقط هستیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
در چهار ماهگی جنین انسان به حساب میاد و ما حق نداریم انسانی رو به قتل برسونیم البته قبل از اون هم با دلیلی مثل بیماری های مادر زادی و یا نقص عضو مجاز به سقط هستیم

بیماری های مادر زادی مثل چی؟

کور بودن یا لب شکری، یا یک دست و یک پا نداشتن چی؟

تا چه میزان نقص عضو به نظرت اجازه میده، یکی رو حتی هنگام تولد از بین برد؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

این موارد رو کمیته سقط جنین پزشکی قانونی تعیین میکنه مثلا موارد زیر:

مـوارد سقط‌جنين‌ در بيماري‌ها و ناهنجاري‌هاي‌ جنيني‌ كه‌ به‌ مرگ‌ جنين‌ داخل‌ رحم‌ (مرده‌زايي‌) يا مرگ‌ نوزاد بـلافـاصلـه‌ بعـد از تـولـد جنين‌ منجر مي‌شوند، عبارتند از:

1 اسـتئـــوژنزيــس‌ ايمــپرفكــتا مادرزادی

2 ديسپلازي‌ استخواني‌ غـضـروفـي‌ كشنـده‌ يـا استيپـل‌ اپـي‌ فـيـزيال

3 بيماري‌ استئوپتروزيس‌ انفانتيل‌ (فرم‌ بدخيم‌)

4 آژنزي‌ دو طرف‌ كـليــه‌

5 كـلـيــه‌ پلـي‌ سيستيـك‌ نـوع‌ مغلوب

6 ديسپلازي‌ مولتي‌ سيستيك‌ كـليه‌ها

7 سندرم‌ پوتر

8 سندرم‌ نـفــروتيـك‌ مـادرزادي‌ بـه‌ شـرط‌ ايجـاد هيدروپس

9 اختلال‌ كروموزومي‌ كه‌ موجب‌ ضايعات‌ پيشرفته‌ و بويژه‌ گرفتاري‌ مـغــز و كـلـيــه‌ شــود (مــانـنــد سنـدرم‌ واكترل‌)

10 هيدرونفروز شديد دو طـرف‌ كليـه‌ها

11 آلفاتالاسمي‌ (به‌ شكل‌ هيدروپس‌ فتاليس‌)

12 اختلال‌ تــرومـبــوتـيــك‌

13 تريــــزومي‌ 3

14 تريزومي‌ 8

15 تــــريزومي‌ 13

16 تريزومي‌ 16

17 تريزومي‌ 18

18 آنانسفالی

19 هيدروپس‌ فتاليس‌ بـا هـر مكـانيسـم

20 سنـدرم‌ فـريـاد گربه‌

21 هولوپروز نسفالي‌

22 سيرنگوميليا

23 كرانيوشي‌ سيس

24 مـننگـوانسفـالوسل‌، مننگوهيدرو انسفالوسل

25 ديسپلازي‌ تاناتوفوريك‌ يــــا كــــوتــــولگي‌ كشــــنده‌ نــــوزادی

26 سيــــكــــلــــوپــــيــــا همــــراه‌ بــــا هولوپروز نسفالي‌

27 ايكتوزيس‌ مـادرزادي‌

28 شيـزنسفـالی

29 اگزانسفالي‌

موارد سقط‌ جنين‌ در بيماري‌هاي‌ مادر

1 هر بيماري‌ دريچه‌اي‌ كه‌ به‌ نارسايي‌ قلبي‌ منجر شده‌ و غيرقابل‌ درمان‌ باشد

2 هر نوع‌ مسائل‌ حاد قلبي‌ غير از كرونر

3 سابقه‌ بيماري‌ كارديوميوپاتي‌ ديلاته‌ در حـاملگـي‌هـاي‌ قبلـی

4 سنـدرم‌ مارفان‌ در صورتي‌ كه‌ قطر آئورت‌ صعودي‌ بيش‌ از 5 سانتي‌متر باشد

5 سندرم‌ ايـــزن‌ مـنـــگــــر

6 كـــبــد چــــرب‌ حامــلگــی

7 واريس‌ مري‌

8 سابقه‌ خونريزي‌ از واريس‌ مري‌ به‌ دنبال‌ افزايش‌ فشار خون‌ پورت

9 هپاتيت‌ اتوايمون‌ غيرقابل‌ كنترل

10 نارسايي‌ كليه

11 فشار خون‌ غيرقابل‌ كنترل‌ با داروهاي‌ مجـاز در دوران‌ حـاملگـی

12 هـر بيمـاري‌ ريـوي‌ اعـم‌ از آمفيـزم‌، فيبروز، كايفواسكوليوز و پرونشكتازي‌ منتشر به‌ شـرط‌ ايجاد افزايش‌ فشارخون‌ ريوي‌ ، حــتـي‌ از نـوع‌ خفيـف

13 توانايي‌ انعقادي‌ افزون‌ يافته‌ كه‌ تجويز هپارين‌ منجر به‌ تشديد بيماري‌ ديگري‌ شود كه‌ جان‌ مادر را تهديد مي‌كند

14 ابتلا به‌ ويروس‌ hiv‌ كه‌ وارد مرحله‌ بيماري‌ ايدز شده‌ باشد

15 لوپوس‌ فعال‌ غيرقابل‌ كنترل‌ بـــــا درگيـري‌ يـك‌ ارگـــــان‌ مـاژور

16 واسـكـــــوليـت‌ها زمــــاني‌ كه‌ ارگــان‌هــاي‌ مـــاژور درگــيـر بـاشنـد

17 تمامي‌ توده‌هاي‌ فضاگير با توجه‌ به‌ نوع‌ و محل‌ آنكه‌ شروع‌ درمان‌ در جنين‌ و عدم‌ شروع‌ درمان‌ در مادر باعث‌ خطر جاني‌ گــردد

18 پـمفيگـوس‌ ولگـاريـس‌، پسوريازيس‌ شديد و ژنراليزه‌ و ملانوم‌ نوع‌ پيشرفته‌ كه‌ باعث‌ خطر جدي‌ جاني‌ براي‌ مـادر شـود

19 مـوارد اپـي‌لپسي‌ كه‌ باوجود درمان‌ چند دارويي‌ مقاوم‌ به‌ درمان‌ باشد

20 موارد ح‌ث‌ كه‌ باعث‌ ناتواني‌ بيمار شده‌ باشد

21 مياستني‌ گراو در مراحل‌ پيشرفته‌ به‌ شــرط‌ اينكه‌ خــطر جدي‌ جاني‌ براي‌ مادر داشته‌ باشد

22 انواعي‌ از بيماري‌هاي‌ موتور نورون‌ كه‌ با حاملگي‌ تشديد يافته‌ و براي‌ مادر خطر جدي‌ جاني‌ داشته‌ باشد

• Like 7
لینک به دیدگاه
بیماری های مادر زادی مثل چی؟

کور بودن یا لب شکری، یا یک دست و یک پا نداشتن چی؟

تا چه میزان نقص عضو به نظرت اجازه میده، یکی رو حتی هنگام تولد از بین برد؟

فیلم میم مثل مادر رو دیدی حتما؟کل داستان چی بود؟این که مادر تشخیص داده به خاطر عشق به فرزندش با وجود بیماری تنفسی غیر قابل درمان بچه باز بزرگش کنه.

من ابدا نتونستم ارتباط برقرار کنم با این عمل!اخه اون بچه اینکه محکومش بکنیم به یک زندگی ناقص که به دستگاه های پزشکی وابستست برام قابل درک نیست!

• Like 5
لینک به دیدگاه
فیلم میم مثل مادر رو دیدی حتما؟کل داستان چی بود؟این که مادر تشخیص داده به خاطر عشق به فرزندش با وجود بیماری تنفسی غیر قابل درمان بچه باز بزرگش کنه.

من ابدا نتونستم ارتباط برقرار کنم با این عمل!اخه اون بچه اینکه محکومش بکنیم به یک زندگی ناقص که به دستگاه های پزشکی وابستست برام قابل درک نیست!

تو زندگیت از بین حشرات یا طیور یا احشام تا حالا چیزی رو کشتی؟ :ws38:

نمیشه ارتباط برقرار کرد درست میگی، ولی گرفتن جان خیلی سخته از یک موجود جاندار.

مثل یک بچه فلجی که دنیا میاد رو بندازن جلوی چشمت تو الکل تا بمیره. :hanghead:

خاطره بدی توی ذهن آدم میذاره یا مثلا همین لاله و لادن.

اینهمه سال زندگی کردن با اون وضع، آخر سر هم نتونستن تحمل کنند و در یک عمل سخت جان باختند.

باید بی رحم بود، بی رحمی که شاید به نفع اون موجود زنده باشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من آدم باید منطقی باشه. اگه میدونیم زندگی براش سخته یا این که خودمون نمیتونیم از پسش بر بیاییم سقط اشکالی نداره. من مامانم همین کارو کرد. یه سنی بود دیگه بچه نیمخواست در نتیجه بچشو سقط کرد. اصلا ناراحت نشد. همه مون خوشحال شدیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

کاملا موافقم....

به نظرم احمقانه‌ میباشه که یه نفر فکر بکنه داره به مردمش ازادی میده، ولی بهشون اجازه نده خودشون رو بکشن(درجه‌ی اول!) و در درجه‌ی دوم، اجازه نده برای بچه‌ی خودشون تصمیم بگیرن که به دنیا بیارنش یا نیارنش....

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...