moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات فارس، مراسم افتتاحیه بیست و پنجمین نمایشگاه سالانه کتاب مسکو روز چهارشنبه در سالن 75 محل دائمی نمایشگاه بینالمللی کتاب مسکو برگزار شد. نمایشگاه کتاب مسکو هر سال در اولین چهارشنبه ماه سپتامبر برگزار میشود. این نمایشگاه از سال 1977 کار خود را آغاز کرد و تقریبا عمری همپای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دارد. این نمایشگاه یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی این کشور است. این نمایشگاه معمولا در فضایی به وسعت 30 هزار متر مربع بر پا میشود و ناشران، آژانسهای انتشاراتی و فروشندگان کتاب و نویسندگان در آن حضور پیدا میکنند و به تبادل افکار در مورد کتاب میپردازند. در این نمایشگاه کتاب، هر روز جلساتی چون کارگاهی در مورد کتاب، جلسه نقد و بررسی، حضور نویسنده و خواندن کتاب، مصاحبه با نویسندگان و امضاء کتاب برگزار میشود. در این کنار این نمایشگاه تکنولوژیهای جدید دیجیتال در زمینه نشر به مخاطبان معرفی میشود. هزاران بازدیدکننده هر سال از این نمایشگاه دیدن میکنند و کتابهای مختلفی در موضوعات مختلف در این نمایشگاه شرکت میکنند. یکی از بخشهای متفاوت این نمایشگاه کتاب حضور «میهمان افتخاری» است. این «میهمان افتخاری» ادبیات کشوری است که مردم روسیه به کتابهای آن کشور اقبال بیشتری داشته باشند. این «میهمان ویژه» از سوی کمیته ویژهای در مسکو انتخاب میشود. «میهمان افتخاری» امسال این نمایشگاه کشور فرانسه انتخاب شده است. از دیگر مراسمهای این نمایشگاه جایزه سالانه «روسیه را بخوان» است که در چهار عنوان «نثر معاصر»، «شعر معاصر»، «نثر روسی قرنهای 19 -20» و «اشعار روسی این دوره» برگزار میشود. بنابر اعلام کمیته برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب مسکو، نمایشگاه امسال با 500 برنامه و رویداد فرهنگی، یکهزار و 541 شرکتکننده از 45 کشور و ارائه دویست هزار اثر به دهها زبان و در زمینی به مساحت 30 هزار متر مربع برگزار خواهد شد. در بیست و پنجمین نمایشگاه کتاب مسکو قرار است ترجمه روسی کتاب «قصههای خوب برای بچههای خوب» مهدی آذریزدی شرکت داشته باشد و در دسترس مخاطبان قرار گیرد. در ادامه گزارش تصویری از این نمایشگاه میآید: ورودی نمایشگاه کتاب مسکو یکی از سالنهای نمایشگاه کتاب مسکو بخش کودکان در نمایشگاه کتاب مسکو 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ تبلیغات شهری برای نمایشگاه کتاب مسکو 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ تزئین یکی از دیوارهای داخلی نمایشگاه کتاب مسکو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ عه قصههاي خوب براي بچه هاي خوب من كلي خاطرات دلانگيز با اون كتابا دارم :دي دستشون درد نكنه پ.ن:اون آقاهه كه سوار اسبه پوتينه؟ 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ عه قصههاي خوب براي بچه هاي خوب من كلي خاطرات دلانگيز با اون كتابا دارم :دي دستشون درد نكنه پ.ن:اون آقاهه كه سوار اسبه پوتينه؟ ما کوچولو ها هم خاطره داریم:babygirl: نمی دونم والا..خیلی شبیه شه.....پوتینم واسه خودش تزاری هست دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده