Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه برخی از مواد غذایی از عوامل مؤثر در تولید و ازدیاد شیر مادر هستند گفت: انواع سبزیجات به ویژه استفاده از اسفناج و کاهو در ازدیاد شیر مادر مؤثر است. دکتر روشنک قدس در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه استرس و خشم تاثیر منفی بر شیر مادر دارد، افزود: شیر دادن هنگام عصبانیت به نوزاد می تواند در روحیه او تاثیر بگذارد و باعث کاهش شیر مادر شود. وی اظهار داشت: سبزیجات برگ پهن مانند اسفناج، کاهو و همچنین دم کرده تخم هویج از جمله مواد هستند که مصرف آن ها سبب ازدیاد شیر مادر می شود و منبع خوبی از انواع مواد معدنی و ویتامین ها است که عمل شیرآوری را تقویت می کند. دکتر قدس به مغز بادام و فندق اشاره کرد و گفت: بهتر است مصرف آن به صورت خام و از تفت دادن و شور کردن آن اجتناب شود. وی ادامه داد: مصرف گندم، گوشت بره، ماهی تازه، استحمام و ماساژ نرم سینه از دیگر روش های مناسب برای افزایش شیر مادر محسوب می شود.این متخصص طب سنتی همچنین گفت: غلبه بر حرارت یکی دیگر از راه های افزایش شیر مادر محسوب می شود. ایسنا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده