spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ دانلود جزوه معادلات دیفرانسیل کنکور کارشناسی ارشد پارسه برای دانلود جزوه معادلات دیفرانسیل کنکور ارشد به لینک زیر مراجعه فرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 5 لینک به دیدگاه
shid001 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من یه درخواست از شما داشتم من دانشجو کاردانی ساخت و تولید هستم حالا دیگه آخرای تحصیلمه و دارم به کارشناسی فکر می کنم البته مشکل اساسی من اینه که ریاضی من تعریفی نداره در کل درخواست من از شما اینه که یک کتاب ریاضی که شامل ریاضی 1 و 2 باشه برای کنکور کارشناسی معرفی کنید هرچی دنبال کتابی گشتم که بتونه مشکل ریاضی من رو حل کنه پیدا نکردم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من یه درخواست از شما داشتم من دانشجو کاردانی ساخت و تولید هستم حالا دیگه آخرای تحصیلمه و دارم به کارشناسی فکر می کنم البته مشکل اساسی من اینه که ریاضی من تعریفی نداره در کل درخواست من از شما اینه که یک کتاب ریاضی که شامل ریاضی 1 و 2 باشه برای کنکور کارشناسی معرفی کنید هرچی دنبال کتابی گشتم که بتونه مشکل ریاضی من رو حل کنه پیدا نکردم ریاضیات 1و 2 آغاسی رو بخونید. البته به نظر من تا نظر دوستان دیگه چی باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده