partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ با اجازه ی مدیر تالار Afsaneh.M افسانه جان ، من این مسابقه رو همینجا استارت زدم ، امیدوارم جاش درست باشه ... چند ماه پیشا ، شایدم یکی دو سال پیش اینا، یه سری مسابقه ای داشتیم واسه بهترین آواتارها ... ولی نمیدونم دقیقاً چی شد که نابود شدن و هرچی گشتم پیداشون نکردم ... خلاصه اینکــــــــــــه به پیشنهاد دوستان، تصمیم گرفتم ایندفعه خودم این مسابقه رو شروع کنم ... حالا هر کسی که می خواد در مسابقه شرکت کنه ، آواتارش رو بزاره اینجا ... تو آپلود سنتر ، آپلود کنیدا ... به 10 نفر رسید نظرسنجی میزاریم و همین! امتیاز هم 5 تا در نظر گرفتم ... بفرستید دیگه ... 24 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ تو از الان 9 نفر درنظر بگیر 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ تو از الان 9 نفر درنظر بگیر باشه ... پس آپلود کن هانی ... اسپم آزاده؟ نخیـــــــــــــــــرم ... فقط واسه تو آزاده... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ منم هستم :mrsbeasley: [/url] 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ نخیـــــــــــــــــرم ... فقط واسه تو آزاده... اصن میخوامت زیـــــــــــــــااااد 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ عکس اصلیشو یا در همین حده آواتار مثه اونیکه سارا گذاشته؟ 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ عکس اصلیشو یا در همین حده آواتار مثه اونیکه سارا گذاشته؟ آره ... چیه چیزی شده ؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ من که نفهمیدم اون آره واسه تایید کدوم قسمت بود ولی به هرحال بیا: 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ آواتاره منم بشرکتونید یکی از دوستان پیشنهاد داده http://www.noandishaan.com/upload/images/p5uxvqnlt6ns3s40kq5.jpg 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ آواتار نوی منم بازی http://www.noandishaan.com/upload/images/a8m9pva8pe1sugra4qet.jpg 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ چه مسابقه ی باحــالی بیــد! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ اواتار پیر زن هم قبوله؟ اختیار دارید .. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ من حال ندارم آپ کنم مال منم بذار 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ ما نیز علاقه مندیم شرکت کنیم... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده