goddess_s 16415 ارسال شده در 5 آذر، 2012 وقتی خداوند آدم و حوا را خلق کرد، بهشون گفت: دو هدیه بیشتر برام نمونده ... "اولی هنر جیش کردن ایستاده است...." !!! آدم نذاشت حرف خداوند تموم بشه و فریاد زد : برای من !برای من !! برای من!!! خواهش میکنم پروردگارا این هدیه را بده به من، زندگی منو خیلی آسون میکنی ... خواهش میکنم .... خواهش میکنم !!! بده به من !!! حوا سرش را تکون داد به معنای رضایت و گفت: برای من مهم نیست!!! به این صورت خداو ند این هدیه را داد به آدم و آدم شروع کرد به فریاد خوشحالی ...!!! آدم شروع کرد به دویدن در باغ... و جیش کردن کنار هر درختی و درختچه ... رفت به طرف ساحل و شروع کرد به نقاشی کردن روی ماسه با ادرارش ... خداوند و حوا خیره به آدم نگاه میکردند که از شادی در پوستش نمیگنجید. حوا از خداوند پرسید: پروردگارا دومین کادو چیست؟؟؟ خداوند فرمود : عقل دخترم !!! عقل !!! اون مال تو است !!!! 21
El Roman 31720 ارسال شده در 7 آذر، 2012 آدما برای نداشته هاشون و آرزوهاشون تاپیک میزنن (آقا محمد خان کبیر)
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 آذر، 2012 آدما برای نداشته هاشون و آرزوهاشون تاپیک میزنن (آقا محمد خان کبیر) خخخخخخخخخخخخخخخخخ
azarafrooz 14221 ارسال شده در 7 آذر، 2012 ای ول آدما وقتی کم میارند مثل آقایون عزیز این تایپیک بهتر هست سوت بزنند دو روز خانوما نباشند که نه پول واستون میمونه نه سلامتی همشو هدر میدید هم سلامتی هم پول ( البته مبحث پول به نوع زن هم بستگی داره )
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 آذر، 2012 ای ول آدما وقتی کم میارند مثل آقایون عزیز این تایپیک بهتر هست سوت بزنند دو روز خانوما نباشند که نه پول واستون میمونه نه سلامتی همشو هدر میدید هم سلامتی هم پول ( البته مبحث پول به نوع زن هم بستگی داره ) اگر از نظر سلاتی بگیم که میزان مصرف دفترچه بیمه بین زنا و مرد ها مشخص میکنه کی سالمه ی
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2012 اگر از نظر سلاتی بگیم که میزان مصرف دفترچه بیمه بین زنا و مرد ها مشخص میکنه کی سالمه ی من حاضرم دفترچه بیمه مو با دفترچه تو مقایسه کنم
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2012 آدما برای نداشته هاشون و آرزوهاشون تاپیک میزنن (آقا محمد خان کبیر) لیست تاپیکاتو بده بدونم نداشته هات چیا هستن ( الهه خانومه کبیر )
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 آذر، 2012 من حاضرم دفترچه بیمه مو با دفترچه تو مقایسه کنم منم حاظظر ام م م م م م
شــاروک 30242 ارسال شده در 7 آذر، 2012 یعنی بهتر از این نمیشه آقایون نسبتا محترم قبول کنین که خیلی عجول تشریف دارین واسه همین هیچی از بدو خلقت بهتون نرسیده
.Yaprak 15748 ارسال شده در 7 آذر، 2012 یعنی بهتر از این نمیشه آقایون نسبتا محترم قبول کنین که خیلی عجول تشریف دارین واسه همین هیچی از بدو خلقت بهتون نرسیده چرا مسئولیت مهم و خطیر آبپاشی بهشون رسیده
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 آذر، 2012 چرا مسئولیت مهم و خطیر آبپاشی بهشون رسیده ارع دست به اب پاشیشون خوبه مخصوصا رو............................................
ارسال های توصیه شده