goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ وقتی خداوند آدم و حوا را خلق کرد، بهشون گفت: دو هدیه بیشتر برام نمونده ... "اولی هنر جیش کردن ایستاده است...." !!! آدم نذاشت حرف خداوند تموم بشه و فریاد زد : برای من !برای من !! برای من!!! خواهش میکنم پروردگارا این هدیه را بده به من، زندگی منو خیلی آسون میکنی ... خواهش میکنم .... خواهش میکنم !!! بده به من !!! حوا سرش را تکون داد به معنای رضایت و گفت: برای من مهم نیست!!! به این صورت خداو ند این هدیه را داد به آدم و آدم شروع کرد به فریاد خوشحالی ...!!! آدم شروع کرد به دویدن در باغ... و جیش کردن کنار هر درختی و درختچه ... رفت به طرف ساحل و شروع کرد به نقاشی کردن روی ماسه با ادرارش ... خداوند و حوا خیره به آدم نگاه میکردند که از شادی در پوستش نمیگنجید. حوا از خداوند پرسید: پروردگارا دومین کادو چیست؟؟؟ خداوند فرمود : عقل دخترم !!! عقل !!! اون مال تو است !!!! 21 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ ای ول حوااااااااااااا آدم آب پاش لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ :ws28: ایوللللللللللللللللللللللل لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ خیلیییییییییییی باحال بوووووووود:ws28: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ خداییش این تاپیک باید مهم بشه خیلی دقیقه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ آدما برای نداشته هاشون و آرزوهاشون تاپیک میزنن (آقا محمد خان کبیر) لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ آدما برای نداشته هاشون و آرزوهاشون تاپیک میزنن (آقا محمد خان کبیر) خخخخخخخخخخخخخخخخخ لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ ای ول آدما وقتی کم میارند مثل آقایون عزیز این تایپیک بهتر هست سوت بزنند دو روز خانوما نباشند که نه پول واستون میمونه نه سلامتی همشو هدر میدید هم سلامتی هم پول ( البته مبحث پول به نوع زن هم بستگی داره ) لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ ای ول آدما وقتی کم میارند مثل آقایون عزیز این تایپیک بهتر هست سوت بزنند دو روز خانوما نباشند که نه پول واستون میمونه نه سلامتی همشو هدر میدید هم سلامتی هم پول ( البته مبحث پول به نوع زن هم بستگی داره ) اگر از نظر سلاتی بگیم که میزان مصرف دفترچه بیمه بین زنا و مرد ها مشخص میکنه کی سالمه ی لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ اگر از نظر سلاتی بگیم که میزان مصرف دفترچه بیمه بین زنا و مرد ها مشخص میکنه کی سالمه ی من حاضرم دفترچه بیمه مو با دفترچه تو مقایسه کنم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ آدما برای نداشته هاشون و آرزوهاشون تاپیک میزنن (آقا محمد خان کبیر) لیست تاپیکاتو بده بدونم نداشته هات چیا هستن ( الهه خانومه کبیر ) لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من حاضرم دفترچه بیمه مو با دفترچه تو مقایسه کنم منم حاظظر ام م م م م م لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی بهتر از این نمیشه آقایون نسبتا محترم قبول کنین که خیلی عجول تشریف دارین واسه همین هیچی از بدو خلقت بهتون نرسیده لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی بهتر از این نمیشه آقایون نسبتا محترم قبول کنین که خیلی عجول تشریف دارین واسه همین هیچی از بدو خلقت بهتون نرسیده چرا مسئولیت مهم و خطیر آبپاشی بهشون رسیده لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ چرا مسئولیت مهم و خطیر آبپاشی بهشون رسیده خلایق هر چه لایق لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ چرا مسئولیت مهم و خطیر آبپاشی بهشون رسیده ارع دست به اب پاشیشون خوبه مخصوصا رو............................................ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ از دست شماها، فقط یه جا باشه کلکل کنید لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ اگه آبپاشی نبود که نسل بشر منقرض بود الان :D توجه مینمویین؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده