pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سلام از دوستان کسی تردمیل داره چه نکاتی رو باید هنگام خرید رعایت کنیم اگرر کسی داره مارک اون + قیمت خرید هم بگه ممنون میشم اصلا خوبههههههههههههههه؟؟؟؟؟ ابولفضل دس نزن به تاپیک 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ من دارم اگر حال داشته باشی روزی 40 مین روش راه بری لاغر میشی من 4 سال پیش 1 میلیون خریدم از پاساژ مروارید مارکش رو فتم خونه نگاه میکنم میگم والا من که بدی ازش ندیدم خیلی تردمیلم با ادبه 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ چند وقت پیشا یه جا صحبتش بود من زیاد توجه نمی کردم فقط یادمه می گفتن که گرون شده و از 800 هزار تومانه به بالا میشه یه تردمیل مناسب خرید. البته بستگی به وزن هم داره ظاهرا من زیاد سر در نمیارم کلا 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ من دارماگر حال داشته باشی روزی 40 مین روش راه بری لاغر میشی من 4 سال پیش 1 میلیون خریدم از پاساژ مروارید مارکش رو فتم خونه نگاه میکنم میگم والا من که بدی ازش ندیدم خیلی تردمیلم با ادبه چهار سال پیش یه میلیون 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ چند وقت پیشا یه جا صحبتش بود من زیاد توجه نمی کردم فقط یادمه می گفتن که گرون شده و از 800 هزار تومانه به بالا میشه یه تردمیل مناسب خرید. البته بستگی به وزن هم داره ظاهرا من زیاد سر در نمیارم کلا ربطی به وزن نداره به کاراییش ربط داره مال من تنظیم میشه شیب دار و ساده میشه تایمر داره کیلومتر سنج داره کم شدن مقدار کالری رو نشون میده تعداد ضربان قلب رو هم نشون میده و 10 برنامه داره که خودکار تنظیم میشه برای لاغری 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ چهار سال پیش یه میلیون البته من با دستگاه ویبره خردیدم یه تومن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ ربطی به وزن نداره به کاراییش ربط دارهمال من تنظیم میشه شیب دار و ساده میشه تایمر داره کیلومتر سنج داره کم شدن مقدار کالری رو نشون میده تعداد ضربان قلب رو هم نشون میده و 10 برنامه داره که خودکار تنظیم میشه برای لاغری پاساژ مروارید کجاس 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ ربطی به وزن نداره به کاراییش ربط دارهمال من تنظیم میشه شیب دار و ساده میشه تایمر داره کیلومتر سنج داره کم شدن مقدار کالری رو نشون میده تعداد ضربان قلب رو هم نشون میده و 10 برنامه داره که خودکار تنظیم میشه برای لاغری نمیدونم مثلا نمی گن این برای 100 کیلو هست این برای 120 کیلو؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ پاساژ مروارید کجاس سر خیابون سمت چپ کوچه سوم پلاک سوم غرفه 3:ws3: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سر خیابون سمت چپ کوچه سوم پلاک سوم غرفه 3:ws3: چه جالب خب بقیه دوستان کسی نداره بیاد نظر بده لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ چرا نمی ری بیرون بدویی ؟ خرجم نداره طبیعی هم هست 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ چرا نمی ری بیرون بدویی ؟خرجم نداره طبیعی هم هست چون کسی نیست باهاش برم داره کم کم هوا سرد میشه بعدش جای مناسبی هم نیست پارک ها شدیدا شلوخه و... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من خودم از تردمیل خوشم نمیاد ولی اگه خریدی حواست باشه موقع استفاده استیل حرکتت درست باشه چون در غیر این صورت آسیب میرسونه. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ ازونایی که خریدن بپرس ببین چقدر باهاش ورزش می کنن بعد بخر. بنظر من که الکیه اینا.پیاده روی و کمتر رسوندن کالری به بدن بهترین راهه. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ ازونایی که خریدن بپرس ببین چقدر باهاش ورزش می کنن بعد بخر. بنظر من که الکیه اینا.پیاده روی و کمتر رسوندن کالری به بدن بهترین راهه. خب نمیان که بپرسم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ چون کسی نیست باهاش برم داره کم کم هوا سرد میشه بعدش جای مناسبی هم نیست پارک ها شدیدا شلوخه و... خب رو ترد میلم که باید تنها بدویی ! به جاش برو یه لباس مناسب دو بگیر، هم از سرما حفاظت می کنه، هم گرما بدنت رو حفظ می کنه. شبا برو بدو که هوا تمیز تره. هیچی جایگزین اون اکسیژنی که بیرون موقع دویدن به مغز می رسه نیست. 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من تو باشگاه ازش استفاده می کنم. اول اینکه به نظرم بگیر چون پیاده روی برای آدم نیازه اما پیاده روی طبیعی حتما باید یه دوست و یه پایه ای داشته باشی تا بتونی بری وگرنه تکی نمی تونی و حوصلت سر میره. ترد میل رو به طور کلی تردمیل فروشا به دو دسته تقسیم می کنن:1) برای مصرف خانگی 2) برای باشگاه تو باید ببینی که مقدار استفادت در روز و تعداد استفاده کنندگانش چند نفرن و انتظار داری دستگاهت چقدر عمر کنه. من باشگاه قبلیم همه وسایلش خوب بود اما تردمیلش از این خونگیا بود همش خراب می شد و جوابگو نبود. یکی از مهمترین مواردی که باید برای خرید در نظر بگیری تعداد استفاده کنندگانشه. 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ توصیه : نخر فقط یه هفته جو گیری میری میدوئی وگرنه همش درحاله خاک خوردنه و باید همش گردگیریش کنی فضایه زیادی هم اشغال میکنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من تو باشگاه ازش استفاده می کنم.اول اینکه به نظرم بگیر چون پیاده روی برای آدم نیازه اما پیاده روی طبیعی حتما باید یه دوست و یه پایه ای داشته باشی تا بتونی بری وگرنه تکی نمی تونی و حوصلت سر میره. ترد میل رو به طور کلی تردمیل فروشا به دو دسته تقسیم می کنن:1) برای مصرف خانگی 2) برای باشگاه تو باید ببینی که مقدار استفادت در روز و تعداد استفاده کنندگانش چند نفرن و انتظار داری دستگاهت چقدر عمر کنه. من باشگاه قبلیم همه وسایلش خوب بود اما تردمیلش از این خونگیا بود همش خراب می شد و جوابگو نبود. یکی از مهمترین مواردی که باید برای خرید در نظر بگیری تعداد استفاده کنندگانشه. اعداد استفاده کنندگان یه نفر ماکسیمم یه ربع تا 20 دقیقه تو روز اونم ماکسیمم الان سرم شلوخ شده سر کار اما سعی این هستش که مداوم باشه خب به چه چیزای دیگه توجه کنم چه مارکی پیشنهاد میکنید اصلا مفیده ؟؟ و........ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ توصیه : نخر فقط یه هفته جو گیری میری میدوئی وگرنه همش درحاله خاک خوردنه و باید همش گردگیریش کنی فضایه زیادی هم اشغال میکنه من که گرد و خاکش نمیگیرم خب پس چیکار کنم داری ؟؟ استفاده میکنی ؟ اگر به جو گیری باشه همه مون جو گیریم هر چیزی میگیرم اولش کلی باهاش حال میکنیم بعدش از چشممون میوفته حالا هر چیزی mp3 پلیر گوشی گرون قیمت تردمیل لباس گرون و....... همش یه هفته ادم برا همه اینا ذوق داره این طور بخواد فکر کنه ادم نباید کاری بکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده