* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سلام سلام ؛ دوستای گلم، این تاپیک برا اینه که اگه تاپیکی رو دیدید که عکساش پریده؛ یا لینک دانلودش خراب شده ، یا تاپیکایی که تکراری و... هست رو معرفی کنید تا بتونیم درستش کنیم یا اگه کلا تاپیکش چیزی ازش نمونده و همش پریده حذفش کنیم، پس با تشکر پیشاپیش ازتون، اگه همچین مورد هایی رو دیدید تو همین تاپیک لینکاشونو بزارید تا رسیدگی بشه بهشون لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ راستی، بعضی تاپیک ها هم نیاز به ادغام دارن و عناونشون یکیه و شبیه همه و... ؛اونا رو هم بگین که ادغام شن چَشِم :w410: چشمت بی بلاااااااااا :aghosh: پیام دریافت شد:gnugghender: :aghosh: لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ بازم رعیت باید کار اربابان را سَبُک کند رعیت همیشه در صحنه...و همیشه پِلاس در تالار رو می شه اینگونه مسولیتی داد.... خوب می بینم..جز اولین رعیت ها هم هستم که دعوت می شم و حاضر می شم.... همین امروز یک چند تا تاپیکی شوما رو مهمون می کنم.....باشد که خوش رقصی کرده باشم برای اربابان و ما را پاچه خوار اعظم نام گذارند 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ راستی، بعضی تاپیک ها هم نیاز به ادغام دارن و عناونشون یکیه و شبیه همه و... ؛اونا رو هم بگین که ادغام شن اوووووووووووووووووووووووووووووووف اینو که شدیدا پایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ بازم رعیت باید کار اربابان را سَبُک کند رعیت همیشه در صحنه...و همیشه پِلاس در تالار رو می شه اینگونه مسولیتی داد.... خوب می بینم..جز اولین رعیت ها هم هستم که دعوت می شم و حاضر می شم.... همین امروز یک چند تا تاپیکی شوما رو مهمون می کنم.....باشد که خوش رقصی کرده باشم برای اربابان و ما را پاچه خوار اعظم نام گذارند باشه، منتظریم :gnugghender: اوووووووووووووووووووووووووووووووف اینو که شدیدا پایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم :hapydancsmil::aghosh: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ [h=3][/h][h=1]طراحی داخلی اتاق خواب[/h]#4 / #6/ #7 /#11/#13/#15/#16/#17/#76/#77/#78/#79/#80/#81/#100/#130 عکسای این پست ها پاک شدن 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ طراحی داخلی اتاق خواب #4 / #6/ #7 /#11/#13/#15/#16/#17/#76/#77/#78/#79/#80/#81/#100/#130 عکسای این پست ها پاک شدن ایول عزیزم، دستت درد نکنه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ خواهش میکنم عزیزم :* تاپیک بعدی پله #2/ #3/#4 #5/ #6 /#8 /#9 /#11 /#12 /#13 /#14 /#15 /#20 /#113 /#114 /#115 عکسای اینا هم پاک شده 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ طراحی داخلی اتاق خواب #4 / #6/ #7 /#11/#13/#15/#16/#17/#76/#77/#78/#79/#80/#81/#100/#130 عکسای این پست ها پاک شدن چرا من عکساشو می بینم؟ 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ چرا من عکساشو می بینم؟ نمیدونم برای من باز نمیشد! من دوبار هم چک میکردم. یه بار با وی پی ان \ یه بار هم بدون وی پی ان ! 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ خواهش میکنم عزیزم :*تاپیک بعدی پله #2/ #3/#4 #5/ #6 /#8 /#9 /#11 /#12 /#13 /#14 /#15 /#20 /#113 /#114 /#115 عکسای اینا هم پاک شده مرسییی عزیزم، دست گلت درد نکنه، بعضی پستا عکساش ف -ی-لتر شده، که نمیشه دید، یا کلا عکساش پریده، تو عید ،ادمین محمد اینجور پستا و تاپیکا رو داده بود که پاک کنم ؛ پس اینا رو هم میشه پاک کرد لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ درود بر بازیافت کننده ها.... بخش معماری اسلامی رو از نگاه تیزبینمان گزراندیم...مچ اینا رو گرفتیم.... این تاپیک وزین در صورت درست بودن لینک دانلود..در بخش دانلود پروژه باشه بهتره فک کنم.. [h=1]بادگیر[/h] این تاپیک ها هم تصاویرش برای بنده قابل رویت نبود [h=1]کشف عجيب و جالب در مسجدي در تركيه[/h] [h=1]:: مساجد آينده چگونه خواهند بود ؟[/h] [h=1]شوادون[/h] و پست دوم این تاپیک . چند تصویر از سایر پست هاشم..من نتونستم ببینم... [h=1]زیباترین مساجد دنیا[/h] 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ درود بر بازیافت کننده ها.... بخش معماری اسلامی رو از نگاه تیزبینمان گزراندیم...مچ اینا رو گرفتیم.... این تاپیک وزین در صورت درست بودن لینک دانلود..در بخش دانلود پروژه باشه بهتره فک کنم.. بادگیر این تاپیک ها هم تصاویرش برای بنده قابل رویت نبود کشف عجيب و جالب در مسجدي در تركيه :: مساجد آينده چگونه خواهند بود ؟ شوادون و پست دوم این تاپیک . چند تصویر از سایر پست هاشم..من نتونستم ببینم... زیباترین مساجد دنیا دستتون درد نکنه؛ بادگیر---> انتقال به بخش پروژه ها کشف عجيب و جالب در مسجدي در تركيه و :: مساجد آينده چگونه خواهند بود ؟ چون متن خوبی داشت حذف نشد، شوادون ---> کل عکساش پریده بود و حذف شد زیباترین مساجد دنیا--> از 4 پست ، 1 پست کاملا عکس پریده بود که حذف شد، 3 تاش عکساش چند تایی باز شد موندش لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ این تاپیک هم هیچکدوم از عکساش دیده نمیشه طراحی نما 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ این تاپیک هم هیچکدوم از عکساش دیده نمیشه طراحی نما دستت درد نکنه ، از ادمین محمد پرسیدم عکسایی که چیلتر شده و یا عکسایی که خراب شده رو چیکار کنم، گفت پاک کنم پستایی که عکساش پریده بود پاک شد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ [h=1]حذف تاپیک : سوژه های معماری از دوست عزیز ماتینا ؛ (دلیل : عکساش پرید )[/h] ادغام دو موضوع : [h=1]سوتی های معماری و مهندسی /* Ven000s * و دیوانه وارترین معماریها... /sahar&shahin[/h] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ ادغبام دو تاپیک : [h=3]REVIT /architect_7752004 و رفع اشکال و نمونه کارهای رویت /*Mina*[/h] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ [h=3]حذف تاپیک : ساخت سازه لحاف کیهانی /zahra22[/h] دلیل : تکراری :ساخت سازه لحاف کیهانی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده