moongirl 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان گلم می خوام ازتون راهنمائی بگیرم. من و داداشم هر دومون دانشجوئیم و تصمیم گرفتیم برای اینکه درآمدی داشته باشیم یه مغازه باز کنیم.داداشم دانشجوی شهرستانه.برای همین قرار شده سرمایه از اون باشه و مدیریت و راه اندازی کار از من. حالا می خوام نظراتتون رو راجع به اینکه چه مغازه ای بدرد می خوره و درآمد بیشتری داره و زمان سود دهیش کمتره بدونم. من خودم به سوپرمارکت،پوشاک،کیف و کفش،لوازم آرایشی و بهداشتی،لوازم تحریر و حتی مزون فکر کردم.نظرتونو راجع به هرکدوم که فکر میکنین بهتره هم بگین. اگه نظر خلاقانه ای هم دارین خوشحال میشم. 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ اول باید ببینی چقدر سرمایه داری برای شروع مغازه بعد خودت به کدومش علاقه داری چون در غیر این صورت نمیتونی از پسش بر بیای 6 لینک به دیدگاه
afroozsafa 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ منم تو فکرش هستم ، کیف و کفش به نظرم خوبه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر منم سرمایه اولیه مهمه. ولی معمولاً چیزایی که به شیکم ربط داشته باشه خوب میگیره 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ نزدیک بازار، فست فود و کافی شاپ 3 لینک به دیدگاه
moongirl 101 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ :icon_gol:ممنونم از نظراتتون. منم از کافیشاپ خوشم میاد و به یه کافیشاپ نزدیک دانشگام فکر کردم. اون دور و بر چند تا دانشگاه غیرانتفاعی هم هست.احتمالا از کافه تریای دانشگاه بیشتر مورد استقبال قرار میگیره .با خلاقیت و ایده هایی که دارم احتمالا عالی میشه.اما خب دردسرش زیاده و توجه و وقت زیادی رو میطلبه. ترجیح میدم فعلا کار کم دردسرتری رو شروع کنم. سرمایه فعلیمونم زیاد نیست(تقریبا 6تومن) و فکر کنم بیشتر باید با چک کار کنیم. منتظر نظرات و ایده های بیشتر شما دوستان عزیزم هستم.:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ :icon_gol:ممنونم از نظراتتون.منم از کافیشاپ خوشم میاد و به یه کافیشاپ نزدیک دانشگام فکر کردم. اون دور و بر چند تا دانشگاه غیرانتفاعی هم هست.احتمالا از کافه تریای دانشگاه بیشتر مورد استقبال قرار میگیره .با خلاقیت و ایده هایی که دارم احتمالا عالی میشه.اما خب دردسرش زیاده و توجه و وقت زیادی رو میطلبه. ترجیح میدم فعلا کار کم دردسرتری رو شروع کنم. سرمایه فعلیمونم زیاد نیست(تقریبا 6تومن) و فکر کنم بیشتر باید با چک کار کنیم. منتظر نظرات و ایده های بیشتر شما دوستان عزیزم هستم.:icon_gol: آبمیوه فروشی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سلام خوبی؟موفق باشی رفیق اول از همه سرمایت مهمه بعدش من 11 سال بوتیک دارم توصیه میکنم دور و برش نچرخ چون خسته کنندست بعدش یه نکته رو باید در نظر بگیری ساعت کاری مغازه خیلی زیاده تمام صبحت رو یعنی از 8 تا 2 و از 4 تا 10 شب باید سر کار باشی در شهر های بزرگ هم که یکسره باید باشی با در نظر گرفتن این چیزها مغازه باز کن 4 لینک به دیدگاه
moongirl 101 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سلام خوبی؟موفق باشی رفیقاول از همه سرمایت مهمه بعدش من 11 سال بوتیک دارم توصیه میکنم دور و برش نچرخ چون خسته کنندست بعدش یه نکته رو باید در نظر بگیری ساعت کاری مغازه خیلی زیاده تمام صبحت رو یعنی از 8 تا 2 و از 4 تا 10 شب باید سر کار باشی در شهر های بزرگ هم که یکسره باید باشی با در نظر گرفتن این چیزها مغازه باز کن سلام دوست عزیزم.مرسی شما هم موفق باشی. با اینکه بوتیک خسته کنندست موافقم اما نسبت به بقیه موارد دردسر و وقت کمتری رو میگیره.با آوردن چند فروشنده ماهر مشکل ساعت زیاد کاری هم حل میشه. لطفا درمورد مزایا و معایب و سود و ضررش کمی برام توضیح بدین .ممنون میشم. منتظر نظرات بیشتر دوستان عزیزم هستم. 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان گلم می خوام ازتون راهنمائی بگیرم. من و داداشم هر دومون دانشجوئیم و تصمیم گرفتیم برای اینکه درآمدی داشته باشیم یه مغازه باز کنیم.داداشم دانشجوی شهرستانه.برای همین قرار شده سرمایه از اون باشه و مدیریت و راه اندازی کار از من. حالا می خوام نظراتتون رو راجع به اینکه چه مغازه ای بدرد می خوره و درآمد بیشتری داره و زمان سود دهیش کمتره بدونم. من خودم به سوپرمارکت،پوشاک،کیف و کفش،لوازم آرایشی و بهداشتی،لوازم تحریر و حتی مزون فکر کردم.نظرتونو راجع به هرکدوم که فکر میکنین بهتره هم بگین. اگه نظر خلاقانه ای هم دارین خوشحال میشم. سلام، لطفاً یه مقدار بیشتر توضیح بدین. مثلاً خودتون یا برادرتون قبلاً شغل خاصی رو تجربه نکردین؟ خودتون و برادرتون دانشجوی کجایید؟ چی میخونید؟ مثلاً از اقوام نزدیکتون کسی هست که شغل به نظر شما مناسبی داشته باشه؟ ترجیحاً اگه تجربه زیادی ندارید برید کنار دست یکی از همین آشناهای نزدیک (اگه دارین) وایسید و یواش یواش کارو یاد بگیرید و بعد خودتون یواش یواش مستقل شید. برادرتون دانشجوی کجاست؟ نزدیک بانه و مریوان و اینجور جاها باشه لوازم آرایشی و بهداشتی اونجاها مفته. بیارید تهران یا هر شهری که هستید بفروشید راحت ماهی 2-3 تومن داره. لوازم تحریر و پوشاک و مخصوصاً سوپر مارکت (این آخری رو اصلاً بهش فکر نکن) خیلی وقت گیره و انرژی بره. مخصوصاً سوپر مارکت! که حتماً هم باید خودت بالا سره کار وایسی و خیلی ریزه کاری های دیگه که فقط میتونم بگم سوپرمارکت رو کلاً بیخیال. ولی در کل همون ایده کافی شاپ یا فست فود نزدیک دانشگاه عالیه. حالا اولش میتونی دیزاین هم از این من درآوردی های کم هزینه درست کنی یه نفر هم بذار جلو مغازه ذرت مکزیکی بفروشه که دیگه تکمیل میشه. اگه میتونی کافی نت هم جواب میده یا کافی نت + مرکز کپی و تحقیق دانشجویی و ... که جلو هر دانشگاهی پره. بازم ما در خدمتیم. 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ اول باید شرایط و محیط رو بررسی کنی ببینی تو چه محله ای میخوای مغازه باز کنی مردم اون محله اکثر نیازهاشون تو چه رده ای هست ولی اول برو سراغ مغازه ای که نیازهای اساسی رو بفروشه و در اون محیط هم کم باشه مثلا اگه نزدیک اداره ی خاصی هست مغازه فتوکپی باز کن اگه توی جایی هست که بیشتر مسکونیه خرازی و آرایشی و یه همچین چیزی باز کن اگه تو دل بازاره لباس فروشی یا کیف و کفش ولی جنسات رو طوری انتخاب کن که حتما متمایز باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده