FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ من میخواستم خانه ارواح ایزابل آلنده رو پیشنهاد بدم...گفتم استارت دموکراسی رو بزنم 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ من میخواستم خانه ارواح ایزابل آلنده رو پیشنهاد بدم...گفتم استارت دموکراسی رو بزنم حالا اینو بخون ونقدشو بنویس بعد برای قرائت فاتحه بر سرمزار دموکراسی لیستی از کتابهای پیشنهادی رو هم تو همین تاپیک بزار منم سعی میکنم فردا یه سری رو بنویسم 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی جذاب بود انقد بد ترجمه شده بود که نه تنها حسی از ادبیات فاخر یا رمان جذاب نداشت بلکه به زور تونستم 2 صفحه ش رو بخونم. مانور بیش از حد روی جزئیات، اصل موضوع که بهم پیوستگی اتفاقات و توصیف اصل داستان هست رو تحت تاثیر قرار داده. 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ من خیلی دنبال یه گزینه مناسب گشتم اما تو اکثرشون با یه مشکل بزرگ مواجه شدم ترجمه! اکثر کتاب های خوبی که توی سال های اخیر ترجمه شدن از نظر من ضعیفن البته من نه مترجمم و نه تخصصی دارم اما انقدر این ترجمه ها کم و کاست دارن که بدون تخصص هم میشه فهمید امروز کتاب پس لرزه رو خوندم اصلا بهم نچسبید به نظرم مترجم متن رو کشته بود البته یکی از مشکلاتمون تو ترجمه اینه که از متن اصلی کتاب رو ترجمه نمی کنن واز ترجمه اون ترجمه می کنن به نظر رمان ایرانی خیلی بهتره 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ چی شد آخرش؟؟ نقد کردید؟نکردید؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ چی شد آخرش؟؟نقد کردید؟نکردید؟؟؟؟ 5شنبه و جمعه گفتن هر کی خوند نقد کنه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ 5شنبه و جمعه گفتن هر کی خوند نقد کنه آهان.ممنون عزیزم.فکر کردم در طول هفته..اومدیم و نت نداشتیم!!! من که خوندم و نقدم هم نیومد!!! 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ آهان.ممنون عزیزم.فکر کردم در طول هفته..اومدیم و نت نداشتیم!!! من که خوندم و نقدم هم نیومد!!! هر زمان خواستی عیبی نداره منم اگر بشه می خونم و شایدم نقدم نیاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ کتابی برای نقد تو ذهنتون هست بگید تا بچه ها فکر کنن ترجیحا زیاد حجیم و سنگین نباشه 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خب بچه ها چند تایی معرفی کردن تو تاپیک .یک مورد کم حجم انتخاب کنین. من چند وقتی کمتر نت هستم. برای نقد دوم کتاب فرناز پیشنهاد بده و بی زحمت فرناز یا هر کدوم از بچه ها که خواست تاپیک نقدش رو در تاپیکی جدا بزنه. برای دفه های بعدی هم هر کدوم از بچه ها که خواستن پیشنهاد بدن. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ دوستان هر کی بخواد میتونه کتاب معرفی کنه برای نقد. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا انگار همه اثار مستور رو خوندن ومیخونن اگه دوست دارین یکی از کتاباشو پیشنهاد بدین نقد ونسیه کنیم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ رمان: من گنجشک نیستم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ رمان: من گنجشک نیستم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوبه.دوستان دیگه هم اگر موافقن بگن 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ من هستم تو اولین فرصت مینویسم دوستان استارتشو بزنن لطفا! 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ خدایا چقدر استقبال....چقدر کتابخون..... همه هم ماشالا دانشجو و مهندس و مدیر و نسل جوانند.... بابا بیاید این سری جدی کتابخونی رو شروع کنیم.... کی حاضره؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده