Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ عدم اعمال سوابق تحصیلی پدرام افشار و معدل 20 این دانشآموز ساروی در محاسبات رتبهبندی کنکور سبب شد که رتبه یک پدرام افشار به رتبه چهارم تغییر مکان دهد. پدرام فشار که در کنکور سراسری سال 1391 رشته علوم تجربی از استان مازندران، رتبه چهارم کنکور را کسب کرده از چیزی که از آن به عنوان برخی کوتاهیها یاد میشود از دستیابی به رتبه یک کنکور محروم شد. برخیها این اشتباه را رایانهای میدانند و برخیها، سهلانگاری مسئولان آموزش و پرورش در نفرستادن سوابق تحصیلی پدرام افشار به سازمان سنجش را دلیل این اشتباه میشمارند. با وجود پیگیریهای خانواده پدرام افشار، هنوز پاسخ مشخصی به این کمکاری داده نشده است. شورای شهر ساری نیز با شنیدن این کمکاری و سهلانگاری پیگیر احقاق حق پدرام افشار است. مادر پدرام افشار بروز این اشتباه را تایید کرد. پدرام افشار از کلاس اول ابتدایی تا مقطع پیشدانشگاهی با معدل 20 کارنامه دارد. فارس 22 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ اینقدر بدم میاد از این بچه درس خونا....معدل 20 مایه خجالته به خدا :ws3: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ایششششششششششش:vahidrk: چه فرقی میکنه اول یا چهارم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ جا داره این آقا پدرام رو یه فصل بزنیم:gnugghender: :vahidrk: لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ واقعا که ملت تو چه فکراییند ایششششششششششش:vahidrk: خواستید بزنید منم هستم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ جا داره این آقا پدرام رو یه فصل بزنیم:gnugghender::vahidrk: واقعا که ملت تو چه فکراییند ایششششششششششش:vahidrk:خواستید بزنید منم هستم:hapydancsmil: کی بریم؟ لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ایششششششششششش:vahidrk: چه فرقی میکنه اول یا چهارم طرف زحمت کشیده شده رتبه یک اونوخت میگی چه فرقی میکنه...:vahidrk: جا داره این آقا پدرام رو یه فصل بزنیم:gnugghender::vahidrk: ضعیف گیر آووردید...بچه درس خونو تنها گیر آوردین...:vahidrk: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ طرف زحمت کشیده شده رتبه یک اونوخت میگی چه فرقی میکنه...:vahidrk: ضعیف گیر آووردید...بچه درس خونو تنها گیر آوردین...:vahidrk: اییییییشششششش تو دعا کن من دستم بهت نرسه:gnugghender: تو که یه کتک حسابی پیش من داری لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ کی بریم؟ شبیخون میزنیم امشب:gnugghender: لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ اییییییشششششش تو دعا کن من دستم بهت نرسه:gnugghender: تو که یه کتک حسابی پیش من داری کتک واسه چی؟ نکنه رتبه منم جابه جا شده اعتراض کردم خودم خبر ندارم... لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ طرف زحمت کشیده شده رتبه یک اونوخت میگی چه فرقی میکنه...:vahidrk: ضعیف گیر آووردید...بچه درس خونو تنها گیر آوردین...:vahidrk: اینم مثله اینکه درسخونه!!!:gnugghender: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ کتک واسه چی؟ نکنه رتبه منم جابه جا شده اعتراض کردم خودم خبر ندارم... همینجوری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دلم میخواد یکی رو بزنم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ اینم مثله اینکه درسخونه!!!:gnugghender: درس خون نیستم ولی درس خونارو دوس دارم...اگه اینا نباش ما چجوری تقلب کنیم آخه... همینجوری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دلم میخواد یکی رو بزنم اگه اینجوریه اشکال نداره... لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ضعیف گیر آووردید...بچه درس خونو تنها گیر آوردین...:vahidrk: اوهوم شوماهم درس خونید؟:167: لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بدم میاد از بچه های اینجوری ایششششششششش:mrsbeasley: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ درس خون نیستم ولی درس خونارو دوس دارم...اگه اینا نباش ما چجوری تقلب کنیم آخه... اگه اینجوریه اشکال نداره... کتاب باز کن خب دوستااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟:gnugghender: حملهههههههههههههههههههههههه:guntootsmiley2::banel_smiley_90: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ کی بریم؟ خجالت داره؟ ازش درس بگیرید جای اینکارا لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ اوهومشوماهم درس خونید؟:167: درس خونارو دوس دارم... کتاب باز کن خب دوستااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟:gnugghender: حملهههههههههههههههههههههههه:guntootsmiley2::banel_smiley_90: آخه برگه عوض کردن خیلی راحت تره... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده