رفتن به مطلب

از چیزی که هستی راضی هستی!

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

عمـــــــــــــــــــرا ........ حتی بگو 1% :icon_pf (34):

شکر نعمت نعمتت افزون کند/ کفر نعمت از کفت بیرون کند

:hapydancsmil::hapydancsmil:

البته فکر نکنم به این ربطی داشته باشه ها :ws52:

خدا از یه طرف دیگه هم می گه از تو حرکت از من برکت

من حرکت هام رو توی زندگی اشتباه رفتم که حالا کیش شدم :hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 60
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عمـــــــــــــــــــرا ........ حتی بگو 1% :icon_pf (34):

البته فکر نکنم به این ربطی داشته باشه ها :ws52:

خدا از یه طرف دیگه هم می گه از تو حرکت از من برکت

من حرکت هام رو توی زندگی اشتباه رفتم که حالا کیش شدم :hanghead:

بعضی وقت ها که تلاش میکنی و نمیشه خوب شاید به صلاحت نبود و خدا دوستت داشته ولی اگه راهی را اشتباه رفتی این که دیگه تقصیر خدا نیست

شما اگه به انچه دارین قانع باشین و میشه فرض کنید که شاید میتونست بدتر از اینم باشه اون موقع قدر جایگاه الان خودتونا میدونیدا و خدارا شکر میکنید

من خیلی آدما را دیدم با اینکه خیلی مشکلات داشتن ولی همیشه خدا راشکر میکردند و تلاش خودشونا برابهتر شدن وضعشونم میکردند وزندگیشون به کلی تغییر کرد و الانم بسیارموفق هستن:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه
بعضی وقت ها که تلاش میکنی و نمیشه خوب شاید به صلاحت نبود و خدا دوستت داشته ولی اگه راهی را اشتباه رفتی این که دیگه تقصیر خدا نیست

شما اگه به انچه دارین قانع باشین و میشه فرض کنید که شاید میتونست بدتر از اینم باشه اون موقع قدر جایگاه الان خودتونا میدونیدا و خدارا شکر میکنید

من خیلی آدما را دیدم با اینکه خیلی مشکلات داشتن ولی همیشه خدا راشکر میکردند و تلاش خودشونا برابهتر شدن وضعشونم میکردند وزندگیشون به کلی تغییر کرد و الانم بسیارموفق هستن:w16:

نه ؛ منظور من هم دقیقا این بود که مشکل از خودمه که راه رو اشتباه رفتم

حالا متوجه می شم که چرا مادر بزرگم همیشه می گه خدایا به دادها و نداده هات شکر

خوشحالم که گاهی سدی جلوی پام گذاشته وگرنه که تا آخر دره رو یه سره رفته بودم

متاسفانه من در حد توانایی ام اصلا تلاشم رو نکردم بعلاوه این که اکثرا هم راهم رو اشتباه رفتم

شاید از نظر دیگران موقعیتم عالی باشه اما مهم اینه که خودم از خودم رضایت ندارم :sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من بزرگترین اشتباهم این بود که رشته ای رو شروع کردم به خوندن که بعد یه مدت زده شدم (مهندسی IT دانشگاه علم و صنعت)و از اونجایی هم که مادرم مخالف تعویض رشته من بود بی میل تا یه مدتی ادامه دادم سه ترم مشروطی و اینا که اخرشم انصراف دادمبعدشم یه مدت بیخیال درس و دانشگاه شدم اما تصمیم گرفتم یه بار خودمو به خودم ثابت کنم و بدون اینکه درسی بخونم و کتابی داشته باشم:whistle:

فقط کنکور دانشگاه ازاد رو دادم و مهندسی شهرسازی انتخاب اولمو قبول شدم:w16:

البته تنها دلیل انصرافم بی علاقه بودن نبود یه سری مشکلات هم بود بماند که مادرم الان کلی از اینکه انصراف دادم کلی راضیه و میگه کاش زودتر اینکارو میکردی

الانم تو همون زمینه IT توی یه شرکتی به صورت پاره وقت مشغولم:hanghead:

من از خودم راضیم فکر کنم اگه بازم به دنیا بیام بازم همین راهو بیام

همش برام تجربه بوده و هست وقتی به گذشته ام نگاه میکنم فقط میبینم خواست خدا بوده که این اتفاقا برای من بیافته همیشه بعد این اتفاقا تیکه کلامم شده خدایا شکرت:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

نه چندان راضي نيستم...:hanghead:

راستش به اندازه توانم تلاش نكردم تو زندگيم:whistle:!گاهي براي انجام دادن يه كاري تلاشمو مي كنم ولي آخرش با خودم ميگم بهتر از اينم مي تونستم باشم ولي كم كاري كردم!...شايدم فقط يه حساسيت بي مورد باشه ولي همين الانم دارم به خودم ميگم مزخرف نگو تمام تلاش تو اين نبود!!!:vahidrk:

فقط يه بار با تمام وجود تلاش كردم اونم وقتي بود كه براي بار اول كنكور دادم و فهميدم اوني نشد كه مي خواستم:4564:...اولش انقدر زار زدم:w821: و به خدا اعتراض كردم كه آخه خدا چرا من:ws27:؟من اينهمه درس خوندم:ws33:!اصلا خودم به جهنم جواب مامان بابامو چي بدم:4564:؟!!!خيلي بد بود خيلي:sad0:...ولي بالاخره عزممو جزم كردم دوباره شروع كردم به خوندن، بدون كلاس و معلم...و تونستم:icon_pf (19):!...تنها لحظه اي كه با تمام وجود از خودم راضي بودم لحظه اي بود كه نتيجه تلاشامو ديدم!:hapydancsmil:مهندسي شهرسازي دانشگاه هنر:ws3:

خدايا شكر براي داده ها و نداده هات...:w72:

• Like 8
لینک به دیدگاه

سوالتون یه کوچولو سخته.

از خودم خیلی راضی نیستم .ولی ناراضی هم نیستم.

اگه تلاشمو بیشتر میکردم مسلما موفق تر بودم:ws37:.

مثلا با وجود اینکه هنوز یه ترم از کارشناسیم مونده بود و هنوز 2تا از درسای تخصصی مو پاس نکرده بودم ولی میتونستم ارشد قبول شم .و به بهانه ی همون 2تا درس برای ارشد هیچی نخوندم.

:4564:

جالبه که الانم هنوز شروع نکردم به خوندن:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 7
لینک به دیدگاه

نباشم چیکار کنم

ولی اگه فرصت دوباره داشتم خیلی چیزا رو عوض میکردم تو خیلی از دو راهی ها اون یکی راه رو انتخاب میکردم

• Like 4
لینک به دیدگاه

نه زیاد . فکر نمی کنم کسی باشه که از اون چیزی که هست راضی باشه . ولی من خودم خیلی به جبر اعتقاد دارم . خیلی از کارا یا تصمیمایی که ما گیریم شرایط ایجاب می کنه . یعنی هر کس دیگه ای هم تو اون شرایط بود همون طوری عمل میکرد . کلا خوشبختی یعنی این که اون چیزی که مجبوری باشی دوستش داشته باشی .

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه زیاد . فکر نمی کنم کسی باشه که از اون چیزی که هست راضی باشه . ولی من خودم خیلی به جبر اعتقاد دارم . خیلی از کارا یا تصمیمایی که ما گیریم شرایط ایجاب می کنه . یعنی هر کس دیگه ای هم تو اون شرایط بود همون طوری عمل میکرد . کلا خوشبختی یعنی این که اون چیزی که مجبوری باشی دوستش داشته باشی .

:ws48:اره خیلی خوب گفتی مرسی

• Like 3
لینک به دیدگاه

امیدوارم بابت این پست بی ربط منو ببخشید اما صحبتای دوستانو که داشتم می خوندم یه مطلبی به ذهنم رسید که با یک بررسی دوباره دیدم کاملا درست فهمیده بودم...

حالا می گم مطلب چیه (البته ممکنه به این نتیجه برسین که چقد بیکارم!)

یه نگاه بندازین:

الف: کسانی که گفتن از شرایط فعلی راضی ان:

pesare irani

Ssara

سحر شیخی

Mr.101

Abolfazl_r

Mohammad.A

p mehdi q

mehdi_power

kavirsky25

ب: کسانی که گفتن از شرایط فعلیشون ناراضی ان و بعضا هم خیلی ناراضی ان:

ریحانه71

طـــلا

jonny depp

B nam o neshan

victoria_r

NEGARi

delnavaz

[/url]جنوبی

ج: کسانی که گفتن هم آره و هم نه:

Pantalasa

kolah_ghermezi

فرنوش خادمی

Avenger

black banner

کلا 22 نفر نظرشونو گذاشتن

گروه الف شامل 9 نفرن که می شه تقریبا 40.91 درصد

و گروه ب شامل 8 نفر که می شه تقریبا 36.4 درصد

و گروه ج هم که 5 نفر می شه 22.69 درصد

گروه الف دو نفر خانوم و 7 نفر آقان

گروه ب 7 نفر خانوم و 1 نفر آقان (تقریبا تمام کسانی که ناراضی ان ، خانم هستن... این نکته ای بود که توجه منو جلب کرد!!!!!)

گروه ج به نظر میاد 2نفر خانوم و 3 نفر آقا

(امیدوارم اشتباه نکرده باشم)

از جامعه 11 نفری خانمهای این تاپیک (50 درصد از کل جامعه آماری) تقریبا 64 درصد ناراضی ان، 18 درصد راضی و 18 درصد هم بینابین

از جامعه 11 نفری آقایون تاپیک ، تقریبا 64 درصد راضی ان، 9 درصد ناراضی و 27 درصد بینابین

.

نتیجه: نارضایتی و افسردگی در جامعه خانمها موج می زنه!!!:icon_pf (34):

.

.

البته می دونم جامعه آماریم خیلی کوچیکه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

البته من نظر خودمو هم بذارم آمار خانوما وحشتناک تر می شه... چون من هم ناراضی ام از خودم... اصن شرمنده ی خودمم... تلاش نکردم... بی انگیزه بودم!:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
امیدوارم بابت این پست بی ربط منو ببخشید اما صحبتای دوستانو که داشتم می خوندم یه مطلبی به ذهنم رسید که با یک بررسی دوباره دیدم کاملا درست فهمیده بودم...

حالا می گم مطلب چیه (البته ممکنه به این نتیجه برسین که چقد بیکارم!)

یه نگاه بندازین:

الف: کسانی که گفتن از شرایط فعلی راضی ان:

pesare irani

Ssara

سحر شیخی

Mr.101

Abolfazl_r

Mohammad.A

p mehdi q

mehdi_power

kavirsky25

ب: کسانی که گفتن از شرایط فعلیشون ناراضی ان و بعضا هم خیلی ناراضی ان:

ریحانه71

طـــلا

jonny depp

B nam o neshanvictoria_r

NEGARi

delnavaz

جنوبی

ج: کسانی که گفتن هم آره و هم نه:Pantalasa

kolah_ghermezi

فرنوش خادمی

Avenger

black banner

کلا 22 نفر نظرشونو گذاشتن

گروه الف شامل 9 نفرن که می شه تقریبا 40.91 درصد

و گروه ب شامل 8 نفر که می شه تقریبا 36.4 درصد

و گروه ج هم که 5 نفر می شه 22.69 درصد

گروه الف دو نفر خانوم و 7 نفر آقان

گروه ب 7 نفر خانوم و 1 نفر آقان (تقریبا تمام کسانی که ناراضی ان ، خانم هستن... این نکته ای بود که توجه منو جلب کرد!!!!!)

گروه ج به نظر میاد 2نفر خانوم و 3 نفر آقا

(امیدوارم اشتباه نکرده باشم)

از جامعه 11 نفری خانمهای این تاپیک (50 درصد از کل جامعه آماری) تقریبا 64 درصد ناراضی ان، 18 درصد راضی و 18 درصد هم بینابین

از جامعه 11 نفری آقایون تاپیک ، تقریبا 64 درصد راضی ان، 9 درصد ناراضی و 27 درصد بینابین

.

نتیجه: نارضایتی و افسردگی در جامعه خانمها موج می زنه!!!:icon_pf (34):

.

.

البته می دونم جامعه آماریم خیلی کوچیکه:banel_smiley_4:

:ws38:چه خوب جنسیت کاربرارو تشخیص دادین از روی اسم و آواتار... منکه الان نمیدونم بعضی هاشون دخترن یا پسر!

در مورد نتیجه ای ک از ی تاپیک با این حجم نظرات گرفتین هم خب ... روش زیاد مطمئن نباشین!

افسردگی و نارضایتی هم در کله این جامعه موج میزنه :ws3: :|

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمی تونم قطعی نظر بدم! از موقعیتی که الان دارم ناراضی نیستم اما از بعضی مسائل پیرامونش خیلی ناراحتم! نمی تونم بگم کدوم یکی بر دیگری برتری داره

ضمنا,امسال رتبه ی کنکورم بد بود! اصلا از خودم راضی نیستم! امسال هم یه کار دارم هم باید کنکور قبول شم!

واقعا عجب سوال چالش برانگیزی!

در کل, نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

• Like 2
لینک به دیدگاه
[/b][/b][/b][/b][/b][/b]:ws38:چه خوب جنسیت کاربرارو تشخیص دادین از روی اسم و آواتار... منکه الان نمیدونم بعضی هاشون دخترن یا پسر!

در مورد نتیجه ای ک از ی تاپیک با این حجم نظرات گرفتین هم خب ... روش زیاد مطمئن نباشین!

افسردگی و نارضایتی هم در کله این جامعه موج میزنه :ws3: :|

بله می دونم... گفتم که جامعه آماری خیلی کوچیکه:ws3:

.

اما با اینحال همین هم جلب توجه می کرد:ws37:

.

در مورد جنسیت کاربرا هم امیدوارم اشتباه نکرده باشم:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما حتما تو زندگی تون یه سری هدف ها داشتین که به اون نرسیدین ... و شاید پیش خودت فکر میکنی که اگر تلاش بیشتری میکردی به اون می رسیدی!.. اما ممکنه توجیه شما این باشه که "به یه کار دیگه ای مشغول بودم!" و این امکان وجود نداشته که زمان کافی روی هدفتون بذارین!

اما همون کار که شما رو از هدفتون باز داشته یه سری مزایا از طرف خودش نصیبتون کرده .. و به یه سری موفقیت ها از یه جنبه ی دیگه رسیدین

میخوام پیش خودتون دو دو تا چهار تا کنید و چیزایی که از دست دادین و چیزایی که بدست آوردین رو اگر امکانش هست اینجا بیان کنید و در آخرش هم بگین که از خودتون راضی هستین یا نه؟

بله یه سری هدفها که موانعشون بهشون میچربید!

من تا جایی که یادمه وقتی از هدفم به طور موقتی دست برمیدارم فقط سعی میکنم که از بودنم لذت ببرم بعضی از آدما نمیدونن همین که هستن خودش کلی کاره و لازم نیست کار جدیدی انجام بدن!

اینم قبول ندارم که وقتی چیزی رو از دست میدیم لزوما به چیز بهتری میرسیم

اینا همش دید خود فرده.اینکه وقتی فکر میکنن حالا که چیزی رو از دست دادن حتما هدفی در کار بوده حتما چیزی که الان هستن بهتر از قبله و این راضی شون میکنه! و همین حس بهشون تلقین میکنه که موفقن و در کل رضایت از زندگی.

منم چیزایی رو از دست دادم به جاش به نتایج به درد بخوری هم رسیدم که فقط اگر عملی کنم خوبه و اگه در حد شعار بمونه یعنی ضرر!

یعنی به مادیات نرسیدم:banel_smiley_4:

در کل نه راضی نیستم میتونستم خیلی بهتر باشم ولی شرایطم همینه.شاید با در نظر گرفتن شرایط من فرد موفقی باشم ولی از نظر خودم خوب نیست!

اگه برگردم و دست خودم باشه دلم نمیخواد چیزایی که از دست دادم رو از دست بدم.:sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...