رفتن به مطلب

از چیزی که هستی راضی هستی!

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

بازم سلام:w16:

خوبین؟

اول اینکه امیدوارم این تاپیکی که میزنم بازدید کننده داشته باشه! چون مثل اینکه مدتیه همه خیلی رنگ و بوی عملی گرفتن و تالار گفتگوی آزاد خالی شده!

و اما موضوع بحث:

شما حتما تو زندگی تون یه سری هدف ها داشتین که به اون نرسیدین ... و شاید پیش خودت فکر میکنی که اگر تلاش بیشتری میکردی به اون می رسیدی!.. اما ممکنه توجیه شما این باشه که "به یه کار دیگه ای مشغول بودم!" و این امکان وجود نداشته که زمان کافی روی هدفتون بذارین!

اما همون کار که شما رو از هدفتون باز داشته یه سری مزایا از طرف خودش نصیبتون کرده .. و به یه سری موفقیت ها از یه جنبه ی دیگه رسیدین

میخوام پیش خودتون دو دو تا چهار تا کنید و چیزایی که از دست دادین و چیزایی که بدست آوردین رو اگر امکانش هست اینجا بیان کنید و در آخرش هم بگین که از خودتون راضی هستین یا نه؟

• Like 29
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 60
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب خیلی از ماها تو کودکی،نوجوانی و کلا همه ی مراحل زندگی آرزوها و اهداف خاصی داریم.

که هر کدوم در زمان خودشون به نظرت ایده آل میان ولی مرور زمان اهمیتشون رو کمرنگ میکنه.

به کسی نگین بهم میخندن:hanghead::whistle: ولی من از وقتی یادمه عادت داشتم آرزوها و اهدافم رو مکتوب کنم.

هر از چند گاهی هم بهش سر میزنم.

خیلی هاشون رو الان دارم بدون اینکه متوجه بشم روزی بزرگترین آرزوم بوده:w58:

بعضی هاشون همون بهتر که ....:whistle:

بعضی هاشم خیلی ابلهانه بوده.:hanghead:

اما خب هر کسی شکست هایی تو زندگی داشته.منم یکیش!

هنوزم مطمئنم اگه تو یک سری کارها بیشتر تلاش میکردم موفق تر بودم.

اما با تمام این ها عادت ندارم نداشته هامو پررنگ کنم.

با اینکه زیاد غر میزنم:hanghead:اما همیشه سعی میکنم موفقیت ها رو بهتر ببینم.واسه روحیه ی خودم بهتره.

در نهایت میگن مردادی ها خودشیفته ن:whistle:من کاملا از خودم راضی هستم.:w02:

جدا از شوخی ....درسته که باید سعی کنم بهتر باشم ولی من هنوز راه درازی در پیش دارم و انسان تا زنده ست باید دنبال اهدافش بره.:icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه

تا الان به اونچه که میخواستم رسیدم ، اگه به آخرین هدفم که در واقع بزرگترین آرزوم هست برسم:girl_angel: ،واقعا از چیزی که هستم راضی ام:w16:

زندگی زیباااااااست:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

• Like 12
لینک به دیدگاه

من از خودم راضیم. :ws3:

خدائیش راضیم. درسته که مسیرو اشتباه رفتم اما تلاش خودم رو کردم. شاید اگر در مسیر درست قرار میگرفتم این با توجه به تلاش زیادی که کردم منو به جاهای بهتری میرسوند اما انتخاب مسیر درست جزء چیزهایی بود که دست من نبود. شرایط ایجاب میکرد. اما در همین مسیر هم کم نذاشتم. پس از خودم راضیم. چون در حیطه عمل و اختیار خودم خوب عمل کرد. اما یه سری چیزا جبره که تغییر دادنش از عهده من خارجه.

• Like 12
لینک به دیدگاه

سلام آقا مهدی

خوش برگشتی :a030:

از چیزی که الان هستم راضیم.

شاید خیلی چیزا بوده که به خاطر تلاش کمتر بهش نرسیدم یا یه تصمیم اشتباه گرفتم. آخرین تصمیم اشتباهم که بارها و بارها هم به خودم و خیلی های دیگه گفتم، تصمیمم واسه اومدن به ارشد بود. ولی از این چیزا فقط باید به عنوان یه تجربه استفاده کنم. در هر صورت اونا چیزی بودن که گذشتن. مهم اینه که تو وضعیت حال بتونم به اون چیزی که میخوام برسم.

با کاش ماش گفتن یا افسوس خوردن که زمان برنمیگرده. حداقل زمان حال رو از دست ندم. :w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

هم آره هم نه، آره به همون دلایل Abolfazl_r شرایط مشابه! و نه چون خیلی با اون چیزی که باید میبودم فاصله دارم:hanghead:

و همینم خیلی دلسردم کرده، نسبت به همه چیز:sigh:

• Like 12
لینک به دیدگاه

من یه مشکلی که در زندگی داشتم از این شاخه به اون شاخه شدنمه! ولی یه مشکلی که دارم اینه که این شاخه و اون شاخه شدن دست من نبوده! یه جورایی خواست خدا بوده!

بعد هم تو هر شاخه ای که رفتم خیلی خوب نتیجه گرفتم .. اما یه مشکلی که وجود داره اینه که اگر انرژی مو تو یه شاخه مصرف میکردم خیلی خیلی موفق تر می بودم .. شاید یکی از اشتباهاتم ادامه تحصیله ! الان من شغلم هم مهندسیه هم بیزینس ! هی میخوام به بیزینسم با آرامش خیال برسم ... درسم اذیت میکنه! درسمو موفق نمیشم روحیه م خراب میشه .. مجبورم تو کارم کم بذارم تا بیشتر به درس برسم!

جالبه لیسانس مکانیک بودیم کلی زحمت کشیدیم تو زمینه های مکانیکی ! حالا رشته م ابزار دقیقه میگن بهتره بریم plc یاد بگیریم!

جالبه برای همه ی اینکارا هم انرژی دارم! ولی بعضی وقتا که میخوام سرمو بذارم رو بالش بخوابم به این کارایی که دارم انجام میدم فکر میکنم .. یه جوری وحشتناک به نظر میاد!

• Like 9
لینک به دیدگاه

منم خدارو شکر راضیم،چون تا حالا به هر چی که خواستم رسیدم...و ایشالا از این به بعدشم میرسم...

کلا عادت دارم به اندازه آرزوهام تلاش میکنم...

• Like 11
لینک به دیدگاه
من یه مشکلی که در زندگی داشتم از این شاخه به اون شاخه شدنمه! ولی یه مشکلی که دارم اینه که این شاخه و اون شاخه شدن دست من نبوده! یه جورایی خواست خدا بوده!

بعد هم تو هر شاخه ای که رفتم خیلی خوب نتیجه گرفتم .. اما یه مشکلی که وجود داره اینه که اگر انرژی مو تو یه شاخه ای که مصرف میکردم خیلی خیلی موفق تر می بودم .. شاید یکی از اشتباهاتم ادامه تحصیله ! الان من شغلم هم مهندسیه هم بیزینس ! هی میخوام به بیزینسم با آرامش خیال برسم ... درسم اذیت میکنه! درسمو موفق نمیشم روحیه م خراب میشه .. مجبورم تو کارم کم بذارم تا بیشتر به درس برسم!

جالبه لیسانس مکانیک بودیم کلی زحمت کشیدیم تو زمینه های مکانیکی ! حالا رشته م ابزار دقیقه میگن بهتره بریم plc یاد بگیریم!

جالبه برای همه ی اینکارا هم انرژی دارم! ولی بعضی وقتا که میخوام سرمو بذارم رو بالش بخوابه به این کارایی که دارم میکنم فکر میکنم .. یه جوری وحشتناک به نظر میاد!

این شاخه به شاخه شدنو خوب گفتی...

من خودمم رشتم برق قدرته و از طرفی هم عاشق ابزار دقیقم...واسه همین خاطر دارم از یه طرف لیسانس برق قدرتو میگیرم از یه طرفم دارم تو شاخه ابزار دقیق و plc فعالیت میکنم...

منم بهت پیشنهاد میکنم که دنبال plc رو بگیری،به خدا که خیلی شیرینه...

• Like 9
لینک به دیدگاه
این شاخه به شاخه شدنو خوب گفتی...

من خودمم رشتم برق قدرته و از طرفی هم عاشق ابزار دقیقم...واسه همین خاطر دارم از یه طرف لیسانس برق قدرتو میگیرم از یه طرفم دارم تو شاخه ابزار دقیق و plc فعالیت میکنم...

منم بهت پیشنهاد میکنم که دنبال plc رو بگیری،به خدا که خیلی شیرینه...

من میگم در بدبینانه ترین حالت ما در هر تخصصی یا شغلی که هستیم فقط 5 درصد از مردم جامعه رو تشکیل میدیم .. یعنی بقیه ی جامعه زمینه ای متفاوت از ما دارن .. پس ما اگر در کارمون قوی باشیم و متخصص حتما اون 95 درصد نیازمند خدمات کامل ما هستن

اما وقتی ما میریم به سمت بدست آوردن تخصص های گوناگون ! این باعث میشه که تو هیچ کدوم از کارها خیلی عالی نتونیم موفق بیرون بیایم و اگر هم خدمات دهنده به جامعه باشیم بهترین نخواهیم بود و بازار از دست ما میره!

به نظرم تو شرایط فعلی باید خودمونو مجبور کنیم که تو یه شاخه حرکت کنیم و تو اون موفق بشیم:icon_redface:

باور کنید ما هنوز تو تراش دادن یه رزوه ی پیچ مشکل داریم! بعد میریم تو مایه ی کارهای خارق العاده !!! در حالی که خیلی ها دنبال یه پیچ درست رزوه شده هستن!

• Like 5
لینک به دیدگاه
من میگم در بدبینانه ترین حالت ما در هر تخصصی یا شغلی که هستیم فقط 5 درصد از مردم جامعه رو تشکیل میدیم .. یعنی بقیه ی جامعه زمینه ای متفاوت از ما دارن .. پس ما اگر در کارمون قوی باشیم و متخصص حتما اون 95 درصد نیازمند خدمات کامل ما هستن

اما وقتی ما میریم به سمت بدست آوردن تخصص های گوناگون ! این باعث میشه که تو هیچ کدوم از کارها خیلی عالی نتونیم موفق بیرون بیایم و اگر هم خدمات دهنده به جامعه باشیم بهترین نخواهیم بود و بازار از دست ما میره!

به نظرم تو شرایط فعلی باید خودمونو مجبور کنیم که تو یه شاخه حرکت کنیم و تو اون موفق بشیم:icon_redface:

باور کنید ما هنوز تو تراش دادن یه رزوه ی پیچ مشکل داریم! بعد میریم تو مایه ی کارهای خارق العاده !!! در حالی که خیلی ها دنبال یه پیچ درست رزوه شده هستن!

به نظر من باید تو تخصصی که داریم به معنای واقعیه کلمه متخصص باشیم...و کنارش از کارای دیگه سر رشته داشته باشیم چه اشکالی داره...خیلی جاها میتونه کمک کنه....

شمایی که میگی نمیتونم هنوز یه پیچ رزوه کنم باید از همین رزوه کردن پیچ شروع کنی....چه اشکالی داره مگه یه مدت برو تو تراشکاریها به صورت رایگان کار کن...مطمئنن اینجوری وقتی درست تموم شه میتونی هرجا که واسه کار بری جا واسه صحبت کردن داشته باشی...

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من باید تو تخصصی که داریم به معنای واقعیه کلمه متخصص باشیم...و کنارش از کارای دیگه سر رشته داشته باشیم چه اشکالی داره...خیلی جاها میتونه کمک کنه....

شمایی که میگی نمیتونم هنوز یه پیچ رزوه کنم باید از همین رزوه کردن پیچ شروع کنی....چه اشکالی داره مگه یه مدت برو تو تراشکاریها به صورت رایگان کار کن...مطمئنن اینجوری وقتی درست تموم شه میتونی هرجا که واسه کار بری جا واسه صحبت کردن داشته باشی...

منظورم خودم نبودم .. کلا تو ایران منظورم بود یه تولید کننده که قطعات جانبی شو از جاهای دیگه میگیره .. برای پیدا کردن یه پیچ با کیفیت باید در به در بگرده

من چون مهندس کنترل کیفیت یک کارخونه ای هستم .. سر همین پیدا کردن کالا های با کیفیت نمیدونی چقدر باید این ور و اونور بگردم که یه چیز به درد بخور پیدا کنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببخشید میتونم بپرسم برای گفتن این نــــــه قاطع! چقد دهانتون باز شد؟:ws3:

من کلن فکم کوچیکه دهنم از ی اندازه بیشتر باز نمیشه! بعدم نـــــع تلفظش زیاد کشو قوس(?) نداره!

بازم سوالی هست؟ آیا؟

:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من کلن فکم کوچیکه دهنم از ی اندازه بیشتر باز نمیشه! بدم نع تلفظش زیاد کشو قوس(?) نداره!

بازم سوالی هست؟ آیا؟

:ws3:

آخه نع رو که همون نع میگن .. دیگه نـــــــــه نمیگن!

سوال بعدی هم که دیگه اسپم محسوب میشه .. اما میگم .. آیا فک تون کوچیکه دندان تون رو ارتودنسی کردین؟:ws3:

پ.ن :

یا خودتون این اسپم رو پاک کنید .. یا خودم پاک میکنن .. معذرت

• Like 4
لینک به دیدگاه
آخه نع رو که همون نع میگن .. دیگه نـــــــــه نمیگن!

سوال بعدی هم که دیگه اسپم محسوب میشه .. اما میگم .. آیا فک تون کوچیکه دندان تون رو ارتودنسی کردین؟:ws3:

پ.ن :

یا خودتون این اسپم رو پاک کنید .. یا خودم پاک میکنن .. معذرت

:))

بله دقیقن ب خاطر فکه کوچیک مجبوریدم ۴ تا دندون بکشم بعدشم ۳ سال ارتودنسیه ثابت تو دهنم بمونه و این داستان ادامه دارد ک دیگه نمیگم, اسپم هم بشه چی میشه؟ :w02:اسپم داریم تا اسپم! :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...