not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ سلام، خوبید؟ یه سوال؛ تا حالا عاشق شدید؟؟ الآن چی؟ هستید؟؟ اصن به من چه!!! میخوام یه سوال بپرسم، :gnugghender: فرض کنید یه شب سرد و باروونی.......... نه اصن طوفانی شدید سوار موتور خوشکلتون دارید میرید سمت خونه!:ag2f893eg0ja83qr8q: کجا بودید این وقت شب، به خودتون مربوطه حالا تو اون تاریکی متوجه یه سیاهی میشید،:scared9: نزدیکتر که میشید میبینید یه پیرزن خیلی پیرزن!!! و یه آقای دکتر که داره میره به مریض بدحالش سر بزنه و دست برقضا ماشینش خراب شده و .......... و........ و عشقتون اونجاست!!!!:girl_blush2: حالا، فقط موتورتون ظرفیت 2نفر داره، چیکار میکنید؟ کدومو سوار میکنید؟؟ 14 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ تاپیک دعوت کردی ما رو؟ به عشقه میگم این پیرزنه رو کمک کنه برسونه. پیرزن رو چه به موتور سوار شدن یارو دکتره هم میرم میرسونم تا اون طرف جون نداده لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ تاپیک دعوت کردی ما رو؟ تو ته احساسی! تا حالا کسی بهت گفته بود؟!!!! بابا ول کن این انجمنو بزار یه نفس بکشه!!!:vahidrk: توام تو بحثای دیگه ام شرکت کن!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ پیر زن یا دکتر رو چه به من ! -- سومی/ لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ تکراری نیست ؟ نه هست؟ صداشو در نیار کمی با بروبچ اسپم کنیم لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ اگه قول بدن موتورو برگردونن میدم بهشون دو نفری برن... با عشق میریم قدم میزنیم :) لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ پیر زن یا دکتر رو چه به من !-- سومی/ لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ اگه قول بدن موتورو برگردونن میدم بهشون دو نفری برن... با عشق میریم قدم میزنیم :) لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ پیرزنه را که ولش کن یه دفعه از پشت موتور میوفته کار دستمون میده بعدشم عشقمونا و دکی لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ پیرزنه را که ولش کن یه دفعه از پشت موتور میوفته کار دستمون میدهبعدشم عشقمونا و دکی برای پیرزن تاکسی میگیرم:yes: ...عشقمو هم که خب همیشه میبینم و وقت بسیار:girl_yes2:...میمونه دکتر که اونو میبرم تا جون ی ادم رو نجات بده:4chsmu1: من برم گزارش این نخبه هایی که کشفیدمو به رئیس بزرگ بدم:th_running1: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ میرم اونجا برا همشون یه زبون در میارم گازش میگیرم تک و تنها میام لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ موتور رو میدم به دکتر تا سر راه پیرزن رو هم برسونه خودم و عشقم هم پیاده بر میگردیم و از کنار هم بودنمون لذت میبریم لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ میرم اونجا برا همشون یه زبون در میارم گازش میگیرم تک و تنها میام موتور رو میدم به دکتر تا سر راه پیرزن رو هم برسونه خودم و عشقم هم پیاده بر میگردیم و از کنار هم بودنمون لذت میبریم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ الان بایدددد بگی اصلا به من چه ه ه ... چون فردا میان بهت میگن چراااااااااااااا مارو نجات دادی لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ چیه :w000: الان بایدددد بگی اصلا به من چه ه ه ...چون فردا میان بهت میگن چراااااااااااااا مارو نجات دادی به اعصابتون مسلط باشین لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ من که عاشق نشدم ولی احتمالا دکی بندازم ترکم مریض داره بد خدا........................... لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ اخ جون موتور سواری عشقمو سوار میکنم بریم بگردیم:spiteful: برای اون دکترو پیرزنم یه ماشین دربست میگیرم:w73: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ به اعصابتون مسلط باشین نمیشهههههه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده