Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ بعد از مقایسه تصویری مهمانداران ایرانی مهمان دار هواپیمـــــــــــــــــــ ــــــــــــا....!!!!....مقایسه تصویری امروز یه نیگاهم به یونیقرم های زنان پلیس دیگر نقاط جهان میندازیم :icon_pf (34):خاک تو سرمون پلیسامونم کریهل منظرن به نظر من اول روسیه بعد انگلیس سوئد آمریکا اندونزی کانادا البته همشون بعد از ایرانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Police Women Around the World Women in uniform… How nice it can be? Pictures of police women around the world. 47 pictures of armed beauty in uniform. 2 - Poland Police Woman 3 - Iraq Police Woman 4 - Japan Police Woman 5 - Iran Police Women 6 - Malaysia Police Woman 7 - Holland Police Woman 8 - Singapore Police Women 9 - Peru Police Woman 10 - Pakistan Police Women 11 - Israel Police Woman 12 - British Police Woman 13 - Chile Police Women 14 - China Police Women 15 - Dominican Republic Police Woman 16 - India Police Women 17 - Jordan Police Woman 18 - Norway Police Woman 19 - South Korea Police Woman 20 - Philippines Police Women 21 - Yemen Police Women 22 - Sweden Police Women 23 - Taiwan Police Women 24 - USA Police Woman 25 - Nicaragua Police Women 26 - North Korea Police Woman 27 - Lithuania Police Woman 28 - Indonesia Police Woman 29 - Romania Police Woman 30 - Hungary Police Woman 31 - Finland Police Woman 32 - Cuba Police Woman 33 - Cyprus Police Women 34 - Zambia Police Woman 35 - Kuwait Police Women 36 - France Police Woman 37 - Serbia Police Woman 38 - Algeria Police Women 39 - Singapore Police Woman 40 - Canada Police Woman 41 - Germany Police Woman 42 - Iceland Police Women 43 - Colombia Police Woman 44 - Egypt Police Woman 45 - Italy Police Woman 46 - Ukraine Police Women 47 - Russia Police Woman 1- Austria Police Women ______________________________________ بحرینی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام __________________________________________________ ________________________________________________ پاکستان _________________ افسران ایرانی ______________ 29 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ نه کریه المنظر نیستن، طفلیا اجازه ندارن ابروهاشونم وردارن!!! این رنگای داغونم میپوشن، دیگه بدتر!!:84eb3ampc0vsywihe0i آخه ما پلیس مردامونم ضایعن بس که بی سلیقه ایم 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ نه بابا کلمبیا که داغونتر مصر و نیگا نکردی پَ 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ نه کریه المنظر نیستن، طفلیا اجازه ندارن ابروهاشونم وردارن!!! این رنگای داغونم میپوشن، دیگه بدتر!!:84eb3ampc0vsywihe0iآخه ما پلیس مردامونم ضایعن بس که بی سلیقه ایم آخی طفلیارو مگه مجبور کردن برن....اینا از بچگی ابرو وسیبیل پرپشت دارن تا.....اون دنیا محشور بشن 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ آخی طفلیارو مگه مجبور کردن برن....اینا از بچگی ابرو وسیبیل پرپشت دارن تا.....اون دنیا محشور بشن نه ربطی نداره! اولا که دیگه حالا کسی لزوما عاشق کارش نیست! بعدشم به اعتقاد ربطی نداره 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ سنگاپوری ام مردیه ماشالا واسه خودش 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ بابا مسخره نکنید مردمو گناه دارن. برن گمشن نصفشون که انگار اومدن مهمونی آخه آدم با دامن و اون کفشا میتونه بدوه؟! اگه رژه هم باشه بازم مسخرست. قربونشون برم ایرانیام انگار چادرو بذارن پایین دین و ایمونشون فرت افراط و تفریط اینه ها 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بابا مسخره نکنید مردمو گناه دارن. برن گمشن نصفشون که انگار اومدن مهمونی آخه آدم با دامن و اون کفشا میتونه بدوه؟! اگه رژه هم باشه بازم مسخرست. قربونشون برم ایرانیام انگار چادرو بذارن پایین دین و ایمونشون فرت افراط و تفریط اینه ها حالا مثلا شلوارم پاشون کنن بازم میتونن بدیو بدیو کنن؟ خب مسخره ان دیگه اصلاح که نمیشه کردشون 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بچگیها که فیلم خارجی نگاه میکردم، آرزوم بود که وقتی بزرگ شدم پلیس بشم ولی وقتی بزرگتر شدم، کاملا پشیمون شدم 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بچگیها که فیلم خارجی نگاه میکردم، آرزوم بود که وقتی بزرگ شدم پلیس بشمولی وقتی بزرگتر شدم، کاملا پشیمون شدم منم مهماندارارو دیدم از خلبان شدن پشمون شدم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ معلم اخلاق وارد میشود بابا چی کار خودشون دارید؟!! قراره فقط ظاهرشون اونم از نظر تیپ بررسی بشه نه چهره هاشون توی ایران کسایی میرن تو نیرو که نیاز مالی داشته باشن یا قصد ازدواج نداشته باشن چون خلق و خوی مردونه میگیرن و دیگه نمیشه کاریش کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ معلم اخلاق وارد میشود بابا چی کار خودشون دارید؟!! قراره فقط ظاهرشون اونم از نظر تیپ بررسی بشه نه چهره هاشون توی ایران کسایی میرن تو نیرو که نیاز مالی داشته باشن یا قصد ازدواج نداشته باشن چون خلق و خوی مردونه میگیرن و دیگه نمیشه کاریش کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مطمئنی؟؟ قصد ندارن واسه ازدواج ؟مگه راهبه ان؟؟ برن راننده اتوبوس شن اینقدر مردن 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ مطمئنی؟؟قصد ندارن واسه ازدواج ؟مگه راهبه ان؟؟ برن راننده اتوبوس شن اینقدر مردن کسایی که من دیدم وقتی رفتن تو نیرو دیگه ازدواج نکردن یا خیلی دیر ازدواج کردن و معمولا زندگی های خوبی ندارن نظام جای زن نیست مرداشم تو این نظام کم میارن چه برسه به زنا:icon_razz: من که خیری ازشون ندیدم 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ مردم از این تاپیک بحث بر انگیزیت که ترکشش به دفتر ما هم گرفته حداقل زیرش بحث رو هدایت کن تا فقط اون نقد و برسی که زدی الکی نباشه هر چند من هر چی فکر میکنم چیز زیادی برای بحث و نقد نداره ولی شاید خودت بتونی هدایتش کنی 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ در اصل هم باید همین شکلی باشن که ملت جرئت نکنن خلاف بکنن تو اون کشورا آدم هی دوست داره خلاف کنه 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ در اصل هم باید همین شکلی باشن که ملت جرئت نکنن خلاف بکننتو اون کشورا آدم هی دوست داره خلاف کنه توی اون کشوذها زیاد به پلیس زن احتیاج نمیشه بیشتر نقش همراه داره یا اگرم پلیس تمام امکانات مردونه در اختیارشه مثلا قک کن تو ایران تو یه درگیری پلیس زن میتونه مردارو بگیره ؟؟اینا بیشتر بدرد همون ارشاد میخورن:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ولی انگلیس و آلمان از همه قشنگتر بودن ولی برا فرانسه واقعا مردانگی ازش میبارید لامصـــــــــــــــــب:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بهترین پلیس های زن در طول تاریخ مربوط به روسیه ـس ! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده