partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ اقا میفروشم م م کسی خریدار هستش:hapydancsmil: بلو بابا ... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ pesare irani کاربر ممتاز آهنگ بعدی رو وقتی پسر ایرانی خوابید اضافه میکنم 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ pesare irani کاربر ممتاز آهنگ بعدی رو وقتی پسر ایرانی خوابید اضافه میکنم اگه اینه تا صبح بیدار میمونه تا تو اهنگو بزاری 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ 7- توی یک دیوار سنگی از گوگوش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ pesare irani کاربر ممتاز آهنگ بعدی رو وقتی پسر ایرانی خوابید اضافه میکنم اگه اینه تا صبح بیدار میمونه تا تو اهنگو بزاری ساعت 6:30 دقیقه بگم 8 برای کی هستش برا جذاب شدن نمیگم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ 8 - اگه به تو نمی رسم از حمید عسگری :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَ دیشب چقد بیدار موندم این شماره 8 و بذاره مهندااااااااااااااااااا آخرم بلت نبودم:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ یکی دیگه هم الان بزارین خاموشی که دیگه ... الان اگه بذارم پسر ایرانی حدس میزنه باز 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ خاموشی که دیگه ... الان اگه بذارم پسر ایرانی حدس میزنه باز شهر در امن وامان است اسوده بخوبید مهند هیچی قرار نداده 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1- عارف بگذر ز من ای آشنا 1. عارف بگذر ز من ای آشنا دوست داشتم منم بگم خو 1- شبیه یکی از اهنگای ابیِ 1. عارف بگذر ز من ای اشنا 1 که خیلی شبیه آهنگهای داریوشه آهنگ اول " بگذر ز من ای آشنا ، از عارف " بود 20 امتیاز به Silence. ________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 معلومه خیلی قدیمیه ها صدای سوزن گرامافون داره توش میاد چرا عمرم فکرنکنم قد بده بفهمم مالل کدوم خواننده هست آهنگ دوم "سگ هار ، از شاهین نجفی" بود بازم شاهین نجفی رو هیشکی نتونست بحدسه ، یکم شاهین نجفی گوش کنید بابا آبرومونو بردین _________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 خوانندش ابی نیست؟ 3 شبیه آهنگ ابیی هست ..برج و کبوترش فکرکنم آهنگ سوم "داداشی ، از شادمهر " بود اینم هیشکی نحدسید _____________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4- اندی ای دختر صحرا نیلوفر 4-ای دختر صحرا نیلوفر رو اندی و کورس خوندن فارز هم خونده 4 دختر صحرا نیلوفررررررر 4. اندی کوروس ؟؟ 4 : ای دختر صحرا نیلوفر 4- نیلوفر (فارز) 4-نیلوفر اندی که همه گفتن آهنگ چهارم "نیلوفر ، از اندی و فارز " بود 20 امتیاز به Silence. _______________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 فکر کنمl از شکیرا آهنگ wolf 5 از شکیرا آهنگ she's wolf 5 از شکیرا آهنگ she's wolf 5- شکیرا (اسم اهنگشو نمیدونم) آهنگ پنجم " She Wolf از Shakira " بود 20 امتیاز به panisa ___________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من فقط از اینکه زود رسیدم خوشحالم حرف دیگه ای ندارم گوش میدادم خانواده هم شنیدن فرمودن که شماره 6 ماله امیده 6-یه حلقه طلایی معین 6 هم حلقه طلایی معین 6 یه حلقه طلایی می خوام برات بیارم معین معین یه حلقه طلایی اسمتو روش نوشتم 6-معین ( یه حلقه طلایی):w31: 6: یه حلقه طلایی اسمتو روش نوشتممی خوام بیام دستت کنم بیای به سرنوشتم معین آهنگ ششم" حلقه ی طلایی ، از معین " بود 20 امتیاز به mim-shimi ______________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هفت گوگوش یک دیوار سنگی دو تا پنجره اسیرن. دو تا خسته دو تا تنها یکیشون تو یکیشون من. 7- توی یک دیوار سنگی از گوگوش آهنگ هفتم" دو پنجره ، از گوگوش" بود 20 امتیاز به pesare irani:a030: ___________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 - اگه به تو نمی رسم از حمید عسگری آهنگ هشتم " اگه به تو نمیرسم ، از حمید عسکری " بود 20 امتیاز به *Mina* *************** مرسی از تمام دوستانی که شرکت کردن :w72: 10 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ نمیشه که تو یه دوره ، به یه نفر دوبار امتیاز بدید ... مگه نه mim-shimi؟ ئه میم شیمی هم امتیاز داره ... پس به *mini* بدید ... (بعد با هم امتیاز رو نصف میکنیم ...) 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ نمیشه که تو یه دوره ، به یه نفر دوبار امتیاز بدید ... مگه نه mim-shimi؟ ئه میم شیمی هم امتیاز داره ... پس به *mini* بدید ... (بعد با هم امتیاز رو نصف میکنیم ...) امتیازو کی داده کی گرفته بابا برو یه آموزش فوتوشاپ جدید بزن حوصله مون سر رفته 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ مهند واسه اینکه زود رسیدم این دفعه بهم امتیاز نمیدی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ امتیازو کی داده کی گرفته بابا برو یه آموزش فوتوشاپ جدید بزن حوصله مون سر رفته خدایی قسمت اولو راست میگه... این همه شرکتیدم اما به چِشَم اون 20 امتیازِ لامصبو ندیدم:icon_pf (34): مهند خدایی امتیازا رو چیکا میکنی؟ میری قاقا لیلی میخری باهاشون؟؟ امتیازمو بده 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ مهند واسه اینکه زود رسیدم این دفعه بهم امتیاز نمیدی؟؟؟ چرا ... تازه یه مدالم گفتم واسه کسایی که زود میرسن به این مسابقه طراحی کنن 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ خدایی قسمت اولو راست میگه...این همه شرکتیدم اما به چِشَم اون 20 امتیازِ لامصبو ندیدم:icon_pf (34): مهند خدایی امتیازا رو چیکا میکنی؟ میری قاقا لیلی میخری باهاشون؟؟ امتیازمو بده والا من امتیازارو که همیشه به ممد اینا میگم اضاف کنن این بنفشا هم شاهدن! ولی دیگه ممد اضافه میکنه یا نه اطلاع ندارم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ والا من امتیازارو که همیشه به ممد اینا میگم اضاف کنن این بنفشا هم شاهدن! ولی دیگه ممد اضافه میکنه یا نه اطلاع ندارم ممد میبره میزاره توو خزانه انجمن...شاید به کار بیاد 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ امتیازو کی داده کی گرفته بابا برو یه آموزش فوتوشاپ جدید بزن حوصله مون سر رفته بلو بابا ... حق ملت رو میخوری ... دیگه آموزش بی آموزش ... من مرخصی ام ... :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگذر ز من ای آشنا ، از عارف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سگ هار ، از شاهین نجفی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داداشی ، از شادمهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیلوفر ، از اندی و فارز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام She Wolf از Shakira برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حلقه ی طلایی ، از معین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو پنجره ، از گوگوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه به تو نمیرسم ، از حمید عسکری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده