رفتن به مطلب

اکثر جهش های ژنی از پدرهای مسن به فرزندان به ارث می رسد

ارسال های توصیه شده

پژوهشگران علوم پزشکی در ایسلند می گویند نتایج تحقیقات تازه آنان تایید می کند که برخی مشکلات روحی و اختلالات ژنتیکی ممکن است با بچه دار شدن مردان در سنین بالا مرتبط باشد .

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از بی بی سی ، یک گروه تحقیقاتی در ایسلند دریافته است تعداد موتاسیون یا جهش های ژنی در فرزندان در ارتباط مستقیم با سن پدر است.

ی

ک محقق ارشد به مردان جوانی که می خواهند دیرتر خانواده تشکیل بدهند، توصیه می کند اسپرم های خود را منجمد کنند و نگه دارند.

نتایج این تحقیق در مجله نیچر منتشر شده است. بر اساس گفته های دکتر کاری استیونسن که رهبری این گروه تحقیق را بر عهده دارد، سن پدر برای سلامت کودک تعیین کننده تر و موثرتر از سن مادر است.

به گفته دکتر استیونسن، جامعه نسبت به سن مادر حساس تر از سن پدر است اما به غیر از سندروم داون، به نظر می رسد که اختلالاتی چون اسکیزوفرنی و اوتیسم تحت تاثیر سن پدر هستند نه مادر.

تیم دکتر استیونسن دی ان ای ۷۸ والد و فرزندانشان را مورد آزمایش قرار داد. این تحقیق نشان داد که بین تعداد جهش های ژنی یا تغییرات دی ان ای با سن پدر ارتباط متقابل وجود دارد. تعداد موتاسیون ها یا جهش های ژنی با افزایش سن پدر، زیاد می شوند.

در این تحقیقات معلوم شده که ۹۷ درصد جهش های ژنی که به فرزندان به ارث می رسد از پدرهای مسن تر است.

سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید، منجمد کردن اسپرم مردان جوان برای استفاده در آینده، علاوه بر اینکه تصمیم شخصی هوشمندانه ای است، برای سلامت عمومی هم ارزشمند است. چنین عملی از زوال ژنی جمعیت انسان ها جلوگیری می کند.

با این همه، هنوز تحقیقات بیشتری لازم است تا ارتباط بین ژنتیک و اوتیسم معلوم شود.

• Like 10
لینک به دیدگاه
چقدر جالب همیشه می گفتن سن زیاد زن خطرناک هست.

اوتیسم خیلی وحشتناک داره زیاد میشه .

بیشتر از خود خانواده ها این بچه ها هستن که اذیت میشن:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چقدر جالب همیشه می گفتن سن زیاد زن خطرناک هست.

اوتیسم خیلی وحشتناک داره زیاد میشه .

حالا چی هست این اوتیسم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا چی هست این اوتیسم؟

این توضیحش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

در ظاهر بعضی هاشون شاید مشخص نباشه ولی تمرکز ندارن و نمی تونن خوب با جمع ارتباط برقرار کنن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
حالا چی هست این اوتیسم؟

دَرخودماندِگی یا اوتیسم (به

: Autism) نوعی
(از نوع روابط اجتماعی) است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیر طبیعی مشخص می‌شود. علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز می‌کند و علّت اصلی آن ناشناخته‌است. این اختلال در پسران شایع تر از دختران است. وضعیت
،
، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز درخودماندگی ندارد. این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی تأثیر می‌گذارد. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی، مشکل دارند. این اختلال ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار می‌سازد. در بعضی موارد رفتارهای خود آزارانه و پرخاشگری نیز دیده می‌شود. در این افراد حرکات تکراری (دست زدن، پریدن) پاسخ‌های غیر معمول به افراد، دلبستگی به اشیا و یا مقاومت در مقابل تغییر نیز دیده می‌شود و ممکن است در حواس پنجگانه (بینایی، شنوایی، بساوایی، بویایی و چشایی) نیز حساسیت‌های غیر معمول نشان دهند. هستهٔ مرکزی اختلال در درخودماندگی، اختلال در ارتباط است.

• Like 5
لینک به دیدگاه
این توضیحش

در ظاهر بعضی هاشون شاید مشخص نباشه ولی تمرکز ندارن و نمی تونن خوب با جمع ارتباط برقرار کنن.

خوندم متوجه نشدم صرفا برای کودکان هست یا فردی در سن و سال من هم می تونه داشته باشه این بیماری رو..

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوندم متوجه نشدم صرفا برای کودکان هست یا فردی در سن و سال من هم می تونه داشته باشه این بیماری رو..

از کودکی بروز پیدا میکنه علائمش از کودکی هست

بعید میدونم تو سن و سال بالاتر بروز کنه:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورت از اختلاف سن چیه بابا شـــاه؟!!:ws3:

ببین دختریم منظور اختلاف سنی بین والد و ولد می باشد.:ws37:در چند سالگی پدر شدن خطرناک است؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببین دختریم منظور اختلاف سنی بین والد و ولد می باشد.:ws37:در چند سالگی پدر شدن خطرناک است؟

:ws3:

سن بالا زن یا مرد فرقی نداره هردو مشکل ساز میشه واسه تولد یه بچه سالم :w16:

قبل از این تصور میشد سن بالای مادر باعث جهش ژنتیکی میشه ولی حالا مشخص شد که سن بالای پدر هم میتونه مشکل ساز باشه

واسه خانومها معمولا بالای 35 سال هستش ولی تا 40 سال میتونه کنترل بشه

در رابطه با آقایون چیزی نشنیده ام تا حالا

• Like 7
لینک به دیدگاه
حالا راه حلش زود ازدواج کردنه؟:ws3:

خیلی هم الان میشه:banel_smiley_4:

راه حلش اینه که نزاری 50 سالت بشه بعد یادت بیوفته دلت بچه میخواد:w02:

اگه زن و مرد توی سن مناسبی بچه دار بشن هم برای خودشون خوبه هم بچه ها.....بچه ها از بهره هوشی مناسبی برخوردار میشن والدین صبر و حوصله بیشتری برای تربیت بچه دارن و....

• Like 4
لینک به دیدگاه
راه حلش اینه که نزاری 50 سالت بشه بعد یادت بیوفته دلت بچه میخواد:w02:

اگه زن و مرد توی سن مناسبی بچه دار بشن هم برای خودشون خوبه هم بچه ها.....بچه ها از بهره هوشی مناسبی برخوردار میشن والدین صبر و حوصله بیشتری برای تربیت بچه دارن و....

خوب سن مناسبش کیه؟:gnugghender:

یعنی میشه گفت بچه اول باهوشترین بچه هست؟:ws38::hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب سن مناسبش کیه؟:gnugghender:

یعنی میشه گفت بچه اول باهوشترین بچه هست؟:ws38::hapydancsmil:

نباید سن والدین خیلی پایین یا بالا باشه:a030:

نه....اولین یا دومین بچه بودن معیار درستی واسه سنجش هوش نیست

هستند خانواده هایی که فرزند اولشون سندرون داون داره ولی بچه دوم سالمه و حتی میشه گفت باهوشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

این بیماری بیشتر در کودکی دیده میشه...بیماری وحشتناکیه..ولی تحت نظر یه روانشناس کودک میتونه بهتر شه

این بچه ها نه تنها به حرفی گوش نمیدن بلکه ارتباط چشمی هم برقرار نمیکنن

ایشالا همه این بچه ها خوب شن واقعا برای والدینشون دردناکهhanghead.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه
این بیماری بیشتر در کودکی دیده میشه...بیماری وحشتناکیه..ولی تحت نظر یه روانشناس کودک میتونه بهتر شه

این بچه ها نه تنها به حرفی گوش نمیدن بلکه ارتباط چشمی هم برقرار نمیکنن

ایشالا همه این بچه ها خوب شن واقعا برای والدینشون دردناکهhanghead.gif

پارسال یه مطلب خوندم راجع به کی از همین بچه ها

یه دختر بود که برادرش سعی میکرد بهش تایپ کردن یاد بده بعد از چند سال که برادر ازش قطع امید میکنه دختر آروم آروم سعی میکنه که تایپ کنه زمانی که یاد گرفت تایپ کنه شروع کرد به توصیف حالاتی که بهش دست میده

بچه هایی که دچار اوتیسم هستن گاهی با خودشون درگیر میشن و شروع میکنن به خود زنی هیچ وقت هیچ کسی نتونست بفهمه که چرا اونا دچار این حالت میشن

تا اینکه این دختر یه پنجره جدیدی رو به این بیماری باز کرد یادمه نوشته بود :

وقتی که من شروع میکنم به زدن خودم احساس یه فردی رو دارم که یه عالمه مورچه از سر و تنش بالا میره

من سعی میکنم که مورچه هارو از خودم جدا کنم....مورچه هایی که مدام تمام تن منو گاز میگیرن.....حتی نمیتونین حال منو تصور کنین و....

این حرفا باعث شده بود والدین این بچه ها که گاهی از این رفتارا خسته میشدن با ملایمت بیشتری با بچه هاشون رفتار کنن:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...