Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ خانواده خیلی مهمه ولی وحدان طرفه که میگه چه رفتاری انجام بده زیاده خواهی بیماریه که نسل حال من درگیرشه یکی با دزدی یکی با دختر بازی یکی با مواد بیشتر ....سخته تو این شرایط گرفتار رفیق ناباب نشد وقتی هانواده از اون حالت سنتی در میاد و روابط به شکلی میشه که هرکس از سر لحبازی یا بیخیالی خانواده میره تو اجتماع صبحی گوشی من و دزدین نمیدونم از صبح تا حالا گیجم که چرا حواسم نبوده ...هرچی هم زنگ میزنم خاموشه.....این روزا همه چی خطره استرسه ترسه واسه من...دیگه بریدم از ایران ..... 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ چرا همش میگین مردا بی غیرت شدن زنها و دخترا هم بی حیا شدن 11 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ غیرت اون نیست که زنو بچت جرات خندیدن نداشته باشن و بی غیریتیم این نیست که به دختر خالت بگی چه خوشکل شدی حرفام زیاده ولی کو گوش شنوا 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ غیرت اون نیست که زنو بچت جرات خندیدن نداشته باشن و بی غیریتیم این نیست که به دختر خالت بگی چه خوشکل شدی حرفام زیاده ولی کو گوش شنوا خو بگو 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بجز چندتا پست اول نتونستم بقیه رو بخونم ولی خدا رفته گان همتون رو رحمت کنه من که نتونستم پدر بزرگام رو ببینم ولی مادر بزرگام رو دیدم مادر بزرگ پدریم 8 سالم بود که به رحمت خدا رفت و نتونستم گوشه ای از زحمت هایی که واسم کشیده بود رو جبران کنم ولی اون موقع هم ارزش و احترام خاص واسه ایشون قائل بودم. ولی مادر بزگ مادریم تا همین یکی دو سال پیش زنده بود و هر موقع می رفتم دیدنش اول از همه دستش رو می بوسیدم و بعد باهاش رو بوسی می کردم تا جایی هم که تونستم واسه ایشون احترام گذاشتم حتی روزهای آخر عمرشون که میض بود و جراحی کرده بود خودم زخماش رو پانسمان می کردم روحشون شاد و یادشون گرامی باد ولی در مورد اینکه مردها ازرش و ابهت گذشته رو ندارن باهاتون موافقم شاید اگه بیستر بخوایم در این مورد حرف بزنیم دختر خانم های عزیز بگن گه بد بینیم یا اینکه عقب مونده ایم و شرایط اونهارو نمی تونیم درک کنیم ولی یه چیزهایی هست که مردها نمی تونن قبول کنن که هرچه قدر هم بخواهیم توضیح بدیم شاید دختر خانم های عزیز قبول نکنن البته این رو بخاطر پستهایی که توی چند تاپیک مختلف دیدم میگم توی اون تاپیک ها هم با آتروس عزیز در این مورد خیلی مخالفت کردن. اما من به شخصه به این موضوع رسیدم که مردم ما خیلی چیزها و ارزش هارو به اسم فرهنگ و روشن فکری از دست دادن که تاثیرش همین به قول آتروس عزیز سیب زمینی شدن مردای امروز شده 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ چرا همش میگین مردا بی غیرت شدن زنها و دخترا هم بی حیا شدن بی غیرت شدین دیگه حیاء یه زن میتونه به غیرت شوهرش هم ربط داشته باشه خانواده خیلی مهمه ولی وحدان طرفه که میگه چه رفتاری انجام بده زیاده خواهی بیماریه که نسل حال من درگیرشه یکی با دزدی یکی با دختر بازی یکی با مواد بیشتر ....سخته تو این شرایط گرفتار رفیق ناباب نشد وقتی هانواده از اون حالت سنتی در میاد و روابط به شکلی میشه که هرکس از سر لحبازی یا بیخیالی خانواده میره تو اجتماع صبحی گوشی من و دزدین نمیدونم از صبح تا حالا گیجم که چرا حواسم نبوده ...هرچی هم زنگ میزنم خاموشه.....این روزا همه چی خطره استرسه ترسه واسه من...دیگه بریدم از ایران ..... راستش من با جا زدن مخالفم....باید موند و از نو ساخت همونجوری که دوس داریم باشه کشورمون...خونمون ....وطنمون.....همه کسایی که دوسشون داریم 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ بی غیرت شدین دیگه حیاء یه زن میتونه به غیرت شوهرش هم ربط داشته باشه راستش من با جا زدن مخالفم....باید موند و از نو ساخت همونجوری که دوس داریم باشه کشورمون...خونمون ....وطنمون.....همه کسایی که دوسشون داریم من همه پست هارو نخوندم ولی چند تایی که خوندم دیدم حرف از بی غیرتی مردا آووردن... کی بی غیرت شده؟ نمیدونم کجا زندگی میکنید...ولی اینجایی که من زندگی میکنم نقل این صحبتایی که میکنید نیست...همه مرداش ابهت دارن جوریی که چپ نیگا میکنن طرف خودشو خراب میکنه... حیا یه زن اول به خودش ربط داره...اونوخت حیا یه زن چجوری میتونه به غیرت شوهرش بستگی داشته باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ من همه پست هارو نخوندم ولی چند تایی که خوندم دیدم حرف از بی غیرتی مردا آووردن... کی بی غیرت شده؟ نمیدونم کجا زندگی میکنید...ولی اینجایی که من زندگی میکنم نقل این صحبتایی که میکنید نیست...همه مرداش ابهت دارن جوریی که چپ نیگا میکنن طرف خودشو خراب میکنه... حیا یه زن اول به خودش ربط داره...اونوخت حیا یه زن چجوری میتونه به غیرت شوهرش بستگی داشته باشه؟ خشم اژدها.... ما تو این تاپیک جمع نبستیم ولی نمیشه از حق هم گذشت...مردایی که هیچ تعصب و غیرتی رو دختر ویا همسرشون ندارن کسایی که فکر میکنن بی بند وباری زنشون نشون دهنده روشن فکری مرده ببین هر زنی یه حجب و حیایی داره....وقتی مرد به مرحله سیب زمینی شدن میرسه دیگه حجاب زنش براش مهم نمیشه و زن برای اینکه بتونه شوهرشو تو چنگ خودش داشته باشه حاضر هر کاری بکنه 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ خشم اژدها.... ما تو این تاپیک جمع نبستیم ولی نمیشه از حق هم گذشت...مردایی که هیچ تعصب و غیرتی رو دختر ویا همسرشون ندارن کسایی که فکر میکنن بی بند وباری زنشون نشون دهنده روشن فکری مرده ببین هر زنی یه حجب و حیایی داره....وقتی مرد به مرحله سیب زمینی شدن میرسه دیگه حجاب زنش براش مهم نمیشه و زن برای اینکه بتونه شوهرشو تو چنگ خودش داشته باشه حاضر هر کاری بکنه راسش دیدم همش حرف از بی غیرتی مدا اومده این بود که خیلی بهم برخورد...شاید یه خورده تند رفتم معذرت میخوام... اون عده از افرادی که این کارارو روشن فکری میدونن دلایل خودشونو دارن...هزار ماشالا هم کم نیستن اینجور افراد...خب اینا جوری بزرگ شدن که واقعا نمیتونن تغییر کنن و به نظر من آدمای بی غیرتی نیستن...آدمای بی غیرت اونایی که تو محیطی مثل دانشگاه تا یه دختر رو میبینن سری صداشونو نازک میکنن که آدم با دختر اشتباه میگیرشون... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ راسش دیدم همش حرف از بی غیرتی مدا اومده این بود که خیلی بهم برخورد...شاید یه خورده تند رفتم معذرت میخوام... اون عده از افرادی که این کارارو روشن فکری میدونن دلایل خودشونو دارن...هزار ماشالا هم کم نیستن اینجور افراد...خب اینا جوری بزرگ شدن که واقعا نمیتونن تغییر کنن و به نظر من آدمای بی غیرتی نیستن...آدمای بی غیرت اونایی که تو محیطی مثل دانشگاه تا یه دختر رو میبینن سری صداشونو نازک میکنن که آدم با دختر اشتباه میگیرشون... من با تعریفت از بی غیرتی مخالفم اونایی که دم از روشن فکری میزنن بعضی هاشون تو خانواده های با اصل و نسب بزرگ شدن ولی جو حاکم بر جامعه و نبود جنبه و فرهنگ استفاده از خیلی چیزا مثل اینترنت و ماهواره و.... باعث میشه این جور آدما احساس روشن فکری کنن و زن و دخترشون رو بدون کنترل تو جامعه رها کنن منظورم از کنترل فقط دونستن اینکه کجا هستن و کی میان هستش کسی که زن وبچه خودشو به خاطر حرف و فکر مردم اینجوری به ورطه نابودی بکشونه بی غیرته وقتی فقط این براش مهمه که مردم پیش خودشون بگن که چه مرد متمدن و روشن فکریه....!! 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ من با تعریفت از بی غیرتی مخالفم اونایی که دم از روشن فکری میزنن بعضی هاشون تو خانواده های با اصل و نسب بزرگ شدن ولی جو حاکم بر جامعه و نبود جنبه و فرهنگ استفاده از خیلی چیزا مثل اینترنت و ماهواره و.... باعث میشه این جور آدما احساس روشن فکری کنن و زن و دخترشون رو بدون کنترل تو جامعه رها کنن منظورم از کنترل فقط دونستن اینکه کجا هستن و کی میان هستش کسی که زن وبچه خودشو به خاطر حرف و فکر مردم اینجوری به ورطه نابودی بکشونه بی غیرته وقتی فقط این براش مهمه که مردم پیش خودشون بگن که چه مرد متمدن و روشن فکریه....!! کاملا با تعریفت موافقم...منم یه همچین منظوری داشتم ولی نتونستم خوب بیان کنم... اینجور افرادی که شما اسم بردی رو من بیشعور هم خطاب میکنم(البته بی ادبی منو ببخشن دوستان) اونا اگه با اصل و نسب بودن این کارارو نمیکردن... منم خیلی از خونواده ها رو میشناسم که خیلی با اصل و نسبن...که به نسبت رفتارهایی که دارن بچه هاشونم خیلی خوب و با شعور بار میانو اهل تفریط و افراط نیستن... 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ من این اقای کشاورزو که میبینم یاد بابام می افتم... سرش سلامت باشه .. اگر زنده بود خونه ماهم مثل خونه پدرسالار میشد.. ولی خب کلا شیوه زندگی ها تأثیر پذیره توی این ورطه غیرتی بودن و متعصب بودن و سیب زمینی شدن.. من به شخصه اگر بهم گیر بدهند که چی بپوش و چکار کن یا چه جور بگرد یاغی تر میشم .و بهمین خاطر کسی ازاین گیرها بهمون نمیده و خودمون صلاح خودمونو تو پوشش و رفتارهای اجتماعی و فردیمون میدونیم و غیر ازچشم چرونها که کلا نمیشه کارشون کرد از دید کسی مشکلی نداریم(انسانهای نرمال).. پوشش زننده فقط برای جلب توجه هست بهتره جای سیب زمینی حساب کردن کسی مشکل اون شخصو حل کنیم.. چه بسا در نقاطی از این کره خاکی بعضیها رو اعدام میکنند به جرم حرف زدن با جنس مخالف مثل دعا ۱۷ساله که زیر مشت و لگد کشتنش.. مردم ظرفیت هیچی رو ندارند نه ازادی مطلق نه تعصب و غیرت بیجا 14 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ خب من اگه زنم یا دخترم یا خواهرم یا دوستم یا اصلا دختر خالم با پوشش بد بره بیرون پوششی که زننده باشه نه معمولی وقتی داره میره بشینم نیگاش کنم بگم عزیزم چه خوشگل شدی این میشه سیب زمینی بودن من جون منم حتما تا اون بره بیرون میرم سراغ زن دیگه ای عمل من عکس عملش اینه که نتونم سوال یا اعتراضی داشته باشم ولی قدیمیا اینحوری نبودنمرد تو خونه بود کسی جرات نداشت بخنده...هی چه دوران خوبی بود یه سوال : ممکنه لطفا سیب زمینی بودن رو کلا از نظر خودت برام تعریف کنی......یکیش به نظر تو این مثالی بود که الان زدی (که البته خودش خیلی زیاد جای بحث داره و در جالت کلی که گفتی موافق نیستم! حالا بگذریم ) به غیر از این دیگه به چه مردایی میگی سیب زمینی؟! با مثال ترجیحا برام بگو لطفا ولی همه انواعشو بگو ببین مثلا یه مثال خیلی سادش من اگه توی اتوبوس باشم و اون قسمت وسط که میله کشی شده هست !! ببینم یه کسی داره اون جا کرم میریزه و یه دختری رو اذیت میکنه طوری که صدا بلند میشه و این جمعیت اطراف هم متوجه قضیه میشن اما هیچ عکس العملی برای دفاع از اون دختر نشون نمیدن، من اونا رو سیب زمینی تعریف میکنم. و چه قدرم که این نوع گونه زیادن !!!! حالا به نظر تو کلا انواع دیگه سیب زمینی کیان به جز مثالی که تو پستی ازت نقل قول گرفتم زدی 17 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ ببين دوست عزيز به نظر من اون خانمي كه از ترس شوهر يا داداش و پدرش بخواد لباس و نوع پوشش را عوض كنه و... درست مساوي با اون مسلموني هس كه از ترس بهشت و جهنم آدم نكشه و يا هركار نهي شده ي ديگه اي انجام نده.... (چه بهتره كه خودش به اين ديد برسه نه از ترس كسي يا چيزي) شما مطمئن باش چه سيب زميني باشي و چه اسفند روي آتيش فرقي نداره.. اگر به زور يا باد كردن رگ گردن بخواي پوشش خانمت را عوض كني دور از چشمت ميشه هموني كه ميخواد.... كلا كار زوركي همينه.. نتيجه معكوس داره 14 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ با مرد سالاری کاملا مخالفم. اما از سیب زمینی شدن مردا هم بدم میاد. یعنی واقعا ما نمیتونیم حد تعادل رو نگه داریم؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ مرد سالاری خوبه.من که خوشم میاد . مرد باید ابهت داشته باشه، میاد خونه داد بزنه ضعیفه شامو بردار بیار 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ من با محدودیت موافق نیستم. مگر در خصوص فردی که تشخیص داده بشه توانایی اتخاذ تصمیم عقلانی نداره. مثل دختر 15 ساله ای که عاشق یه آدم معتاد یا جنایتکار شده. کم نیستن. مورد اینجوری زیاد دیدم. یه وقتی هست یه آدم 30 ساله میخواد به یه معتاد کمک کنه و وارد زندگیش میشه. نمیشه برای این شخص تصمیم گرفت و محدودش کرد. چون قدرت عقلانی برای اتخاذ تصمیماتش داره و عواقب تصمیاتش رو هم میپذیره. دختران و زنانمون رو نباید محدود کنیم. باید جذب کنیم. باید شیفته کنیم. باید آگاهی بدیم. باید به اونها ارزش و احترام بدیم. دختری که عاشق پدر و برادرش باشه از خونه فراری نمیشه. دختری که تو خونه مورد محبت قرار بگیره دنبال محبت بیرون از خونه نمیگرده. دختری که تو خانواده ارزش و اعتبار داشته باشه اینو به عنوان یه دارایی حفظ میکنه. اما اگر ارزش زنانمون و دخترانمون رو ازشون بگیریم دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارن. چیزی واسه حفظ و حراست ندارن. شرفشون متزلزل میشه و اونو به حراج میزارن. شرف و احترام و ارزش یک زن به لاک ناخنش یا چادر روی سرش مربوط نمیشه. به درک درست از دارایی ها و اعتبار و منزلتش مربوط میشه. 19 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ یه سوال :ممکنه لطفا سیب زمینی بودن رو کلا از نظر خودت برام تعریف کنی......یکیش به نظر تو این مثالی بود که الان زدی (که البته خودش خیلی زیاد جای بحث داره و در جالت کلی که گفتی موافق نیستم! حالا بگذریم ) به غیر از این دیگه به چه مردایی میگی سیب زمینی؟! با مثال ترجیحا برام بگو لطفا ولی همه انواعشو بگو ببین مثلا یه مثال خیلی سادش من اگه توی اتوبوس باشم و اون قسمت وسط که میله کشی شده هست !! ببینم یه کسی داره اون جا کرم میریزه و یه دختری رو اذیت میکنه طوری که صدا بلند میشه و این جمعیت اطراف هم متوجه قضیه میشن اما هیچ عکس العملی برای دفاع از اون دختر نشون نمیدن، من اونا رو سیب زمینی تعریف میکنم. و چه قدرم که این نوع گونه زیادن !!!! حالا به نظر تو کلا انواع دیگه سیب زمینی کیان به جز مثالی که تو پستی ازت نقل قول گرفتم زدی یه سوال :ممکنه لطفا سیب زمینی بودن رو کلا از نظر خودت برام تعریف کنی......یکیش به نظر تو این مثالی بود که الان زدی (که البته خودش خیلی زیاد جای بحث داره و در جالت کلی که گفتی موافق نیستم! حالا بگذریم ) به غیر از این دیگه به چه مردایی میگی سیب زمینی؟! با مثال ترجیحا برام بگو لطفا ولی همه انواعشو بگو ببین مثلا یه مثال خیلی سادش من اگه توی اتوبوس باشم و اون قسمت وسط که میله کشی شده هست !! ببینم یه کسی داره اون جا کرم میریزه و یه دختری رو اذیت میکنه طوری که صدا بلند میشه و این جمعیت اطراف هم متوجه قضیه میشن اما هیچ عکس العملی برای دفاع از اون دختر نشون نمیدن، من اونا رو سیب زمینی تعریف میکنم. و چه قدرم که این نوع گونه زیادن !!!! حالا به نظر تو کلا انواع دیگه سیب زمینی کیان به جز مثالی که تو پستی ازت نقل قول گرفتم زدی شما خودت میخوای موردی جواب بشنوی در صورتی که میگی من کلا با نظر مخالفم من موردی میگم امیدوارم جواب منطقی بشنوم 1_این رو قبول دارید که زن شرف مرد به حساب میاد و برعکسشم هست امادر صد کمتره ... نوع حجاب و پوشش بستگی به فرهنگ و عرف هر کشوری داره خواهشا دوباره آرمانی فکر نکنید که اروپا فلانه و بهمانه ...من از خدامه که هیشکی رو سری نداشته باشه زنان ما آزادانه بتونن تو اجتماع رفت و آمد کنن ببنید منظور من از سیب زمینی بودن شرایط حاله اجتماعه شاید من هم اگر برم خارج و عرف اونجا و قرهنگشون و ببینم اصلا این چیز ها شاید دیگه برام مطرح نباشد که فلان چیز و بچوشه یا نه ولی در حال حاضر من انواع سیب زمینی بودن از نگاه خودم شرح میدم نه جسارتی به گرئهی میکنم نه عقیده افراد نظره خودمه 1-نوع پوشش زننده افراد خانواده براش مهم نباشه و بیخیال به رفت و آمد های طرف 2-شنیدن فحش ناموس تو دعوا یا جایی و بیخیال رد شدن از کنار این قضیه.... 3-دیدن دوست پسر خواهر.. در هر مکانی و بازم بیخیال موندن 4-ببخشید اینجوری مینویسم ولی دیدم که میگم خوش بش کردن زنان در حضور مردش و لاو ترکوندن با مردی دیگر هر چند صمیمی 5-فرستادن زنان در واگن مردان به خاطر همراه بودن با خودش در صورتی که واگن پر مرده زن لای دست و پای بقیه باشه و اونایی که جا رو باز نمیکنن تا اون زن احساس آرامش کنه و راحت تر بایستد 6-تنبلی در مواردی نظیر خرید های مردونه و فرستادن زن برای تهیه اون جنس مثلا بازار لوازم یدکی ماشین 7- دعوا کردن با زنان هنگام تصادف با اونها، پنچری نگرفتن،کمک نکردن در هر شرایطی بدون چشم داشت جوانان بیچاره جامعه من... همان ها که به اصرار از آنها می خواهیم چشم پاک باشند و غیرت داشته باشند و تقوی پیشه کنند، همان جوانانی که قربانی غرور زنان و دخترانی شده است، که به بهانه آزادی فردی خودشان وحقی که برای بی حجاب بودن خویش به خود می دهند، جامعه و همه استعداد های آن را به اسارت و بردگی کشانده اند؛ و جامعه ای که باید بر مبنای عبودیت خدا حرکت کند، به جریان ***والیته دچارش کرده اند. جوانی که از چهارده پانزده سالگی به بلوغ جنسی می رسد، و تا زمان ازدواجش باید سالها با این خانم های مغرور و از خود راضی در یک جامعه و محیط سر کند، نه می تواند کنج خانه اش مخفی شود، نه در اجتماع آرامش داشته باشد. و سن ازدواجی که به لطف همه تجمل گرائی ها و زیاده خواهی های "بعضی" از همین دختران وخانواده هایشان پایش را از حد خودش بالاتر گذاشته است.جوانی که اگر خود را به تقوی حضرت یوسف هم برساند، نمی داند از دست کدامین زلیخا، و به سمت کدامین باب نجات فرار کند؟؟؟؟ یا همه زلیخا شوید یا همه مریم مقدس....اینگونه تبعیض در جامعه بیماری ایجاد میکنه...بخشی که آبی کردم نقل قول از نوسته ایه که این قسمت خرفاشو قبول داشتم .... فعلا همینا یادم بود تا بقیه اش 13 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ خب نوبت من شده بگم؟؟؟؟؟؟ با احترام به نظر دوستان............ باید بگم نسل ما فرق میکنه با گذشته یعنی ما پیشرفت کردیم و با شرمندگی کامل بعضی از ارزشای قبل چه بد چه خوب رو زیر پا گذاشتیم......... محدودیت یا اجبار نمیتونه کاری رو درست کنه خیلی دختر چادری میشناسم که خودشونو خراب کردین این اجباره منطق بهترین راهه و ما ایرانیا همه غیرتی هستیم و امروزه هر کس هر طور دوست داره ازش تحلیل میکنه و این فساد رو واسه نسل ما اورده................. اخه ما مردا چیکار کنیم ازاد میذاریم میگن بی غیرت کنترل میکنیم میگن امل......... 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ شما خودت میخوای موردی جواب بشنوی در صورتی که میگی من کلا با نظر مخالفم من موردی میگم امیدوارم جواب منطقی بشنوم 1_این رو قبول دارید که زن شرف مرد به حساب میاد و برعکسشم هست امادر صد کمتره ... نوع حجاب و پوشش بستگی به فرهنگ و عرف هر کشوری داره خواهشا دوباره آرمانی فکر نکنید که اروپا فلانه و بهمانه ...من از خدامه که هیشکی رو سری نداشته باشه زنان ما آزادانه بتونن تو اجتماع رفت و آمد کنن ببنید منظور من از سیب زمینی بودن شرایط حاله اجتماعه شاید من هم اگر برم خارج و عرف اونجا و قرهنگشون و ببینم اصلا این چیز ها شاید دیگه برام مطرح نباشد که فلان چیز و بچوشه یا نه ولی در حال حاضر من انواع سیب زمینی بودن از نگاه خودم شرح میدم نه جسارتی به گرئهی میکنم نه عقیده افراد نظره خودمه 1-نوع پوشش زننده افراد خانواده براش مهم نباشه و بیخیال به رفت و آمد های طرف 2-شنیدن فحش ناموس تو دعوا یا جایی و بیخیال رد شدن از کنار این قضیه.... 3-دیدن دوست پسر خواهر.. در هر مکانی و بازم بیخیال موندن 4-ببخشید اینجوری مینویسم ولی دیدم که میگم خوش بش کردن زنان در حضور مردش و لاو ترکوندن با مردی دیگر هر چند صمیمی 5-فرستادن زنان در واگن مردان به خاطر همراه بودن با خودش در صورتی که واگن پر مرده زن لای دست و پای بقیه باشه و اونایی که جا رو باز نمیکنن تا اون زن احساس آرامش کنه و راحت تر بایستد 6-تنبلی در مواردی نظیر خرید های مردونه و فرستادن زن برای تهیه اون جنس مثلا بازار لوازم یدکی ماشین 7- دعوا کردن با زنان هنگام تصادف با اونها، پنچری نگرفتن،کمک نکردن در هر شرایطی بدون چشم داشت جوانان بیچاره جامعه من... همان ها که به اصرار از آنها می خواهیم چشم پاک باشند و غیرت داشته باشند و تقوی پیشه کنند، همان جوانانی که قربانی غرور زنان و دخترانی شده است، که به بهانه آزادی فردی خودشان وحقی که برای بی حجاب بودن خویش به خود می دهند، جامعه و همه استعداد های آن را به اسارت و بردگی کشانده اند؛ و جامعه ای که باید بر مبنای عبودیت خدا حرکت کند، به جریان ***والیته دچارش کرده اند. جوانی که از چهارده پانزده سالگی به بلوغ جنسی می رسد، و تا زمان ازدواجش باید سالها با این خانم های مغرور و از خود راضی در یک جامعه و محیط سر کند، نه می تواند کنج خانه اش مخفی شود، نه در اجتماع آرامش داشته باشد. و سن ازدواجی که به لطف همه تجمل گرائی ها و زیاده خواهی های "بعضی" از همین دختران وخانواده هایشان پایش را از حد خودش بالاتر گذاشته است.جوانی که اگر خود را به تقوی حضرت یوسف هم برساند، نمی داند از دست کدامین زلیخا، و به سمت کدامین باب نجات فرار کند؟؟؟؟ یا همه زلیخا شوید یا همه مریم مقدس....اینگونه تبعیض در جامعه بیماری ایجاد میکنه...بخشی که آبی کردم نقل قول از نوسته ایه که این قسمت خرفاشو قبول داشتم .... فعلا همینا یادم بود تا بقیه اش نگفتم که کلا با نظر مخالفم. گفتم با اون نظر قبلیه در حالت کلی که تعریف کردی مخالفم پاسخ منطقی چیه بابا خواستم فقط علاوه بر مثال پست اول، نظرتو درباره انواع دیگه تعریف این کلمه بدونم مرسی که نظرتو گفتی منم خودم یه تعریف به نظرات قبلیم اضافه میکنم :دی غیرت یعنی زن مورد علاقه ت هرگز احساس تنهایی و بی پناهی نکنه... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده