پاییزان 3604 ارسال شده در 28 آبان، 2012 به خدا حافظی تلخ تو سوگند نشد که تو رفتی ودلم ثانیه ای بند نشد لب تو میوه ممنوع ولی لب هایم هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس! هیچ کس این جا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم شرم نوشتند : نشد! فاضل نظری 10
moein.s 18984 ارسال شده در 3 آذر، 2012 خداحافظی سخت است....اگر بدانی که سلامی در پی آن نیست... خداحافظی سخت تر می شود...وقتی که در بود و نبود سلام پا در هوایی... در اولی تکلیف مشخص است.....در دومی دنیای بلاتکلیفی ست... 9
پاییزان 3604 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2012 این واپسین کلام برای وداع نیست دعاییست بدرقه راهتان خدا حافظ.... 8
azarafrooz 14221 ارسال شده در 4 آذر، 2012 شبیه برگ پاییزی پس از تو قسمت بادم خداحافظ ولی هرگز نخواهی رفت از یادم خداحافظ و این یعنی در اندوه تو می میرم در این تنهای مطلق که می بندد به زنجیرم و بی تو لحظه ای حتی دلم طاقت نمی آرد و برف نا امیدی بر سرم یکریز می بارد چگونه بگذرم از عشق،از دلبستگی هایم؟ چگونه می روی با آنکه می دانی چه تنهایم؟ خداحافظ،تو ای هم پای شب های غزل خوانی خداحافظ،به پایان آمد این دیدار پنهانی خداحافظ،بدون تو گمان کردی که می مانم؟! خداحافظ،بدون من یقین دارم که می مانی!!! 7
azarafrooz 14221 ارسال شده در 4 آذر، 2012 خداحافظ ، تو ای همپای شب های غزل خوانی خداحافظ ، به پایان آمد این دیدار پنهانی خداحافظ ، بدون تو گمان کردی که می مانم خداحافظ ، بدون من یقین دارم که می مانی 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 15 آذر، 2012 هر آشنایی تازه، اندوهی تازه است... مگذارید که نام شما را بدانند و به نام بخوانندتان. هر سلام، سرآغاز دردناک یک خداحافظی است . نادر ابراهیمی 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 15 آذر، 2012 کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت. اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر و یاد میگیری که بوسه ها قرارداد نیستند و هدیه ها، عهد و پیمان معنی نمیدهند. و شکست هایت را خواهی پذیرفت سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه و یاد میگیری که همه ی راههایت را هم امروز بسازی که خاک فردا برای خیال ها مطمئن نیست و آینده امکانی برای سقوط به میانه ی نزاع در خود دارد کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید می سوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری. بعد باغ خود را می کاری و روحت را زینت می دهی به جای اینکه منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد. و یاد می گیری که میتوانی تحمل کنی... که محکم هستی... که خیلی می ارزی . و می آموزی و می آموزی با هر خداحافظی یاد می گیری ... "خورخه لوئیس بورخس" 5
پاییزان 3604 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2012 خداحافظ..... خداحافظ پرده نشین محفوظ گریه ها... خداحافظ عزیز بوسه های معصوم هفت سالگی خداحافظ گلم، خوبم، خواهرم.... خلاصه هر چه همین هوای همیشه عصمت خداحافظ ای خواهر بی دلیل رفتن ها خداحافظ..... حالا می دانم سلام مرا به اهل هوای همیشه عصمت خواهی رساند یادت نرود گلم به جای من از صمیم همین زندگی سرا روی چشم به راه ماندگان مرا ببوس دیگر سفارشی نیست تنها جان تو و جان پرندگان پر بسته ای که دی ماه به ایوان خانه می آیند ...... سید علی صالحی 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 26 آذر، 2012 فردا بیا با هم تمامش کنیم ..! شاید به بهانه ی خداحافظی مرا ... بوسیدی ..!!! 5
پاییزان 3604 مالک ارسال شده در 3 دی، 2012 دیگر دلم هوای سرودن نمی کند تنها بهانه ما در گلو شکست...! فرصت گذشت و حرف دلم نا تمام ماند نفرین و آفرین و دعا در گلو شکست تا آمدم با تو خداحافظی کنم بغضم امان نداد و خدا در گلو شکست.... 4
پاییزان 3604 مالک ارسال شده در 9 دی، 2012 اگه می دو نستی.. که قطره بارون وقت دور شدن از ابرا چه حسی داشت اگه می دونستی.... یه بندر وقت رفتن کشتی ها چه قدر تنها می شه اگه می دونستی .... درخت کاج وقت پر کشیدن پرنده ها چه غمگین می شه اگه می دونستی .... که رفتنت چه آتیشی به جونم می زنه . . . . این قدر ساده و راحت نمی گفتی: خدا حافظ.... 5
پاییزان 3604 مالک ارسال شده در 11 دی، 2012 آهسته گفت: خدا نگه دارت در را بست و رفت.... آدم ها چه راحت مسئولیت خودشان را به گردن خدا می اندازند 5
پاییزان 3604 مالک ارسال شده در 11 دی، 2012 هنوز نیامده ای خداحافظ ...!؟ همیشه همین گونه بوده برو اما من پشت سرت دست که نه ، دل تکان می دهم. 5
پاییزان 3604 مالک ارسال شده در 11 دی، 2012 باران باشد تو باشی یک خیابان بی انتها باشد به دنیا می گویم : خداحافظ .... 7
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 دی، 2012 وقتی حرف رفتن رو می زنی و کسی حرفت رو قطع نمی کنه... وقتی دست به چمدون می بری و کسی دستت رو نمی کشه... وقتی با بغض قاب عکس ها رو نگاه می کنی و کسی حواست رو پرت نمی کنه.... مطمئن می شم که وقت رفتنه... 5
moein.s 18984 ارسال شده در 17 دی، 2012 سلام پشت در ایستاده بود...وقتی گفتی خداحافظ.... پس نیامده رفت.... 2
پاییزان 3604 مالک ارسال شده در 26 دی، 2012 خدا حافظ همین حالا ، همین حالا که من تنهام خدا حافظ به شرطی که ، بفهمی تر شده چشمام خدا حافظ کمی غمگین ، به یاد اون همه تردید به یاد آسمونی که ، من و از چشم تو می دید اگه گفتم خدا حافظ ، نه این که رفتنت ساده س نه این که می شه باور کرد ، دوباره آخر جاده س خدا حافظ واسه این که ، نبندی دل به رویاها بدونی با تو و بی تو ، همینه رسم این دنیا 1
laden 4758 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 پرستو ها چرا پرواز کردید جدایی را شما آغاز کردید خوشا آنانکه دلداری ندارند به عشقو عاشقی کاری ندارند خداحافظ برای تو رهایی برای من فقط درد جدایی خداحافظ برای تو چه آسان ولی قلبم ز واژه اش چه سوزان خداحافظ 3
laden 4758 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 تکیه به شونه هام نکن.من از تو افتاده ترم .ماکه به هم نمی رسیم .بسه دیگه بزار برم . خدا حافظ 2
laden 4758 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 خداحافظ ، تو ای همپای شب های غزل خوانی خداحافظ ، به پایان آمد این دیدار پنهانی خداحافظ ، بدون تو گمان کردی که می مانم خداحافظ ، بدون من یقین دارم که می مانی 4
ارسال های توصیه شده