eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ خب من راستش نمیدونم با این تاپیکای درب و داغون چیکار کنم اکثرا عکساشون خرابه! خو اصلاحشون می کنیم من یه مدت لینک ها رو چک می کردم الان فککنم بیش تر لینک تاپیکای من خرابه سایتی که عکس اپلود می شدهبسته شده 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ خو اصلاحشون می کنیم من یه مدت لینک ها رو چک می کردم الان فککنم بیش تر لینک تاپیکای من خرابه سایتی که عکس اپلود می شدهبسته شده u;s ih , tdgl ihj,k v, hc sh عکس ها و فیلم هاتون رو از خود سایت نواندیشان آپلود کنید همیشه می مونن 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ تاپیک های چند سال پیش رو یخیال بشید مگه اینکه مطالبش رو داشته باشید و بتونید بروز کنیدبهتر روی مطالب جدید و موضوعات جدید مانور بدید علیک سلام بی اجازه اومدی دفترم ... دخالتم میکنی:vahidrk: موضوع جدید چیه؟ مگه میخایم پایان نامه بنویسیم خو اصلاحشون می کنیم من یه مدت لینک ها رو چک می کردم الان فککنم بیش تر لینک تاپیکای من خرابه سایتی که عکس اپلود می شدهبسته شده خوبه درستشون کن 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ علیک سلام بی اجازه اومدی دفترم ... دخالتم میکنی:vahidrk: موضوع جدید چیه؟ مگه میخایم پایان نامه بنویسیم خوبه درستشون کن ببخشید بی سلام اومدم اگر میام اینجا نظر میدم نه به عنوان یه مدیر ارشد بلکه به عنوان یه کاربر علاقه مند در حوزه عمران که کارمم عمرانی هستش میام نظر میدم 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ علیک سلام بی اجازه اومدی دفترم ... دخالتم میکنی:vahidrk: موضوع جدید چیه؟ مگه میخایم پایان نامه بنویسیم ناصر اسمش فقط مکانیکه ولی خودش فقط عمرانه وقت کنم چشمب 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید بی سلام اومدماگر میام اینجا نظر میدم نه به عنوان یه مدیر ارشد بلکه به عنوان یه کاربر علاقه مند در حوزه عمران که کارمم عمرانی هستش میام نظر میدم دفه بعد باس قبلشم در بزنی تو دقبقا ب چی علاقه نداری؟:icon_pf (34): کار عمرانی چیکار میکنی؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ u;s ih , tdgl ihj,k v, hc shعکس ها و فیلم هاتون رو از خود سایت نواندیشان آپلود کنید همیشه می مونن منتظر بودم یه نفر بگه ولی جوون بودم خام بودم 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ ناصر اسمش فقط مکانیکه ولی خودش فقط عمرانه وقت کنم چشمب این مکانیکه اسمشو خدشه دار کرده مرسی 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ این مکانیکه اسمشو خدشه دار کرده مرسی نا صر اومدم درستش کنم گویی خراب کردم خواهش 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مکانیک و عمران تشابه هات زیادی دارن و اکثر مکانیکی ها تو حوزه عمران موفق هستن ولی برعکسش صادق نیست 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مکانیک و عمران تشابه هات زیادی دارن و اکثر مکانیکی ها تو حوزه عمران موفق هستن ولی برعکسش صادق نیست اخه هیچ عمرانیه نمیره مکانیک ک علاف بمونه... همه خودشونو میچسبونن به عمران که برن سر کار...:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mr.kam 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ ما اینجا دقیقا باید چیکار کنیم؟؟؟:ws52: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ ما اینجا دقیقا باید چیکار کنیم؟؟؟:ws52: تو این تاپیک یا کلا تو تالار عمران؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr.kam 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ تو این تاپیک یا کلا تو تالار عمران؟ تو همین تاپیک 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ تو همین تاپیک خب این تاپیک واسه ارتباط با مدیریت تالار عمرانه. اگه نظری، پیشنهادی یا انتقادی درباره تالار داشته باشی، میتونی اینجا بگی 1 لینک به دیدگاه
Mr.kam 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ در در 2 آبان 1396 در 21:36، Mohammad Aref گفته است : تو این تاپیک یا کلا تو تالار عمران؟ کلا چی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، Mr.kam گفته است : کلا چی؟؟؟؟ کلا هم این تاپیک هستش: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۴۰۱ سلام من یه کمک میخوام یه پروژه در مورد راه اهن کسی هست مرا یاری رساند؟? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده