Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آتی هوس کردم چندتا کاربر محروم کنم، آیپی هاشونم بفرستم واسه بچه ها بالا. الانم که بازار بگیر بگیر داغه. بفرسشون منافقای بدرد نخور و منم ویارم گرفته همه تبلیغات و متحرک و قزمز جیغ ی کنم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آی هوس کردم چن نفرو خودم تنهایی به عنوان سران فتنه مجازی معرفی کنم مدارکشم که فراوون تو سایت موجوده از همشون یک نسخه قبلا پرینت گرفته شده برای جلوگیری از تکذیب ای بابا ابزار ویرایشو خدا به ما عطا کرده هم مال خودمون هم مال بقیه 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ شک ندارم تو ممد رضایی الان جیمی در میاره شماره ایپیتو نه....نه....اشتباه نکن.... من پیمانم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ شتر در خواب چه چیزها که نمیبیند!! 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ ای باباابزار ویرایشو خدا به ما عطا کرده هم مال خودمون هم مال بقیه اینجاست که شاعر به کنایه میفرماید مرگ بر ضد ولایت فقیه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ پیمان راست میگفت بو خین و خین ریزی میاد اینجا _____________________________ تاپیکای مورد دار خواستید بزنید رو من حساب کنید سیاسی، +18 ..... 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ ای باباابزار ویرایشو خدا به ما عطا کرده هم مال خودمون هم مال بقیه جیمی تاحالا خودتو این شکلی دیده بودی؟ هرکی لینکشو خواست بگه دوباره 5 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ عجب کاری روز اول که اومدم گفتم این کاربرای سایته چه حوصله ای دارن این همه تبلیغ تبلیغات رو بردارین بذارین پایین سایت قول میدیم او.ن موقع ختما بخونیمش 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آتروس اینجاها چرا خالی مونده؟ دیگه سرو صدا نکنینا! نشنوم صدا تونو ها! پرو شین سایتو میفرستیم قاطی باقالی ها! اون تبلیغاتم حذف شد فلن, دیگه ریخت آواتارتم نمیبینم! از لطف ما سو استفاده میکنن نمک نشناسا! ب گوگل رپورتتون میکنیم! هیییییییییییس:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ گفتم یه دور دیگه اونایی که حذف کردن ببینن تبلیغاتو. خالی از لطف نیست دیگه سرو صدا نکنینا! نشنوم صدا تونو ها! پرو شین سایتو میفرستیم قاطی باقالی ها! اون تبلیغاتم حذف شد فلن, دیگه ریخت آواتارتم نمیبینم! از لطف ما سو استفاده میکنن نمک نشناسا! ب گوگل رپورتتون میکنیم! هیییییییییییس:biggrin: خب انقدر لطف نکن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده