Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 27 آبان، 2012 آتی هوس کردم چندتا کاربر محروم کنم، آیپی هاشونم بفرستم واسه بچه ها بالا. الانم که بازار بگیر بگیر داغه. بفرسشون منافقای بدرد نخور و منم ویارم گرفته همه تبلیغات و متحرک و قزمز جیغ ی کنم 3
Neutron 60966 ارسال شده در 27 آبان، 2012 آی هوس کردم چن نفرو خودم تنهایی به عنوان سران فتنه مجازی معرفی کنم مدارکشم که فراوون تو سایت موجوده از همشون یک نسخه قبلا پرینت گرفته شده برای جلوگیری از تکذیب ای بابا ابزار ویرایشو خدا به ما عطا کرده هم مال خودمون هم مال بقیه 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 27 آبان، 2012 شک ندارم تو ممد رضایی الان جیمی در میاره شماره ایپیتو نه....نه....اشتباه نکن.... من پیمانم 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 27 آبان، 2012 ای باباابزار ویرایشو خدا به ما عطا کرده هم مال خودمون هم مال بقیه اینجاست که شاعر به کنایه میفرماید مرگ بر ضد ولایت فقیه 3
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2012 پیمان راست میگفت بو خین و خین ریزی میاد اینجا _____________________________ تاپیکای مورد دار خواستید بزنید رو من حساب کنید سیاسی، +18 ..... 6
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2012 ای باباابزار ویرایشو خدا به ما عطا کرده هم مال خودمون هم مال بقیه جیمی تاحالا خودتو این شکلی دیده بودی؟ هرکی لینکشو خواست بگه دوباره 5
tar$ 1162 ارسال شده در 28 آبان، 2012 عجب کاری روز اول که اومدم گفتم این کاربرای سایته چه حوصله ای دارن این همه تبلیغ تبلیغات رو بردارین بذارین پایین سایت قول میدیم او.ن موقع ختما بخونیمش 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 آبان، 2012 آتروس اینجاها چرا خالی مونده؟ دیگه سرو صدا نکنینا! نشنوم صدا تونو ها! پرو شین سایتو میفرستیم قاطی باقالی ها! اون تبلیغاتم حذف شد فلن, دیگه ریخت آواتارتم نمیبینم! از لطف ما سو استفاده میکنن نمک نشناسا! ب گوگل رپورتتون میکنیم! هیییییییییییس:biggrin: 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 آبان، 2012 گفتم یه دور دیگه اونایی که حذف کردن ببینن تبلیغاتو. خالی از لطف نیست دیگه سرو صدا نکنینا! نشنوم صدا تونو ها! پرو شین سایتو میفرستیم قاطی باقالی ها! اون تبلیغاتم حذف شد فلن, دیگه ریخت آواتارتم نمیبینم! از لطف ما سو استفاده میکنن نمک نشناسا! ب گوگل رپورتتون میکنیم! هیییییییییییس:biggrin: خب انقدر لطف نکن
ارسال های توصیه شده