.MohammadReza. 19,849 ارسال شده در 6 شهریور 1391 سلام اگه از دست تبلیغات رنگارنگ بالای سایت خسته شدید این افزونه رو دانلود کنید و نصب کنید با راست کلیک کردن روی این تبلیغات و بلاک کردنشون میتونید حذف کنید محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سیندخت 18,784 ارسال شده در 6 شهریور 1391 گوگل کرومو چی کار کنیم؟ 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Peyman 16,150 ارسال شده در 6 شهریور 1391 این تاپیک بوی خین و خین ریزی میده !! 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.MohammadReza. 19,849 ارسال شده در 6 شهریور 1391 گوگل کرومو چی کار کنیم؟ unistall کن فایرفاکس نصب کن 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.MohammadReza. 19,849 ارسال شده در 6 شهریور 1391 این تاپیک بوی خین و خین ریزی میده !! نمایی از بالای انجمن بعد از عملیات 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سیندخت 18,784 ارسال شده در 6 شهریور 1391 این تاپیک بوی خین و خین ریزی میده !! چرا؟ این تبلیغا رو واسه ما نزاشتن که واسه غریبه ها گذاشتن من که تاحالا یه بارم نرفتم تو سایتاشون unistall کن فایرفاکس نصب کن خسته نباشی در ضمن هم زمان با هم میشه نصب باشنا. نمیخواد آن اینستال کنم 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 6 شهریور 1391 چرا؟ این تبلیغا رو واسه ما نزاشتن کهواسه غریبه ها گذاشتن من که تاحالا یه بارم نرفتم تو سایتاشون من چند بار اشتباهی دستم خورده رفتم توشون :icon_razz: 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
soheiiil 24,249 ارسال شده در 6 شهریور 1391 ای بابا روزی به هر کدومشون یه بار سر بزنید کلا یک دقیقه هم وقتتونو نمیگیره بذارین به ممد کمک مالی بشه بیچاره خیلی زحمت کشیده برا این تبلیغات:دی دیدم که میگم:-پی 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سیندخت 18,784 ارسال شده در 6 شهریور 1391 ای بابا روزی به هر کدومشون یه بار سر بزنید کلا یک دقیقه هم وقتتونو نمیگیره بذارین به ممد کمک مالی بشه بیچاره خیلی زحمت کشیده برا این تبلیغات:دی دیدم که میگم:-پی سهیل جان با تمام احترامی که برات قائلم یکی این : یکیم این : 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
NEGARi 9,387 ارسال شده در 6 شهریور 1391 :))) چه تاپیک خوبی دوسش دارم:biggrin: ایول ململ 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
soheiiil 24,249 ارسال شده در 6 شهریور 1391 سهیل جان با تمام احترامی که برات قائلمیکی این : یکیم این : این اعمال قبیحه و رذیله یعنی چی اونوقت؟ زبونت سه متر عقب کشی داره 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
soheiiil 24,249 ارسال شده در 6 شهریور 1391 خداییش این افزونه های فایرفاکس معرکس لامصب علاج هر دردیه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.MohammadReza. 19,849 ارسال شده در 6 شهریور 1391 ای بابا روزی به هر کدومشون یه بار سر بزنید کلا یک دقیقه هم وقتتونو نمیگیره بذارین به ممد کمک مالی بشه بیچاره خیلی زحمت کشیده برا این تبلیغات:دی دیدم که میگم:-پی اینا که تبلیغات کلیکی نیست که چه ورودیشون از سایت ما یکی باشه چه هزارتا قراردادبستن پولشم میدن 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Neutron 60,965 ارسال شده در 6 شهریور 1391 چه حالی میده بزنم این تاپیکو بپوکونم 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
soheiiil 24,249 ارسال شده در 6 شهریور 1391 اینا که تبلیغات کلیکی نیست که چه ورودیشون از سایت ما یکی باشه چه هزارتا قراردادبستن پولشم میدن نه خب اگه ببین ورودی از سایت ما بیشتر قرداد بیشتر میبندن و پول بیشتری هم میدن ممد گفته برا مدیران حقوق میخواد بده....همکاری کن دیگه 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Jafar Alishah 6,341 ارسال شده در 6 شهریور 1391 سلاماگه از دست تبلیغات رنگارنگ بالای سایت خسته شدید این افزونه رو دانلود کنید و نصب کنید با راست کلیک کردن روی این تبلیغات و بلاک کردنشون میتونید حذف کنید محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. مهندس دستت درد نکنه ولی این به کنار آواتارت من کشته :ws3: 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.MohammadReza. 19,849 ارسال شده در 6 شهریور 1391 چه حالی میده بزنم این تاپیکو بپوکونم ارشد مارو نیگا خاموش میاد پروفشم بسته :vahidrk: نه خب اگه ببین ورودی از سایت ما بیشتر قرداد بیشتر میبندن و پول بیشتری هم میدنممد گفته برا مدیران حقوق میخواد بده....همکاری کن دیگه یه بستنی 200تومنی نخرید برامون حالا بیاد حقوق بده به هر حال تاپیکو سپردم دست خودش الان میاد میترکونه مهندس دستت درد نکنه ولی این به کنار آواتارت من کشته :ws3: قربونت 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Alireza Hashemi 33,391 ارسال شده در 6 شهریور 1391 هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سیندخت 18,784 ارسال شده در 6 شهریور 1391 هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه وارد سایت نمیشیم خب تهدید می کنه 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Fo.Roo.GH 24,356 ارسال شده در 6 شهریور 1391 هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه تو رو هرکی دوس داری تبلیغ زیر پستو بیخیال شو :| 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال