.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ سلام اگه از دست تبلیغات رنگارنگ بالای سایت خسته شدید این افزونه رو دانلود کنید و نصب کنید با راست کلیک کردن روی این تبلیغات و بلاک کردنشون میتونید حذف کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ این تاپیک بوی خین و خین ریزی میده !! 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ گوگل کرومو چی کار کنیم؟ unistall کن فایرفاکس نصب کن 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ این تاپیک بوی خین و خین ریزی میده !! نمایی از بالای انجمن بعد از عملیات 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ این تاپیک بوی خین و خین ریزی میده !! چرا؟ این تبلیغا رو واسه ما نزاشتن که واسه غریبه ها گذاشتن من که تاحالا یه بارم نرفتم تو سایتاشون unistall کن فایرفاکس نصب کن خسته نباشی در ضمن هم زمان با هم میشه نصب باشنا. نمیخواد آن اینستال کنم 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ چرا؟ این تبلیغا رو واسه ما نزاشتن کهواسه غریبه ها گذاشتن من که تاحالا یه بارم نرفتم تو سایتاشون من چند بار اشتباهی دستم خورده رفتم توشون :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا روزی به هر کدومشون یه بار سر بزنید کلا یک دقیقه هم وقتتونو نمیگیره بذارین به ممد کمک مالی بشه بیچاره خیلی زحمت کشیده برا این تبلیغات:دی دیدم که میگم:-پی 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا روزی به هر کدومشون یه بار سر بزنید کلا یک دقیقه هم وقتتونو نمیگیره بذارین به ممد کمک مالی بشه بیچاره خیلی زحمت کشیده برا این تبلیغات:دی دیدم که میگم:-پی سهیل جان با تمام احترامی که برات قائلم یکی این : یکیم این : 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ :))) چه تاپیک خوبی دوسش دارم:biggrin: ایول ململ 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ سهیل جان با تمام احترامی که برات قائلمیکی این : یکیم این : این اعمال قبیحه و رذیله یعنی چی اونوقت؟ زبونت سه متر عقب کشی داره 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ خداییش این افزونه های فایرفاکس معرکس لامصب علاج هر دردیه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا روزی به هر کدومشون یه بار سر بزنید کلا یک دقیقه هم وقتتونو نمیگیره بذارین به ممد کمک مالی بشه بیچاره خیلی زحمت کشیده برا این تبلیغات:دی دیدم که میگم:-پی اینا که تبلیغات کلیکی نیست که چه ورودیشون از سایت ما یکی باشه چه هزارتا قراردادبستن پولشم میدن 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ چه حالی میده بزنم این تاپیکو بپوکونم 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ اینا که تبلیغات کلیکی نیست که چه ورودیشون از سایت ما یکی باشه چه هزارتا قراردادبستن پولشم میدن نه خب اگه ببین ورودی از سایت ما بیشتر قرداد بیشتر میبندن و پول بیشتری هم میدن ممد گفته برا مدیران حقوق میخواد بده....همکاری کن دیگه 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ سلاماگه از دست تبلیغات رنگارنگ بالای سایت خسته شدید این افزونه رو دانلود کنید و نصب کنید با راست کلیک کردن روی این تبلیغات و بلاک کردنشون میتونید حذف کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهندس دستت درد نکنه ولی این به کنار آواتارت من کشته :ws3: 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ چه حالی میده بزنم این تاپیکو بپوکونم ارشد مارو نیگا خاموش میاد پروفشم بسته :vahidrk: نه خب اگه ببین ورودی از سایت ما بیشتر قرداد بیشتر میبندن و پول بیشتری هم میدنممد گفته برا مدیران حقوق میخواد بده....همکاری کن دیگه یه بستنی 200تومنی نخرید برامون حالا بیاد حقوق بده به هر حال تاپیکو سپردم دست خودش الان میاد میترکونه مهندس دستت درد نکنه ولی این به کنار آواتارت من کشته :ws3: قربونت 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه وارد سایت نمیشیم خب تهدید می کنه 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه تو رو هرکی دوس داری تبلیغ زیر پستو بیخیال شو :| 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده