رفتن به مطلب

کمک کمک

An@hita

ارسال های توصیه شده

يك جشن ساده ميتونه خيلي به ياد موندني تر از يك جشن خفن ولي بد باشه

-اولين رييس دانشگاهتون رو پيدا كن و اگر امكانش بود براي سخنراني دعوتش كن

-از اساتيد برجسته ي دانشگاه كه باعث نام دار شدن داشنگاه هستند تقدير كن

-براي پذيرايي يك وقفه ي 30 دقيقه اي بذار و خارج از سالن پذيرايي كن و از مهمانان مهم هم داخل سالن پذيرايي كن

-موسيقي خوب هست .اگر بصورت چند ميان برنامه باشه بهتره تا اينكه 4 تا اهنگ پشت سر هم بخونه و بره

-سعي كن از فضاهاي محلي مثل لباس گويش پوستر و.... استفاده كني

-اگر مي توني يك نمايشگاه از دستاورد هاي دانشگاه بذار در مسير ورودي به سالن

-خيلي ميخواي خاص باشه از شهردار و فرماندار و مسولين شهر هم دعوت كن

-سعي كنيد با مشورت رييس دانشگاه 4 تا پروژه ي علمي و عمراني در دانشگاه تعريف كنيد و براي مشاركت در اجرا از ساير داشنگاه ها و مسولين شهر موافقت و قول همكاري بگيريد

ممنون از نظرات خوبت.عالی بود.

راستی، از همین الان که دارین کارارو شروع میکنین،یکیو بیارین از خودتون موقع کار کردن عکس و این چیزا بگیره، بعد یه کلیپ ازش بسارین،بگین چه قدر سختی کشیدین!یه کم طنز باشه خوبه. آخر مراسم نشون بدین...

چه جالب!فکر خوبیه.ممنونم.

---------

احسان مگه اخلاقش چشه؟

آدم خوبیه اما یه جوریه.خیلی خشکه.روابط اجتماعیش خیلی بالا نیست اما مدیریتش عالیه.

یه همایش بچه های انجمن علمی ما گذاشته بودن که یکی از کاراشون نظر منو خیلی جلب کرد ....از همون اول که وارد دانشگاه میشدی روی کف پیکانهای کاغذی چسبیده شده بود که رو دنبالشون نوشته بود به طرف همایش:ws3:

بعدم آخرای جلسه یه فیلم از پشت صحنه های کارایی که برای برگزاری همایش انجام شد پخش شد که خیلی جالب بود:ws3:

نظر جالبی بود.حتما استفاده میکنیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 69
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه ها نظرای خیلی خوبی دارن، به خاطر اینکه بی ادبی نشه شما دعوت کردی فقط چیزی که الان به ذهنم میرسه میگم

اگه کسی رو سراغ دارین قریحه طنز نویسیش خوب باشه، یه متن طنز راحع به دانشجویان و استاد (یه متنی مربوط به یونی) بنویسه، یکی هم با پیت یا نرم افزار ساده دیگه ای به طور گرافیکی و خیلی ساده این متن رو نقاشی کنه بعد موقع اجرا همزمان با خوندن متن این عکسا رو نمایش بدین( یا حتی فیلم)

ما شبیه این کار رو کرده بودیم بسیـــــــــــار مفرح و در عین حال وزین بود :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
بچه ها نظرای خیلی خوبی دارن، به خاطر اینکه بی ادبی نشه شما دعوت کردی فقط چیزی که الان به ذهنم میرسه میگم

اگه کسی رو سراغ دارین قریحه طنز نویسیش خوب باشه، یه متن طنز راحع به دانشجویان و استاد (یه متنی مربوط به یونی) بنویسه، یکی هم با پیت یا نرم افزار ساده دیگه ای به طور گرافیکی و خیلی ساده این متن رو نقاشی کنه بعد موقع اجرا همزمان با خوندن متن این عکسا رو نمایش بدین( یا حتی فیلم)

ما شبیه این کار رو کرده بودیم بسیـــــــــــار مفرح و در عین حال وزین بود :ws3:

ایده بسیار جالبی بود.ممنون از لطفت.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یک سوال ل سی دی یا پرژکتور میتوانید جور کنید ؟

میشه بپرسم چه دانشگاه و کدوم شهر هستید ؟ رشته های موجود در دانشگاهتون چیه ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

من از این تضارب آراء لذت میبرم. خیلی فکر خوبی کردید که این موضوع رو اینجا مطرح کردید. قطعا حرف های جالبی خواهید شنید و با پیش و رو داشتن گزینه های بسیار زیادی میتونید یه انتخاب درست و برنامه ریزی منطقی و جوابگو انجام بدید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
من میگم گروه رستاک رو بیار جالب میشه. یگه قرار شد شامم بدینف کباب و مرغ ندینا:vahidrk:. جوجه بدین:w02:

ماشالله خوش اشتهاییا:ws3: ولی چشم...

بابا رستاک قیمتش خدا تومنه. بودجه در اون حد لاموجود:sigh:

ارزون تر سراغ نداری؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ماشالله خوش اشتهاییا:ws3: ولی چشم...

بابا رستاک قیمتش خدا تومنه. بودجه در اون حد لاموجود:sigh:

ارزون تر سراغ نداری؟:banel_smiley_4:

اخه من این جماعت کله گنده رو میشناسم:ws3:

میتونی از بچه های دانشگاه کمک بگیریف به هر حال یه 4_5 تا از بچه های دانشگاه چیدا میشن که ساز بلد باشن دیگه، حالا نخوندنم اشکال نداره:vahidrk:

لینک به دیدگاه
اخه من این جماعت کله گنده رو میشناسم:ws3:

میتونی از بچه های دانشگاه کمک بگیریف به هر حال یه 4_5 تا از بچه های دانشگاه چیدا میشن که ساز بلد باشن دیگه، حالا نخوندنم اشکال نداره:vahidrk:

نه حالا تا اون حد.گفتم رستاک نرخش بالاست اما میتونیم یه خواننده خوب دعوت کنیم.

یکی که با پرستیژ و باکلاس و خوش صدا و مردمی و مشهور و ... باشه.:ws3:

نظرت چیه؟؟؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

در ادامه ی حرفام اگر پروژکتور دارین و امکان پخش فیلم هست....

می تونین سَری به بایگانی روابط عمومی تون بزنین..و تصاویر اتفاقاتی که در طول این سال ها در دانشگاهتون افتاده رو یک گلچنی از اون رو با میکس آهنگ نشون بدین...این کار نسبت به نماهنگ درست کردن کمی ارزون تر در میاد....و به احتمال زیادم یکی از بچه هاتون می تونه انجام بده.....:ws37:

تصاویر رو می شه اسکن کرد...

حالا اگه نخواستینم آهنگ روش بزارین....

دیگه دارم خیلی دست پایینش رو می بینم......همینجوری عکس ها رو توی پاورپوینتم بریزین...که قبل از مراسم و یا در حین سخنرانی ها پخش بشه خوبه....حداقل اونا که حوصله ندارن گوش بدن....یک سری تصاویر واسه دیدن داشته باشن:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه حالا تا اون حد.گفتم رستاک نرخش بالاست اما میتونیم یه خواننده خوب دعوت کنیم.

یکی که با پرستیژ و باکلاس و خوش صدا و مردمی و مشهور و ... باشه.:ws3:

نظرت چیه؟؟؟:banel_smiley_4:

خوبه اما اکثر خواننده ها همین وضع رو دارنا:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
1میوه

2شیرینی

3نهار درجه 1

4اخوند برا نصیحت کردن

وکلا هرچی که جلوه خوبی داشته باشه

ممنون از پیشنهادت.این چیزایی که گفتی حتما هست اما من دنبال یه برنامه عالی واسه اجرا میگردم.اگر خودت تو سالن جشن باشی دوست داری چه برنامه هایی اجرا شه که لذت ببری؟:ws38:

خوبه اما اکثر خواننده ها همین وضع رو دارنا:icon_redface:

نه فدات شم.خواننده ها نرخ دارن.موقعیت . جمعیت .اینکه اجرا زنده باشه یا نه همش فرق داره.اینکاره ایما:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون از پیشنهادت.این چیزایی که گفتی حتما هست اما من دنبال یه برنامه عالی واسه اجرا میگردم.اگر خودت تو سالن جشن باشی دوست داری چه برنامه هایی اجرا شه که لذت ببری؟:ws38:

نه فدات شم.خواننده ها نرخ دارن.موقعیت . جمعیت .اینکه اجرا زنده باشه یا نه همش فرق داره.اینکاره ایما:banel_smiley_4:

اره خوب میدونم. اخه نمیگی کلا چقدر بودجه داری که:vahidrk:

لینک به دیدگاه
اره خوب میدونم. اخه نمیگی کلا چقدر بودجه داری که:vahidrk:

خب چرا میزنی؟:sad0:

تو فکر کن دو سه تومن.(میلیون):whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب چرا میزنی؟:sad0:

تو فکر کن دو سه تومن.(میلیون):whistle:

اهان حالا شد. میلیون خوب گفتیا:ws28: نه که همه چی الان ارزونه . باید برنامه ریزی کنیم. میرم که فکر کنم:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تبلیغ بده تو سایت نو اندیشان:w02:

بدین صورت که تو اون فیلمی که میگی بنر دانشگاتون و تو سایت ما نشون میده اینجام که همه مهندسن افتخاری میشه واسه دانشگات

:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تبلیغ بده تو سایت نو اندیشان:w02:

بدین صورت که تو اون فیلمی که میگی بنر دانشگاتون و تو سایت ما نشون میده اینجام که همه مهندسن افتخاری میشه واسه دانشگات

:w02:

شرمنده منظورتو نگرفتم:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...