An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز من مسئول برگذاری یه جشن بزرگ شدم. جشن سالگرد یه موسسه. راهکار میخوام. به نظر شما چه برنامه هایی میتونه جشنمو جذاب و در عین حال باشکوه کنه؟ از کل کشور مهمون دارم.اونم مهمونای بزرگ. خواهش میکنم کمک کنید و نظراتون رو بگید. 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ جشن چی هست آخه؟ جزئیات بگو مخاطب کیا هستن؟ رده ی سنی چیه؟ 7 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ پنجاه و پنجمین سالگرد دانشگاهمون مخاطب روسای دانشگاه ما و چند دانشگاه دیگه و دانشجوها 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ جشن چی هست آخه؟ جزئیات بگومخاطب کیا هستن؟ رده ی سنی چیه؟ آخه من که تجربه ی این موارد رو ندارم...یکدونه همایش رو با دوستان تو دانشگاه برگزار کردیم...که من مسئول خورد و خوراک بودم...(نصف اغذیه ها در یک اقدام عجیب ناپدید شد)آخر همایش هم به دلیل کمبود نیرو..نقش جمع کننده ی زباله ها.....اگر چیزی به ذهنم رسید..وقتی جزئیات رو بیشتر باز کردین می گم خدمتتون... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ پنجاه و پنجمین سالگرد دانشگاهمون مخاطب روسای دانشگاه ما و چند دانشگاه دیگه و دانشجوها اوه اوه به شدت برنامتون باید سنگین باشه که مسئولان نگن جلف بازی درآوردید و اینا اول خب یه سخنران خوب پیدا می کنی یه متن خفن هم می نویسید می دید دستش. برنامه ی شعر و طرب...ترجیحاً موسیقی سنتی داشته باشید.:Laie_28: چند تا قرعه کشی و مسابقه و از این حرفا.:w14: دو سه تا از استاتید خفن رو معرفی می کنید از هر رشته + تقدیر نامه و اینا...:TAEL_SmileyCente: یه نماهنگ هم از تاریخچه ی دانشگاه درست می کنید که ابهت رو نشون بدید ...2ساعت نباشه ها...5-6 دقیقه همینا به ذهنم می رسه فعلاً 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ بذار یه کم فکر کنم بهت میگم عزیزم. من قبلا اینکارو واسه مدرسمون انجام دادم اما خوب دانشگاه خیلی متفاوت تره. فقط از لحاظ مالی دانشگاتون چقدر بودجه در نظر گرفته؟ دقیقا زمانش کیه؟ 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ اوه اوهبه شدت برنامتون باید سنگین باشه که مسئولان نگن جلف بازی درآوردید و اینا اول خب یه سخنران خوب پیدا می کنی یه متن خفن هم می نویسید می دید دستش. برنامه ی شعر و طرف ...ترجیحاً موسیقی سنتی داشته باشید.:Laie_28: چند تا قرعه کشی و مسابقه و از این حرفا.:w14: دو سه تا از استاتید خفن رو معرفی می کنید از هر رشته + تقدیر نامه و اینا...:TAEL_SmileyCente: یه نماهنگ هم از تاریخچه ی دانشگاه درست می کنید که ابهت رو نشون بدید ...2ساعت نباشه ها...5-6 دقیقه همینا به ذهنم می رسه فعلاً جان من چیزی دیگه یادتون می آد بگین...... نماهنگ؟؟؟؟؟؟؟؟ موسیقی سنتی؟؟؟؟ برنامه شعر و شاعری...مگه شب شعر دارن؟ مسابقه؟؟؟...مگه مجلس تفریح و سرگرمی هست؟؟ خانوم وقتی مجلس اینقد رسمی هست....این کارا رو نمی شه کرد که.... پ.ن:خونم الان حلال شد بودجه هم بهتون می دن؟..یا گفتن فقط خرج اغذیه رو می دن و بنر و کاتالوگ و.....بقیه رو از امکانات دانشگاه استفاده کنین درسته؟؟؟؟؟ یا نه واقعا دست تو جیبشون کردن؟.... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ جان من چیزی دیگه یادتون می آد بگین...... نماهنگ؟؟؟؟؟؟؟؟ آره...سالگره ها...نه می خوای بشینن از تاریخچه ی دانشگاه و مدیرا بگن 3ساعت بعد همه بخوابن؟ موسیقی سنتی؟؟؟؟ آره خب.... تنها چیزیه که نمی تونن گیر بدن....یه گروه از دانشجوها پیدا کنن...4تا قطعه رو تمرین کنن بیان با هم بنوازند برنامه شعر و شاعری...مگه شب شعر دارن؟ مسابقه؟؟؟...مگه مجلس تفریح و سرگرمی هست؟؟ خانوم وقتی مجلس اینقد رسمی هست....این کارا رو نمی شه کرد که.... پ.ن:خونم الان حلال شد اون که 100% بودجه هم بهتون می دن؟..یا گفتن فقط خرج اغذیه رو می دن و بنر و کاتالوگ و.....بقیه رو از امکانات دانشگاه استفاده کنین درسته؟؟؟؟؟ یا نه واقعا دست تو جیبشون کردن؟.... برای اغذیه هم می تونید تو ظرف کوچیک یه بار مصرف 4 تا شکلات و کیک و اینا بذارید 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ جان من چیزی دیگه یادتون می آد بگین......نماهنگ؟؟؟؟؟؟؟؟ موسیقی سنتی؟؟؟؟ برنامه شعر و شاعری...مگه شب شعر دارن؟ مسابقه؟؟؟...مگه مجلس تفریح و سرگرمی هست؟؟ خانوم وقتی مجلس اینقد رسمی هست....این کارا رو نمی شه کرد که.... پ.ن:خونم الان حلال شد بودجه هم بهتون می دن؟..یا گفتن فقط خرج اغذیه رو می دن و بنر و کاتالوگ و.....بقیه رو از امکانات دانشگاه استفاده کنین درسته؟؟؟؟؟ یا نه واقعا دست تو جیبشون کردن؟.... خب خشک خشک که نمیشه باشه، اما خیلی پر هیجانم نمیتونه باشه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ اگر توی دانشگاتون انجمنای دانش جویی هستن که فعالیت کنن میتونی از اونا بخوای تا بیان به فرض اگز گروه تئاتر دارین میتونی بخوای یک نمایشنامه کوتاه رو انتخاب کنن و برای اون روز اجرا کنن کلا اگر بتونی فعالیت های خود دانشجوارو توی برنامه ها جا بدی خیلی خوبه! یکسری برنامه های تقدیر تشکر رو که حتما باید بذاری... یک نفر که فن بیان خوبی داررو به عنوان مجری انتخاب کن... این خودش خیلی میتونه کمک کنه به گرم کردن و خوب نگهداشتن جو جشن... ببخشید همه چی پراکنده به ذهنم میرسه! بهترین راهکار اینه که دسته بندی کنی از چه ساعتی تا چه ساعتی برنامه هست... یسری از برنامه هایی که تاحالا برگزار شده کلیپی ازش پیدا کن توی اینترنت نگاه کن بهت ایده میده! اگه دانشجوها شرکت دارن توی جشن( که فکر کنم حتما باشن اگه نباشن خیلی بی مزست) یکسری مسابقاتو براشون ترتیب ببین که جنبه ی طنز و خنده ام داشته باشه خودش میتونه یه بخش خیلی جالب باشه(مخصوصا اگه مسابقه هارو خوب انتخاب کنی)... میتونی از یه گروه موسیقی سنتی دعوت کنی ... معمولا خیلی استقبال میشه بازم به دهنم برسه میگم! 8 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ تا یه حدی حمایت میکنن.اما خب خودتون بهتر میدونید دیگه... معزل بی پولی گریبانگیر همه ست جشنمون دهه اول مهره.یعنی همه مون باید از خونه کارها و هماهنگیارو انجام بدیم. مهناز جونم ممنون از راهنماییت. معین جان نظرات و حرفای شمام به جا بود. پس با این وجود : کککککککممممممممممممممممکککککککککککککک 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ شکلات واسه ادمایی که سنشون زیاده خوب نیست، اگه میوه باشه بهتر نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ اگر توی دانشگاتون انجمنای دانش جویی هستن که فعالیت کنن میتونی از اونا بخوای تا بیانبه فرض اگز گروه تئاتر دارین میتونی بخوای یک نمایشنامه کوتاه رو انتخاب کنن و برای اون روز اجرا کنن کلا اگر بتونی فعالیت های خود دانشجوارو توی برنامه ها جا بدی خیلی خوبه! یکسری برنامه های تقدیر تشکر رو که حتما باید بذاری... یک نفر که فن بیان خوبی داررو به عنوان مجری انتخاب کن... این خودش خیلی میتونه کمک کنه به گرم کردن و خوب نگهداشتن جو جشن... ببخشید همه چی پراکنده به ذهنم میرسه! بهترین راهکار اینه که دسته بندی کنی از چه ساعتی تا چه ساعتی برنامه هست... یسری از برنامه هایی که تاحالا برگزار شده کلیپی ازش پیدا کن توی اینترنت نگاه کن بهت ایده میده! اگه دانشجوها شرکت دارن توی جشن( که فکر کنم حتما باشن اگه نباشن خیلی بی مزست) یکسری مسابقاتو براشون ترتیب ببین که جنبه ی طنز و خنده ام داشته باشه خودش میتونه یه بخش خیلی جالب باشه(مخصوصا اگه مسابقه هارو خوب انتخاب کنی)... میتونی از یه گروه موسیقی سنتی دعوت کنی ... معمولا خیلی استقبال میشه بازم به دهنم برسه میگم! ممنون از راهنماییات.خوشحال میشم اگر چیزی به ذهنت رسید بهم بگی. راستش دنبال یه نقطه عطف واسه مراسم میگردم. یه حرکت که همه رو دیوونه کنه.گرفتید دیگه؟؟؟؟ مسئله حیثیتیه. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ شکلات واسه ادمایی که سنشون زیاده خوب نیست، اگه میوه باشه بهتر نیست؟ میوه باشه خراب می شه...بعدشم می گن سیبش لک داشت...خیارش تلخ بود...پرتقالش خشک بود و..... 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ جان من چیزی دیگه یادتون می آد بگین......نماهنگ؟؟؟؟؟؟؟؟ موسیقی سنتی؟؟؟؟ برنامه شعر و شاعری...مگه شب شعر دارن؟ مسابقه؟؟؟...مگه مجلس تفریح و سرگرمی هست؟؟ خانوم وقتی مجلس اینقد رسمی هست....این کارا رو نمی شه کرد که.... . ببخشید وسط صحبتاتون پریدم! ببین خب برنامه جشنه! باید از خشکی در بیاد! اگه برنامه صرفا یک جلسه باشه یا فقط افرادی حضور داشته باشن که تو رأس کارن خب آره خیلی فرق میکنه ولی اگه یه چشن بزرگ باشه که گروه های دانشجوم هستن واسه جالب شدن برنامه و کسل کننده نبودنش بهتره چیزایی مثل مسابقه و موسیقی سنتی باشه 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ خب خشک خشک که نمیشه باشه، اما خیلی پر هیجانم نمیتونه باشه:vahidrk: دقیقا 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ میوه باشه خراب می شه...بعدشم می گن سیبش لک داشت...خیارش تلخ بود...پرتقالش خشک بود و..... مسئله قابل تاملی بود 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون از راهنماییات.خوشحال میشم اگر چیزی به ذهنت رسید بهم بگی. راستش دنبال یه نقطه عطف واسه مراسم میگردم. یه حرکت که همه رو دیوونه کنه.گرفتید دیگه؟؟؟؟ مسئله حیثیتیه. ببین من تاحالا تو چندتا برنامه بودم که با گروه موسیقی که دعوت کرده بودن واقعا تاثیر خیلی خوبی تو فضا گذاشتن... چیزیم هست که با همه گروه سنی میخونه... حتی خودت میتونی با گروهی که دعوت میکنی آوازایی که قرار خونده بشه و اینارو هماهنگ کنی... خب بودجه ام خیلی تاثیر داره... بازم میفکرم واسه نقطه عطفت 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دوستمون بیاد درباره ی بودجه شفاف سازی کنه....می تونیم نظر بدیم... این پیشنهاد هایی که دوستمون مهناز خانوم داد..هم نیاز بودجه داره...حالا بگم بودجه هم نخواد..باید بچه های دانشگاهشون همچین کارایی روبلد باشن که از نیروهای دانشگاه استفاده کنن..در بخش موسیقی یا نماهنگ..... پیشنهاد می کنم....که حتما حتما......پذیراییتون به صورت متمرکز نباشه.. دانشجوهای گرسنه و ندید بدید...چیزی نمی زارن...یا احتمال تلفات رو دارین....(البته نه همشون...) بسته بندی بهترین پذیرایی هست.....لطفا هنگام ورود هم بهشون اغذیه داده بشه.....چون بعدا اگه بخواین پخش کنین هم به نیروهای انسانی زیادی نیاز پیدا می کنین...و هم همهمه ایجاد می شه..... برای مهمانان ویژه حتما اگه جا هست تا سن سالتون...میز رو بچنین....و ترجیحا اگه می شد..براشون مبل در نظر بگیرین برای نشستن...البته اگه صندلی های سالن کنفراستون خوب هست که هیچ....چون ما مجبور بودیم برای معاون استانداری و رئیس دانشگاهمون و هیئت همراه..... یک دست مبلمان اون جلو بچینیم که کمرشون درد نگیره یک وقت بنر هایی برای معرفی همایشتون در بیرون درهای ورودی نصب کنید...ترجیحا از بنرهای ایستاده استفاده کنید..دیواری دیگه خیلی دموده شده... لطفا اگه محوطه ی دانشگاهتون بزرگ هست......در مسیر راهنماهایی برای نشون دادن مسیر سالن کنفرانس تعبیه کنید... میام باز اگه یادم اومد...... در مورد برنامه ها هم تا بودجه مشخص نشه چیزی نمی گم 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ میوه باشه خراب می شه...بعدشم می گن سیبش لک داشت...خیارش تلخ بود...پرتقالش خشک بود و..... اره خوب. میتونن کیک بدن با اب میوه. اما اخه مهموناشون یه کمی کله گنده اند ، دانشجو نیستن که با کیک و اب میوه پذیرایی شن. بودجه واسه نهار ندارین؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده