not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ خوب بازی الکی که نمیگم !!!! رسمی ولی با اینکه خودم چند بار خواهش کردم این بازیارو برگزار کنین، ولی قسمت نیست انگار همه رو میباختم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ خوب بازی الکی که نمیگم !!!! رسمی ولی با اینکه خودم چند بار خواهش کردم این بازیارو برگزار کنین، ولی قسمت نیست انگار :vahidrk: ما هم رسمی بازی میکردیم. باشه خوب ترسیدی نیا 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ :vahidrk: ما هم رسمی بازی میکردیم. باشه خوب ترسیدی نیا حیف!!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ سایت بازی درست شد؟ اگه آره بذارین یکم با محیطش آشنا بشیم لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ اقایون زمانش گذشته؟؟؟؟؟؟؟ من دیر رسیدمممممممممممممممممممممم ولی خیلی مشتاقم مسابقه بدم قول میدم اونم تضمینی که اول بشم!! 1 لینک به دیدگاه
aminnodehi 2129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ من بازی نکنم بهتره .چون همتونو با سه حرکت مات می کنم :evilsmile: 2 لینک به دیدگاه
roya velaei 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام.منم میخوام ثبت نام کنم. 1 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ این تاپیک برای خیلی وقت پیشه و ثبت نامی در کار نیست ولی امیدوارم بزودی یک مسابقه شطرنج در سایت داشته باشیم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ دور سوم تموم شده. ایشالا تو دوره بعدی شاهد حضورتون باشیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده